Door natuursteen te schuren worden oneffenheden in de vloer opgelost. Door langdurig en intensief gebruik van natuursteenvloeren kunnen er na verloop van tijd hoogteverschillen ontstaan in het vloeroppervlak. Best Building Service B.V. kan dit probleem voor u oplossen. Door middel van professionele schuurmachines wordt de vloer eerst vlakgeslepen. Alle ongelijkheden, krassen, slijtageplekken en vlekken worden tot de voeg weggeslepen.

Na intensief slijpen wordt de vloer in conditie gebracht door middel van zoeten of polijsten. Doordat er in het schuurproces nat geschuurd wordt, is het proces zo goed als stofvrij. Het slijpwater wordt met een waterzuiger direct opgevangen en opgezogen. Uw natuurstenenvloer zal er weer als nieuw uitzien en ook zal vuil geen kans meer krijgen om achter de scherpe randjes van de hoogteverschillen te blijven zitten.

Natuursteen zoeten

Wanneer er gekozen wordt voor een zijdeglansfinish heeft men het over het zoeten van de vloer. Wanneer er sprake is van een hoogglansfinish spreekt men van polijsten. Na het schuren zit de vloer namelijk vol met krassen. Deze worden verwijderd met een speciaal ontwikkeld diamant voor natuursteen vloeren. In twee à drie stappen wordt de vloer krasvrij geschuurd. Zodra alle krassen verwijderd zijn, ontstaat er een zijdeglans. Deze manier van bewerken noemt men zoeten.

Neem contact op

Hoe kunnen wij u helpen?

Wilt u meer informatie? Neem gerust contact met ons op, onze specialisten helpen u graag.

CONTACT

Heeft u interesse in een nieuwe vloer, of wilt u een bestaande vloer renoveren of reinigen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

OFFERTE AANVRAGEN