Best Building Service B.V. verzorgt al ruim 15 jaar de vloerreiniging en het vloeronderhoud van veel supermarkten in Nederland. Door onze jarenlange expertise en het gebruik van de beste apparatuur zijn wij in staat kwalitatief hoogwaardige diensten aan te bieden.

Bestaande vloerenreiniging

Marmer composietvloeren

Bij goed onderhouden en niet-beschadigde vloeren is de meest gangbare behandelingsmethode het schrobben van de vloer en vervolgens het in de was zetten of ‘verzegelen’ van de vloer. Indien nodig worden uitstekende delen in het vloeroppervlak weggeslepen, gaten in de vloer gevuld en roest plekken verwijderd. Na deze behandeling is de vloer gereed voor dagelijks onderhoud met een schrobzuigmachine.

Schoonmaken / schuren / polijsten / waxen

Door verschillende omstandigheden kan de structuur van marmer composietvloeren beschadigd raken. De vloer kan door bepaalde omstandigheden of door foutief onderhoud poreus worden. Hierdoor zal vuil sneller aanhechten en zal de vloer niet meer te onderhouden zijn met de schrobzuigmachine. Om zulke vloeren weer terug te brengen in hun oude staat, dient de vloer eerst goed geschrobd te worden. Vervolgens wordt de vloer geschuurd en als laatste stap gepolijst en in de was gezet. De vloer is nu weer gereed voor dagelijks onderhoud met een schrobzuigmachine.

Dubbel hardgebakken tegelvloeren

Dubbel hardgebakken tegelvloeren worden door ons schoongemaakt met behulp van onze schrobmachine en speciale reinigingsmiddelen. In tegenstelling tot marmer composietvloeren kunnen deze tegelvloeren niet in de was worden gezet. Wel kunnen deze vloeren worden geïmpregneerd om het intrekken van vet, olie en ander vuil tegen te gaan. Het impregneren van dubbel hardgebakken supermarktvloeren is echter niet gebruikelijk.

Neem contact op

Nieuwe vloeren

Cementsluier verwijderen

De meeste dubbel hardgebakken tegelvloeren kunnen niet honderd procent schoon worden opgeleverd. Wij kunnen deze vloeren wel schrobben met speciale reinigers waardoor deze weer cementvrij worden.

Polijsten

Voor een langdurige hoogglans, een vuilafstotende tegel en vereenvoudigd onderhoud, kunnen wij de vloer ook enkel polijsten. De vloer wordt eerst gereinigd en vervolgens met fijne diamant pads gepolijst. Nieuwe marmer composietvloeren kunnen vaak met één slijpgang worden behandeld voor een mooie permanente glans. Met onze propaan aangedreven polijstmachine wordt een optimaal resultaat behaald. Na het polijsten wordt de vloer ook verzegeld met steenwas.

Vloerreiniging