Betonvloer schuren, polijsten en impregneren

Best Building Service B.V. heeft deze week weer een aantal betonvloerwerkzaamheden uitgevoerd. Ons kantoor zit in Duiven, maar onze werkzaamheden zijn landelijk. In verschillende woningen hebben wij een betonvloer geschuurd, gepolijst en geïmpregneerd. Een betonvloer schuren, polijsten en impregneren verloopt in een aantal vaste stappen.

Stap voor stap betonvloer schuren, polijsten en impregneren

Allereerst wordt een betonvloer geschuurd met korrel 50. Vervolgens polijsten we het beton met korrel 100 en 200. Indien u graag een hoogglans betonvloer wil, kunnen wij de vloer verder polijsten met korrel 400 en soms zelfs korrel 800. Door met een steeds fijnere korrel te polijsten krijgt het beton haar glanzende en verdichte oppervlak. Vervolgens impregneren wij het beton met lithium silicaat. Door beton te impregneren is het beter bestand tegen mechanische belasting, en wordt de vloer vloeistofdicht.

De voordelen van een betonvloer

Door haar hygiënische en onderhoudsarme karakter is een betonvloer een populaire keuze voor zowel bedrijven als particulieren. Betonvloeren hebben ook nog een aantal andere voordelen:

  • Een betonvloer wordt altijd naadloos gestort. Dit zorgt voor betere hygiëne ten opzichte van bijvoorbeeld houten vloeren of tegels;
  • Door haar naadloze karakter en afwerking met lithium silicaat kan een betonvloer zeer goed tegen water en vocht;
  • Beton is heel erg duurzaam, en gaat tot wel tientallen jaren mee;
  • Beton kan naast het standaard betongrijs in nog een aantal andere kleuren en stijlen worden afgewerkt;
  • Met name bij grote oppervlakken is beton een voordelige keus.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Met ruim vijftien jaar ervaring lossen wij vrijwel al uw betonproblemen op. Een betonvloer schuren, polijsten en impregneren….verregend beton herstellen….niets is ons te gek. Voor al uw vragen zijn wij telefonisch bereikbaar op telefoonnummer: 026-3217336. Via onze website vraagt u tevens gemakkelijk en geheel vrijblijvend een offerte aan.

Bekijk ook