Galerijen krijgen het vaak zwaar te verduren: wisselende weersomstandigheden, veel loopverkeer en iedereen loopt er met vuile schoenzolen overheen. Hoewel de meeste galerijen jarenlang meegaan, kunnen toch diverse problemen optreden.

Is uw galerij toe aan renovatie? Met een goede galerijrenovatie kan de galerij er weer jaren tegenaan.

Waarom een galerijrenovatie?

Galerijen in flats, woningen, bedrijven, winkels of industriepanden zijn vaak oerdegelijk aangelegd omdat ze veel belast worden door mens en natuur. Een combinatie van zware belasting, wissselende weersomstandigheden en tijd zorgen er samen voor dat na een flink aantal jaren uw galerij tekenen vertoont van slijtage of beschadigingen. De volgende situaties kunnen zich dan voordoen:

  • Het beton is structureel nog van voldoende kwaliteit, maar door slijtage is het beton glad en onveilig geworden;
  • Door temperatuurwisselingen en vocht zijn scheuren ontstaan in het beton;
  • De galerij is nog van goede kwaliteit, maar u wil graag extra veiligheidsvoorzieningen toepassen, zoals schrobranden of bruggen langs trappen en randen;
  • Er is betonrot opgetreden door vocht of een ander oorzaak, of de voegen van de galerij zijn vervallen.

Zoals u ziet kunnen er meerdere problemen optreden in galerijen. Door onderhoud en/of renovatie kunt u deze problemen verhelpen.

Voordelen galerijrenovatie

Wanneer u uw galerij laat renoveren brengt dit meestal diverse voordelen met zich mee:

  • Na de renovatie is de galerij weer als vanouds. Zowel de wanden, de vloer als de plafonds kunnen worden onderhouden en de galerij kan er weer vele jaren tegenaan;
  • Renovatie is bijna altijd goedkoper dan het opnieuw construeren van een galerij, of van gedeeltes van een galerij;
  • Na de renovatie kan de galerij zelfs beter zijn dan in zijn originele staat. Dit kan bijvoorbeeld door een antisliplaag aan te brengen of door met schrobranden de veiligheid te vergroten. Heeft u specifieke wensen om uw galerij te verbeteren? Wij helpen u graag.

Door een galerij te renoveren kunt u hier nog jarenlang gebruik van maken. Het renoveren doen we met moderne machines, grondstoffen en materialen. Bovendien wordt de renovatie uitgevoerd door echte vakmensen.

Niet alleen kunnen we uw beton herstellen en versterken. We kunnen ook kitvoegen aanbrengen ten behoeve van de waterdichtheid van een balkon of galerij, of schrobranden en bruggen aanbrengen bij trappen. Tot slot kunt u bij ons terecht voor de renovatie en het onderhoud van zowel de vloer als de wanden en het plafond van uw galerij.

Laat nu uw galerij renoveren door Best Building Service B.V.

Is uw galerij aan renovatie toe, of twijfelt u of uw galerij nog wel van voldoende kwaliteit is? Laat uw galerij dan onderhouden of inspecteren door Best Building Service B.V. Wanneer u uw galerij door ons laat onderhouden en renoveren kunt u rekenen op de volgende zaken:

  • Meer dan 15 jaar ervaring met galerijen, betonnen vloeren, betonnen plafonds en betonnen wanden. Talloze tevreden klanten gingen u voor;
  • Heeft u acute schade door vocht, temperatuurwisselingen of een andere oorzaak en wilt u dit snel laten repareren? In dat geval kunt u gebruik maken van onze spoedservice. Deze is 24/7 bereikbaar en staat zo snel mogelijk bij u voor de deur;
  • Wij werken alleen met vakspecialisten, de modernste machines en kwalitatief hoogstaande materialen en grondstoffen. Hierdoor kunt u rekenen op een uitstekend resultaat. Bovendien hanteren wij door onze ervaring scherpe tarieven en kunt u rekenen op een goede prijs.

Kan uw galerij wel een opknapbeurt gebruiken? Neem dan contact op met één van onze vakspecialisten. We helpen u graag met een vrijblijvende offerte en een professioneel renovatieadvies, zodat uw galerij binnenkort weer in topconditie is.

Neem contact op