De vloer van een parkeergarage wordt dagelijks zwaar belast. Niet alleen rijden er zware voertuigen overheen, ook wordt de vloer aangetast door bijvoorbeeld olie en rubber. Onze kunststof antislipvloeren zijn bestand tegen zware belasting en bovendien gemakkelijk te reinigen. Wij bieden voor iedere situatie een passende vloer en voorzien u graag van advies op maat.

Antislipcoating parkeergaragevloer

Wij beschikken over verschillende vloercoatings, volledig aangepast aan uw specifieke wensen:

  • Een starre coating is zeer geschikt als ondergrond voor het parkeren van auto’s;
  • Bij antislipcoatings worden microscopisch kleine groeven in het oppervlak geëtst waardoor de vloer haar stroefheid krijgt. Dit voorkomt wegglijdende voertuigen;
  • Scheur-overbruggende coatings voorkomen lekkage of vochtintreding. Een coatingsysteem met een grote scheuroverbrugging is daardoor zeer geschikt voor parkeergarages.

Omdat de vloer van een parkeergarage veel te lijden heeft, is het belangrijk een goede oppervlaktebescherming toe te passen. Dit beschermt de betonconstructie tegen het indringen van vocht en de daarin opgeloste schadelijke stoffen. Denk hierbij aan schade door vorst, strooizout en corrosie.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Wilt u uitgebreide informatie ontvangen over alle mogelijkheden met betrekking tot onze antislip parkeergaragevloeren? Aarzel dan niet en neem vandaag nog contact met ons op. Onze specialisten staan u graag telefonisch te woord om al uw vragen te beantwoorden. Zij zijn bereikbaar op telefoonnummer: 026-3217336. Daarnaast vraagt u via onze website gemakkelijk en uiteraard geheel vrijblijvend een offerte aan.  

VRAAG OFFERTE AAN