Supermarktvloer reiniging

Best Building Service verzorgt al ruim 15 jaar de vloerreiniging en -onderhoud van veel supermarkten in Nederland. Door onze jarenlange expertise en het gebruik van de beste apparatuur zijn wij in staat kwalitatief hoogwaardige diensten aan te bieden.

Bestaande vloeren reiniging

Marmer composiet vloeren

Bij goed onderhouden en niet beschadigde vloeren is de meest gangbare behandelingsmethode het schrobben van de vloer en vervolgens het in de was zetten of ‘verzegelen’ van de vloer. Indien nodig worden uitstekende delen in het vloeroppervlak weggeslepen, gaten in de vloer gevuld en roest plekken verwijderd. Na deze behandeling is de vloer gereed voor dagelijks onderhoud met de schrobzuig automaat.

Schoonmaken / schuren / polijsten / waxen

Door verschillende omstandigheden kan de structuur van marmercomposiet vloeren beschadigd raken. De vloer kan door omstandigheden buiten de winkel of door foutief onderhoud poreus worden. Hierdoor zal vuil sneller aanhechten en de vloer niet meer te onderhouden zijn met de schrobzuigmachine. Om deze vloeren weer terug te brengen in hun oude staat dient de vloer geschrobd te worden, vervolgens geschuurd, en als laatste stap te worden gepolijst en in de was gezet. De vloer is nu gereed voor dagelijks onderhoud met de schrobzuig automaat.

Dubbel hard gebakken tegelvloeren

Dubbel hard gebakken tegelvloeren worden door ons schoongemaakt met behulp van onze schrobmachine en speciale reinigingsmiddelen. In tegenstelling tot marmercomposiet vloeren kunnen deze niet in de was worden gezet. Wel kunnen deze vloeren worden geïmpregneerd om het intrekken van vet, olie en ander vuil tegen te gaan. Het impregneren van dubbelhard gebakken supermarktvloeren is echter niet gebruikelijk.

Nieuwe vloeren

Cementsluier verwijderen

De meeste dubbel hard gebakken tegelvloeren kunnen niet honderd procent schoon worden opgeleverd. Wij kunnen deze vloeren schrobben met speciale reinigers waardoor deze cementvrij worden.

Polijsten

Voor een langdurige hoogglans, een vuilafstotende tegel en vereenvoudigd onderhoud, kunnen wij de vloer ook enkel polijsten. De vloer wordt eerst gereinigd en vervolgens met fijne diamant pads gepolijst. Nieuwe marmercomposiet vloeren kunnen vaak met één slijpgang worden behandeld voor een mooie permanente glans. Met onze propaan aangedreven polijstmachine wordt een optimaal resultaat behaald. Na het polijsten wordt de vloer ook verzegeld met steenwas.

supermarktvloer_reiniging

 

Vloerreiniging


Tegelvloer Reiniging
Supermarktvloer Reiniging
Parkeergarage Reiniging
Machineverhuur Reiniging

Hoe kunnen wij u helpen?


Wilt u meer informatie? Neem gerust contact met ons op, onze specialisten helpen u graag.

Contact

Heeft u interesse in een nieuwe vloer, of wilt u een bestaande vloer renoveren of reinigen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

Offerte Aanvragen