Garagevloeren2021-01-06T09:13:18+00:00

De vloer in een garage wordt dagelijks zwaar belast. Niet alleen rijden er zware voertuigen en/of machines overheen, het wordt ook aangetast door bijvoorbeeld olie, vet en chemische stoffen. In een garage is daardoor een vloer nodig die geschikt is voor zware belasting en die ook goed schoon te maken is. Ze moeten hierdoor ingedeeld worden in de zwaarste klasse voor wat betreft de corrosiebescherming.

Deze kunststof garagevloeren zijn helemaal aan te passen aan uw individuele wensen op het gebied van kleur en afwerking. Er is voor iedere situatie een passende garagevloer oplossing. Door onze uitgebreide ervaring met het aanbrengen van garagevloeren kunnen wij u voorzien van advies op maat.

Coatings garagevloeren – parkeergarages

Voor iedere situatie zijn passende coatingvloer oplossingen.

  • Een starre coating kan worden gebruikt als geschikte ondergrond voor het parkeren van auto’s.
  • Bij antislipcoatings worden microscopisch kleine groeven in het oppervlak geëtst waardoor deze haar stroefheid krijgt. Zo voorkomt u wegglijdende voertuigen.
  • Scheuroverbruggende coatings voorkomen lekkage of vochtintreding. Een coatingsysteem met een grotere dynamische scheuroverbrugging is ook zeer geschikt voor het gebruik in parkeergarages.
Vraag vrijblijvend een offerte aan

Garagevloeren – bescherming

De oppervlaktebescherming die wordt toegepast op de garagevloeren beschermt de betonconstructie tegen het indringen van vocht en de daarin opgeloste schadelijke stoffen. Ze voorkomen schade door, onder andere, vorst, dooizout en beschermen, op basis van de zeer hoge CO2 dichtheid, het beton op een duurzame manier tegen corrosie.

Offerte

Wilt u uitgebreide informatie ontvangen over alle mogelijkheden van onze garagevloeren of wilt u direct een vrijblijvende offerte aanvragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. U kunt ook langskomen in onze showroom. We vragen u dan wel van te voren even een afspraak te maken, dan kunnen we u optimaal te woord staan.

Neem contact op

Hoe kunnen wij u helpen

Wilt u meer informatie? Neem gerust contact met ons op, onze specialisten helpen u graag.

CONTACT

Heeft u interesse in een nieuwe vloer, of wilt u een bestaande vloer renoveren of reinigen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

OFFERTE AANVRAGEN

Recente projecten