Epoxy Gietvloer (EP)2021-01-06T08:45:03+00:00

Epoxyvloer, vloeistofdicht en hygiënisch

Voor veel bedrijven is het essentieel dat de industriële vloer volledig vloeistofdicht is, bijvoorbeeld ten behoeve van de hygiëne of om bodemvervuiling te voorkomen. Onze Epoxyvloeren zijn volledig naadloos en worden afgewerkt met een vloeistofwerende coating, waardoor vloeistoffen (inclusief chemicaliën, oliën en vetten) niet kunnen doordringen en gemakkelijk kunnen worden verwijderd.

Watergedragen epoxy coating:

Belangrijkste eigenschappen epoxyvloer

Zoals eerder aangegeven kan de vloer volledig aan uw bedrijfssituatie worden aangepast, maar wanneer u kiest voor een industriële vloer van Best Building Service kunt u er in ieder geval vanuit gaan dat de vloer over de volgende eigenschappen beschikt:

  • Duurzaam  De industriële vloeren gaan zonder problemen jarenlang mee, ook bij zeer zware belasting.
  • Onderhoudsvrij  Een industriële vloer van Best Building Service is nagenoeg onderhoudsvrij.
  • Korte uithardingstijd  De gietvloer is snel uitgehard en snel weer begaanbaar.
    De impact van het leggen van de vloer heeft dus minimale impact op uw productietijd.
  • Hygiënisch  Onze bedrijfsvloeren zijn volledig naadloos en voldoen aan de hoogste hygiëne eisen.
  • Betaalbaar  Onze vloeren zijn verrassend betaalbaar en wij werken tegen een uitermate schappelijk tarief.
Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan

PBV en HACCP

Door het naadloze karakter van de epoxyvloer krijgen vuil en stof geen kans om zich op te hopen. De vloer is dus gemakkelijk schoon te maken en te houden, daarom zijn onze gietvloeren ook zeer geschikt voor gebruik in de horeca en andere bedrijven waar hygiëne hoog op de prioriteitenlijst staat. Uw vloer moet voldoen aan de PBV en/of HACCP eisen? Geen enkel probleem als u voor onze industriële epoxyvloer kiest.

Toepassingen epoxyvloer

Door de grote keuze in vloersystemen, kleuren en afwerkingen zijn onze industriële vloeren toepasbaar in een groot aantal bedrijfssituaties. Onze epoxy gietvloeren zijn geschikt voor verschillende ruimtes.

Fabrieken en magazijnen

Wanneer we een epoxyvloer aanbrengen, zorgen we ervoor dat deze is bestand tegen zeer grote (mechanische) belasting. Daarnaast zal de vloer zeer krasbestendig zijn en moeilijk te beschadigen (scheuroverbruggend). Mocht er onverhoopt toch een beschadiging ontstaan, dan is deze doorgaans snel en gemakkelijk zelf op te lossen. Waar nodig kunnen we de epoxyvloer voorzien van een speciale coating of afwerking, bijvoorbeeld antislip of een vloer die statische lading kan afvoeren.

Horeca en voedingsindustrie

In de horeca en voedingsindustrie wordt om de maximale hygiëne gevraagd, daarom voldoen onze industriële vloeren zonder enige moeite aan de zeer hoge eisen die in deze branches aan vloeren worden gesteld. Ook zeer geschikt voor bakkerijen, slagerijen, viswinkels enzovoorts.

Parkeergarages en garagebedrijven

De vloeren in parkeergarages en garagebedrijven moeten op zijn zachtst gezegd tegen een stootje kunnen. Kies daarom voor onze duurzame epoxy gietvloeren, bestand tegen zeer zware belasting. Tevens laten de epoxyvloeren geen bijtende stoffen en olie door, waardoor bodemvervuiling wordt voorkomen.

Winkels en kantoren

Met een industriële gietvloer krijgt een winkel of kantoor een moderne look. Door de grote variatie in kleuren en afwerkingen kan de vloer volledig worden aangepast aan uw wensen en de uitstraling van uw organisatie.

Neem contact op

Verschillende gegoten vloeren

Hoe kunnen wij u helpen?

Wilt u meer informatie? Neem gerust contact met ons op, onze specialisten helpen u graag.

CONTACT

Heeft u interesse in een nieuwe vloer, of wilt u een bestaande vloer renoveren of reinigen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

OFFERTE AANVRAGEN

Meer informatie aanvragen? Bel mij terug…


    Recente projecten