Garagevloeren

Garagevloer

De vloer in een garage wordt dagelijks zwaar belast. Niet alleen rijden er zware voertuigen en machines overheen, het wordt ook aangetast door stoffen als bijvoorbeeld olie, vet en chemische stoffen. In een garage is daardoor een vloer nodig die geschikt is voor zware belasting en die ook goed schoon te maken is. Ze moeten hierdoor ingedeeld worden in de zwaarste klasse voor wat betreft de corrosiebescherming. Best Building Service levert een brede range aan garagevloeren voor een groot aantal toepassingen.

Deze kunststof garagevloeren zijn helemaal aan te passen aan uw individuele wensen op het gebied van kleur en afwerking. Er is voor iedere situatie een passende garagevloer oplossing. U mag er vanuit gaan dat onze vloeren van hoge kwaliteit zijn, aan alle eisen voldoen en worden geleverd tegen een bijzonder scherpe prijs. Door onze uitgebreide ervaring met het aanbrengen van garagevloeren kunnen we u voorzien van een advies op maat.

Garagevloeren – bescherming

De oppervlaktebeschermingssystemen die worden toegepast op de garagevloeren beschermen de betonconstructie tegen het indringen van vocht en de daarin opgeloste schadelijke stoffen. Ze voorkomen schade door onder andere vorst en dooizout en beschermen, op basis van de zeer hoge CO2 dichtheid, het beton op een duurzame manier tegen corrosie van de wapening.

Coatings garagevloeren – parkeergarages

Zowel de starre coatings voor de garagevloeren waarop auto’s rijden en geparkeerd worden, de antislipcoating alsook het scheur overbruggende- en antislip coatingsysteem met een grotere dynamische scheuroverbrugging zijn ook zeer geschikt voor het gebruik in parkeergarages.

Offerte

Wilt u uitgebreide informatie ontvangen over alle mogelijkheden van onze garagevloeren of wilt u direct een vrijblijvende offerte aanvragen? Aarzel dan niet contact met ons op te nemen. U kunt ook langskomen in onze showroom. We vragen u dan wel van te voren even een afspraak te maken, dan kunnen we u optimaal te woord staan.

Hoe kunnen wij u helpen?


Wilt u meer informatie? Neem gerust contact met ons op, onze specialisten helpen u graag.

Contact

Heeft u interesse in een nieuwe vloer, of wilt u een bestaande vloer renoveren of reinigen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

Offerte Aanvragen