Antislipvloeren2023-06-13T14:39:28+00:00

Antislipvloeren

Voorkom uitglijden op natte vlonders, galerijen, industrievloeren en parkeergarages

Van garagevloeren en industrievloeren tot galerijen, horecazaken en natte vlonders: op vele plekken worden antislipvloeren toegepast om de veiligheid en arbeidsomstandigheden te verbeteren. Met name op plekken waar veel vloeistoffen worden gebruikt of waar er sprake is van wisselende weersomstandigheden zijn de gevolgen van een gladde vloer groot. Best Building Service B.V. biedt uitkomst met een groot assortiment aan antislipvloeren dat voldoet aan de hoogste veiligheidseisen.

Gladde vloer rondom machines

Een industrievloer moet voldoen aan hoge veiligheidseisen. Uitglijden op een gladde vloer rondom machines kan levensgevaarlijk zijn. Bovendien draagt een stroeve vloer bij aan de stabiliteit van de machines en andere objecten die zich op de productielocatie bevinden.

HACCP horecavloer

Ook in de horecabranche is een goede antislipvloer een vereiste. In horecakeukens is veelal sprake van vetten en vloeistoffen die op de vloer terecht komen. Daarnaast wordt er met scherpe voorwerpen gewerkt. Een goede antisliplaag is van groot belang om de veiligheid te waarborgen. Bovendien voldoet onze antislip horecavloer aan de wettelijke HACCP eisen.

Antislipvloer parkeergarage

De vloer van een parkeergarage wordt dagelijks zwaar belast. Niet alleen rijden er zware voertuigen overheen, ook wordt de vloer aangetast door olie, vet en chemische stoffen. Extra belasting vindt plaats op de hellingbanen om de verschillende verdiepingen van de parkeergarage te bereiken. Onze antislipvloeren zijn bestand tegen zeer zware, intensieve belasting en ze behouden bovendien hun kwaliteit bij wisselende weersomstandigheden.

Galerijvloeren, balkonvloeren, bordessen en trappenhuizen

Welke vloeren ook te lijden hebben onder het wisselende weer zijn galerijvloeren. Veel VvE’s kiezen daarom voor onze ijzersterke antislipvloeren. Vooral in wooncomplexen voor senioren is extra veiligheid noodzakelijk, maar er wordt op steeds meer plekken gekozen voor een antislip coatingsysteem. Denk hierbij aan trappenhuizen, balkons, bordessen en opritten.

Uitglijden natte vlonders

Een vlonder kan spekglad worden als deze nat is. Voorzichtigheid is dus geboden. Onze antislipvloeren zijn bestand tegen vochtige ondergronden en zorgen ervoor dat u veilig over een natte vlonder kan lopen zonder uit te glijden.

Realiseren van een antislipvloer

Voor de realisatie van een antislipvloer volgen wij een aantal stappen, afhankelijk van de huidige situatie:

  • Gaat het om een nieuwe vloer of om een vloerrenovatie? Onze specialisten bekijken de huidige situatie en stellen op basis hiervan een plan op. Hierbij wordt ook rekening gehouden met de stroefheid van de vloer, afhankelijk van uw bedrijfsprocessen en specifieke wensen en eisen.
  • Indien nodig wordt de oude vloer eerst verwijderd, voordat wij een nieuw vloersysteem kunnen plaatsen. Als de ondervloer wel kan blijven liggen, gaan wij deze mechanisch voorbereiden door middel van schuren en, indien nodig, ook stralen. De ondervloer wordt voorzien van een hechtprimer, zodat er een goede hechting ontstaat tussen de ondervloer en het nieuw te plaatsen vloersysteem.
  • Vervolgens kunnen wij het antislipvloersysteem gaan plaatsen. Afhankelijk van het gekozen vloertype gaat het hierbij om een antislip gietvloer of antislip coating. Ook wordt de nieuwe vloer nadien nog afgelakt met een beschermende topcoating. Indien gewenst kan de vloer ingestrooid worden met decoratieve flakes.

Wij staan klaar voor bedrijven, VvE’s en particulieren

Bent u als VvE, bedrijf of particulier op zoek naar een veilige antislipvloer? Dan helpen wij u graag verder. Met bijna 20 jaar ervaring biedt Best Building Service B.V. altijd een oplossing op maat met een mooi eindresultaat. Neem vandaag nog contact op met één van onze specialisten (026-3217336) of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan
Neem contact op

Hoe kunnen wij u helpen?

Wilt u meer informatie? Neem gerust contact met ons op, onze specialisten helpen u graag.

CONTACT

Heeft u interesse in een nieuwe vloer, of wilt u een bestaande vloer renoveren of reinigen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

OFFERTE AANVRAGEN