Natuursteen schuren

Door natuursteen te schuren worden oneffenheden in de vloer opgelost. Door langdurig en intensief gebruik van natuursteen vloeren kunnen er na verloop van tijd hoogteverschillen ontstaan in het vloeroppervlak. Best Vloerrenovatie kan dit probleem voor u oplossen. Door middel van professionele schuurmachines wordt de vloer eerst vlakgeslepen. Alle ongelijkheden-, krassen-, slijtage-, vlekken etc. worden tot de voeg weggeslepen.

Na intensief slijpen wordt de vloer in conditie gebracht d.m.v. van zoeten of polijsten. Doordat er in het schuurproces nat geschuurd wordt is het proces zo goed als stofvrij. Het slijpwater wordt met een waterzuiger direct opgevangen en opgezogen. Uw natuurstenen vloer zal er weer als nieuw uitzien en zal vuil geen kans meer krijgen om achter de scherpe randjes van de hoogte verschillen te blijven hangen.

Natuursteen Zoeten

Wanneer er gekozen wordt voor een zijde glans finish heeft men het over het zoeten van de vloer. Wanneer er sprake is van een hoogglans finish spreekt men van polijsten. Na het schuren zit de vloer namelijk vol met krassen. Deze
worden verwijderd met een speciaal ontwikkeld diamant voor natuursteen vloeren. In twee à drie stappen wordt de vloer krasvrij geschuurd. Zodra alle krassen verwijderd zijn ontstaat er een zijde glans. Deze bewerken noemt men gezoet.

Vloerrenovatie


Egaliseren
Verwijderen van Vloeren
Antislip Vloeren
Hiperfloor
Betonvloer Schuren
Beton vloer vlinderen
Betonvloer Frezen
Betonvloer Polijsten
Betonvloer Impregneren
Natuursteen Renovatie
Natuursteen Kristalliseren
Natuursteen Schuren
Natuursteen Polijsten
Natuursteen Impregneren

Hoe kunnen wij u helpen?


Wilt u meer informatie? Neem gerust contact met ons op, onze specialisten helpen u graag.

Contact

Heeft u interesse in een nieuwe vloer, of wilt u een bestaande vloer renoveren of reinigen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

Offerte Aanvragen