De industrievloeren van Best Building Service B.V. zijn zeer geschikt voor galerijen en balkons. Onze vloeren zijn namelijk antislip, vloeistofdicht, bestand tegen chemicaliën, erg gemakkelijk te reinigen en bovendien kras-, slag- en stootvast. Is uw galerij of balkonvloer toe aan renovatie? Dan helpen wij u graag verder.

Galerijrenovatie met antislipvloer

Galerijen krijgen het vaak zwaar te verduren: wisselende weersomstandigheden, schommelende temperaturen en veel loopverkeer. Hoewel de meeste galerijvloeren jarenlang meegaan, komt er uiteindelijk toch een moment dat de vloer toe is aan een grondige renovatie. Onze antislipvloer is ijzersterk, slijtvast en razendsnel te realiseren. In slechts één dag tijd kunnen wij tot wel 350 m2 vloer maken en twee uur na applicatie is de nieuwe vloer alweer beloopbaar.

Antislip balkonvloer

Ook voor het renoveren van een balkonvloer bent u bij ons aan het juiste adres. Vocht en vuil kunnen zich ophopen in de naden van een vloer. Doordat onze antislip balkonvloeren volledig naadloos zijn, heeft uw balkonvloer maar weinig onderhoud nodig. Het hoofdbestanddeel van de vloer bestaat uit een kunststof gietvloer. Dit vloertype is erg duurzaam, scheurt en schilfert niet en blijft zelfs met glad en nat weer volledig antislip.

Vrijblijvende offerte

Interesse in onze galerij of balkonvloer? Neem dan vandaag nog contact met ons op via telefoonnummer 026-3217336, of vul het contactformulier op onze website in. Ook vraagt u via de website gemakkelijk en uiteraard geheel vrijblijvend een offerte aan.

VRAAG EEN OFFERTE AAN