Gietvloeren2021-01-06T07:40:54+00:00

Wij leveren kwalitatief hoogwaardige en duurzame gietvloeren aan bedrijven, instellingen en particulieren. Onze ervaren vakmensen gebruiken daarvoor uitsluitend de beste materialen, zodat u verzekerd bent van een kwaliteitsvloer waar u jaren plezier van hebt.

Een gietvloer is duurzaam, modern, hygiënisch, naadloos, vloeistofdicht en gemakkelijk schoon te houden. Een gietvloer kan in elke kleur en kleurcombinatie worden samengesteld. Bij dit soort vloeren zijn verschillende laagdiktes mogelijk, gemiddeld heeft een gietvloer een laagdikte van 2-4 mm.

Gietvloeren zijn onder te verdelen in 3 soorten:

  • Polyurethaan gietvloer
  • Epoxy gietvloer
  • Cementgebonden gietvloer

Polyurethaan gietvloer (PU)

Een polyurethaan gietvloer is een taai-elastische vloer. Deze heeft een hoge slijt- en krasvastheid, is poriëndicht en is scheur-overbruggend. Een polyurethaan gietvloer wordt vooral toegepast in woonhuizen, showrooms, winkels etc.

Epoxy gietvloer (EP)

In de industrie (bedrijfshallen, garages en magazijnen) worden vooral epoxy gietvloeren toegepast. Een epoxy vloer is hard en stootbestendig, daarbij kan een epoxy vloer ook resistent zijn tegen allerlei zuren. Vaak kiest men vanwege hygiëne voor een epoxy gietvloer.

Cementgebonden gietvloer

Met een cementgebonden gietvloer kun je minimale niveauverschillen in de vloer wegwerken. Een cementgebonden gietvloer is daardoor uitermate geschikt voor het uitvoeren van een vloerrenovatie.

Bij gietvloeren wordt er ook vaak gesproken over een betonlookvloer. Deze term beschrijft de uitstraling van een vloer en is niet een soort vloer. Het kan hierbij om een PU gietvloer (twee kleuren door elkaar), betonvloer of cementgebonden vloertype gaan.

Neem contact op

Verschillende gegoten vloeren

Hoe kunnen wij u helpen?

Wilt u meer informatie? Neem gerust contact met ons op, onze specialisten helpen u graag.

CONTACT

Heeft u interesse in een nieuwe vloer, of wilt u een bestaande vloer renoveren of reinigen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

OFFERTE AANVRAGEN

Meer informatie aanvragen? Bel mij terug…


    Recente projecten