Natuursteen impregneren

Door het impregneren van natuursteen worden deze vloeren vuil- en waterafstotend. Het impregneermiddel dringt door tot in de steen en verankert zich. Wanneer er echter een zuur of andere bijtende stof op de steen is terecht gekomen, kan de impregneer vlekken niet meer voorkomen. Deze verkleuringen en beschadigingen zullen d.m.v. bijvoorbeeld schuren verwijdert moeten worden.

Impregneer met kleurverdiepend effect

Er zijn verschillende soorten impregneermiddelen die te gebruiken zijn bij diverse steensoorten. Naar wens kan het impregneermiddel worden geleverd met een neutraal of kleurverdiepend effect. De impregneermiddelen met een kleurverdiepend effect beschermen, maar veranderen ook het uiterlijk van de steen.

Uw natuurstenen vloer weer helemaal in oude staat herstellen? Best Vloerrenovatie is gespecialiseerd in het reinigen en renoveren van natuurstenen vloeren. Natuursteen vloeren zijn op verschillende manieren te behandelen.

 

Vloerrenovatie


Egaliseren
Verwijderen van Vloeren
Antislip Vloeren
Hiperfloor
Betonvloer Schuren
Betonvloer Frezen
Betonvloer Polijsten
Betonvloer Impregneren
Natuursteen Renovatie
Natuursteen Kristalliseren
Natuursteen Schuren
Natuursteen Polijsten
Natuursteen Impregneren

Hoe kunnen wij u helpen?


Wilt u meer informatie? Neem gerust contact met ons op, onze specialisten helpen u graag.

Contact

Heeft u interesse in een nieuwe vloer, of wilt u een bestaande vloer renoveren of reinigen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

Offerte Aanvragen