Gietvloeren

Kwalitatieve vloeren

Wij leveren kwalitatief hoogwaardige en duurzame gietvloeren aan bedrijven, instellingen en particulieren. Onze ervaren vakmensen gebruiken daarvoor uitsluitend de beste materialen, zodat u verzekerd bent van een kwaliteitsvloer waar u jaren plezier van hebt.

Een gietvloer is duurzaam, modern, hygiënisch, naadloos, vloeistofdicht en gemakkelijk schoon te houden. Een gietvloer kan in elke kleur en kleurcombinatie worden samengesteld. Bij dit soort zijn verschillende laagdiktes mogelijk, gemiddeld heeft een gietvloer een laagdikte van 2-4 mm.

Gietvloeren zijn onder te verdelen in 4 soorten:

Polyurethaan gietvloer (PU)

Een polyurethaan gietvloer is een taai-elastische vloer. Deze heeft een hoge slijt- en krasvastheid is poriëndicht en is scheur overbruggend. Een polyurethaan gietvloer wordt vooral toegepast in woonhuizen, showrooms, winkels etc.

Naar Polyurethaan Gietvloer

Deze diashow vereist JavaScript.

Epoxy gietvloer (EP)

In de industrie (bedrijfshallen, garages en magazijnen) worden vooral epoxy gietvloeren toegepast. Een epoxy vloer is hard en stootbestendig, daarbij kan een epoxy vloer ook resistent zijn tegen allerlei zuren. Vaak kiest men vanwege hygiëne voor een epoxy gietvloer.

Naar Epoxy Gietvloer

Deze diashow vereist JavaScript.

Cementgebonden gietvloer

Met een cementgebonden gietvloer kun je minimale niveauverschillen in de vloer wegwerken. Een cementgebonden gietvloer is daardoor uitermate geschikt voor het uitvoeren van vloerrenovatie.

Naar Cementgebonden Gietvloer

Deze diashow vereist JavaScript.

Betonlook vloer

Een betonlook vloer wordt net als een gietvloer gegoten, en vervolgens met de hand ingespaand. In tegenstelling tot de normale gietvloer is de uitstraling van een betonlook vloer natuurlijk en rustiek.

Naar Betonlook Vloeren..

Deze diashow vereist JavaScript.

Verschillende gegoten vloeren


Polyurethaan gietvloer (PU)
Epoxy gietvloer (EP)
Cementgebonden gietvloer
Betonlook Vloer

Hoe kunnen wij u helpen?


Wilt u meer informatie? Neem gerust contact met ons op, onze specialisten helpen u graag.

Contact

Heeft u interesse in een nieuwe vloer, of wilt u een bestaande vloer renoveren of reinigen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

Offerte Aanvragen