Betonlook vloer2021-01-06T08:48:24+00:00

Een betonlook vloer wordt net als een gietvloer gegoten, en vervolgens met de hand ingespaand. In tegenstelling tot de normale gietvloer is de uitstraling van een betonlook vloer natuurlijk en rustiek. Er zijn verschillende opties mogelijk als het gaat om het karakter, de kleur en de eindafwerking van deze vloeren.

Betonlook vloer – kenmerken

Een betonlook vloer is een naadloze vloer met een uitstraling van beton, maar die toch warm en comfortabel aanvoelt, veerkrachtig en slijtvast is en prettig loopt. Het is een gietvloer die bestaat uit twee door elkaar gemengde kleuren. Hierdoor ontstaat een opvallend gevlamde look of andere patronen die kenmerkend zijn voor betonlook vloeren.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Toepassingen betonlook vloer

Betonlook vloeren worden veel in bedrijfspanden, kantoren, winkels en woningen gebruikt. Vooral vanwege de strakke, minimalistische en moderne uitstraling. Ook in woningen is dit type vloer prima toe te passen. Een betonlook vloer bestaat uit kunststof in plaats van echt beton. Hierdoor is de vloer heel goed te combineren met vloerverwarming en is de vloer vochtbestendig. Het heeft de uitstraling van een betonnen vloer, maar het voelt veel prettiger aan en is tweemaal zo sterk.

De vloer kan geleverd worden in grijstinten, maar andere kleuren zijn eventueel ook mogelijk. Daardoor zijn de betonlook vloeren toe te passen in de meest uiteenlopende interieurs en inrichtingen.

Onderhoud betonlook vloeren

Zoals elke kunststofvloer zijn ook de betonlook vloeren heel eenvoudig te onderhouden en schoon te maken, bijvoorbeeld met een stofwissysteem, stofzuiger of door middel van dweilen. De betonlook vloer is waterdicht. In principe zijn de vloeren dus onderhoudsvrij.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van betonlook vloeren in uw huis of bedrijfspand of wilt u direct een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Neem contact op

Recente projecten

Verschillende gegoten vloeren

Hoe kunnen wij u helpen?

Wilt u meer informatie? Neem gerust contact met ons op, onze specialisten helpen u graag.

CONTACT

Heeft u interesse in een nieuwe vloer, of wilt u een bestaande vloer renoveren of reinigen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

OFFERTE AANVRAGEN

Meer informatie aanvragen? Bel mij terug…