Antislip traprenovatie Druten

Ook wel eens (bijna) van de trap gevallen? Voor een woning in Druten hebben wij de bestaande betonnen trap gerenoveerd en behandeld met antislip. Hierdoor wordt de kans op uitglijden aanzienlijk verlaagd, en ziet de trap er weer als nieuw uit.

Twee lagen epoxy coating

Een betonnen trap kan verraderlijk glad zijn. Om dit tegen te gaan, is de trap eerst geschuurd en bewerkt met een primer. De primer zorgt voor voldoende hechting tussen het betonoppervlak en de uiteindelijke coating. De trap is behandeld met een antislipproduct en daarna tweemaal gecoat met een epoxy coating voor een strak eindresultaat.

Antislip traprenovatie Antislip traprenovatie Antislip traprenovatie

Trap behandelen met antislip

Het behandelen van een betonnen of natuurstenentrap met antislip is belangrijk voor uw veiligheid. Voordat de behandeling kan plaatsvinden moet het oppervlak eerst goed schoon zijn, zodat er geen vuil aan het antislipproduct gaat hechten. Er wordt een transparante laag aangebracht op de traptreden, die microscopisch kleine groeven in het betonoppervlak etst. Hierdoor wordt de trap stroef en dat vermindert de kans op uitglijden.

Traprenovatie

Is uw betonnen of natuurstenentrap ook gevaarlijk glad? Of is uw oude trap toe aan een grondige renovatie? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan. U kunt ook bellen met 026-3217336 voor meer informatie over onze werkzaamheden.

Opgeknapte betonvloer Foodmarkt Amsterdam

Een vervuilde betonvloer bij een Jumbo Foodmarkt in Amsterdam was nodig aan een renovatie toe. We hebben de vloer gepolijst en aansluitend in de polymeerwas gezet.

Twee lagen polymeerwas

De betonvloer bij de entree van de winkel, waar de kassa’s en servicebalie zich bevinden, was zwaar vervuild. Om dit te renoveren hebben we de vloer eerst geschuurd en gepolijst. Naderhand is de vloer geïmpregneerd met twee lagen polymeerwas. Dit zorgt voor een beschermlaag over de betonvloer die geschikt is voor zeer intensief gebruik.

Behandelen met steenzeep

Ook andere delen van de winkelvloer zijn door ons onder handen genomen. We hebben de vloer allereerst licht geschuurd en geïmpregneerd met lithium silicaat. Hierdoor wordt de vloer water- en vuilafstotend, waardoor vocht en stof niet meer kunnen doordringen in de toplaag. Aansluitend is de vloer behandeld en opgepoetst met zogeheten steenzeep.

Opgeknapte betonvloer

Is uw vloer ook toe aan een opknapbeurt? Neem dan vandaag nog contact op met ons kantoor via 026-3217336. U kunt ook op onze website geheel vrijblijvend een offerte aanvragen.

Betonrenovatie Tilburg

Betonrenovatie Tilburg met nieuwe vloeren en een microcementtrap

Bij een distributiecentrum in Tilburg was het hoog tijd voor een uitgebreide betonrenovatie.

Schuren, polijsten en impregneren

Om te beginnen hebben wij de bestaande betonvloer geschuurd als voorbehandeling. Door de vloer verder te polijsten met korrel 800 ontstaat een mooi glanzend oppervlak. Ook zijn gepolijste betonvloeren naadloos, wat betekent dat ze geen voegen hebben die kunnen slijten of vervuild raken. Voor de verdere afwerking hebben wij de gepolijste betonnen vloer geïmpregneerd met lithium silicaat.

Het impregneren van een betonvloer met lithium silicaat is een goed alternatief voor een coatingvloer. Het maakt de vloer sterker, waterafstotend en gebruiksvriendelijker in onderhoud. Verder zijn onze impregneermiddelen olie-, vet- en vuilwerend en oplosmiddelvrij.

Troffelvloer voor sanitaire ruimtes

Ook het leggen van vloeren in natte ruimtes is geen probleem. Voor het toilet, de douche en de kleedruimtes hebben wij een waterdichte troffelvloer aangebracht met twee extra laklagen. Zowel een matte als een zijdeglans aflak is mogelijk. Zo zorgen wij voor een tweelaagse verzegeling en een volledig waterdichte afwerking van de vloer.

Microcementtrap

Microcement is een veelzijdig product dat gemakkelijk is toe te passen. Wij maken niet alleen vloeren, maar ook badkamerwanden, trappen, meubels en vensterbanken van microcement. In dit geval hebben we de trap en bordessen gerenoveerd.

