Cementgebonden Gietvloer2021-01-06T08:47:06+00:00

Waarom kiezen voor een cementgebonden gietvloer?

Met een cementgebonden gietvloer kun je minimale niveauverschillen in de vloer wegwerken. Dit type gietvloer is daardoor uitermate geschikt voor het uitvoeren van een vloerrenovatie. Een cementgebonden gietvloer zorgt voor een warme toevoeging in uw interieur en past perfect bij bijvoorbeeld hout, beton en staal. Het zorgt voor een rustgevende sfeer in uw huis vanwege het naadloze en natuurlijke karakter.

vraag een vrijblijvende offerte aan

Cementgebonden gietvloer – werkwijze

Allereerst wordt de ondervloer geschuurd en afhankelijk van de staat van de vloer wordt er een schraplaag aangebracht. Om een goede hechting tussen de ondervloer en de cementgebonden gietvloer te creëren wordt er een carbon hechtprimer op de vloer gerold. Vervolgens wordt de gietvloer op de vloer aangebracht. Deze kan in betonlook, maar ook in elke andere gewenste RAL kleur worden gemaakt.

Coating

Als laatste wordt de vloer afgelakt met een matte PU coating op kleur. Optioneel kan de vloer in de was worden gezet. Dit zorgt voor een extra beschermlaag van de vloer en voor een gebruiksvriendelijker onderhoud.

Prijs cementgebonden gietvloer

De prijs van dit type gietvloer is afhankelijk van het aantal vierkante meters. Benieuwd naar de prijs van uw eigen nieuwe vloer? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan.

Vloeren showroom

Wilt u meer informatie over het aanbrengen van dit type, en andere soorten gietvloeren dan kunt u altijd contact opnemen met een van onze specialisten via telefoonnummer 026 – 3217336 of via het contactformulier op onze website. U bent ook van harte welkom in onze showroom in Duiven. Deze kan uitsluitend op afspraak worden bezocht, zodat wij u hier goed van dienst kunnen zijn.

Neem contact op

Verschillende gegoten vloeren

Hoe kunnen wij u helpen?

Wilt u meer informatie? Neem gerust contact met ons op, onze specialisten helpen u graag.

CONTACT

Heeft u interesse in een nieuwe vloer, of wilt u een bestaande vloer renoveren of reinigen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

OFFERTE AANVRAGEN

Meer informatie aanvragen? Bel mij terug…


    Recente projecten