Ter voorbereiding hebben wij de betonnen trap bewerkt met troffel. Zo worden eventuele gaten en oneffenheden netjes gerepareerd. Aansluitend hebben wij de traptreden en bordessen afgewerkt met microcement voor een elegant en tijdloos eindresultaat.

Meer informatie?

Voor meer informatie over deze, of andere soorten behandelingen van vloeren kunt u bellen met een van onze specialisten via tel. 026-3217336. Of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

epoxy gietvloer met betonlook voor Sligro Helmond

Betonrenovatie en epoxy gietvloer met betonlook voor Sligro Helmond

Na het eerder aanleggen van ruim 1.000 m2 epoxy gietvloer bij de Sligro in Helmond is het nu tijd voor de volgende fase van dit grote project. In fase twee hebben wij de latex asfaltvloer hersteld en gerenoveerd.

Asfaltvloer troffelen

Voordat wij zijn begonnen met het aanbrengen van de epoxy gietvloer met betonlook, hebben wij eerst de kapotte delen van de oude asfaltvloer vervangen. Door de vloer opnieuw te troffelen worden alle gaten netjes gerepareerd. Om de voorbereiding af te ronden is de vloer twee keer geschrapt om alle verdere oneffenheden in de ondervloer te herstellen.

Epoxy gietvloer met betonlook

Voor groothandels en andere bedrijven waar hoge eisen aan een vloer worden gesteld, zijn epoxyvloeren uitermate geschikt. Deze vloeren zijn volledig naadloos en worden afgewerkt met een vloeistofwerende coating. Hierdoor kunnen vloeistoffen (inclusief chemicaliën, oliën en vetten) niet doordringen in de toplaag en is de vloer gemakkelijk te onderhouden. Deze industriële vloer gaat zonder problemen jarenlang mee, ook bij zeer zware belasting.

Interesse?

Wilt u ook een epoxy gietvloer laten aanbrengen of een betonrenovatie laten uitvoeren? Vraag dan vandaag nog geheel vrijblijvend een offerte aan, of bel tijdens kantooruren naar 026-3217336. Onze vloerspecialisten geven u graag vakkundig advies over een vloer op maat.

Gerenoveerde betonvloer in Den Bosch weer zo goed als nieuw

Voor een woning in Den Bosch hebben wij de bestaande betonvloer van 290 m2 gerenoveerd. Door de vloer te schuren, in de was te zetten en op te poetsen ontstaat een mooie gerenoveerde betonvloer die weer vele jaren mee kan.

Betonvloer schuren en behandelen met polymeerwas

Na het uitgebreid schoonmaken van de vloer, hebben wij deze licht opgeschuurd als voorbehandeling. Voor de verdere behandeling hebben wij de betonvloer in de polymeerwas gezet. Polymeerwas geeft een harde, slijtvaste en streeploze beschermlaag die zeer goed bestand is tegen intensief gebruik. Ook is de vloer makkelijk te onderhouden. Aansluitend hebben wij de betonvloer in zijn geheel opgepoetst voor een mooi eindresultaat.

Gerenoveerde betonvloer in Den Bosch

Interesse in vloerrenovatie?

Heeft u een betonvloer die u graag wilt renoveren? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan voor het schuren, impregneren of polijsten van uw beton- of natuursteenvloer. U kunt ook bellen tijdens kantooruren naar 026-3217336 voor meer informatie.

Nieuwe betonvloer Walibi

Walibi Holland kiest voor sterke, nieuwe betonvloer

Eind deze maand gaat attractiepark Walibi Holland weer open voor bezoekers. Ook tijdens de wintersluiting is hard in het park gewerkt. Zo is er onder andere een nieuw restaurant gebouwd. En voor dat restaurant hebben wij de nieuwe betonvloer mogen storten en verzorgen.

Betonvloer polijsten

Op een oppervlak van 160 m2 hebben wij een sterke, nieuwe betonvloer gestort en gevlinderd. Na het drogingsproces van zo’n zeven weken, zijn wij de vloer gaan afwerken. De betonvloer is allereerst geschuurd met korrel 150. Voor het polijsten van de vloer is korrel 300, 400 en 800 gebruikt. Tijdens het polijsten is de vloer geïmpregneerd met lithium silicaat, waardoor de betonvloer vuil- en waterafstotend wordt. Voor een hoogglanzend eindresultaat is de vloer nog eenmaal gepolijst met korrel 1500.

Nieuwe betonvloer Walibi

Nieuwe betonvloer?

Bent u ook van plan een nieuwe betonvloer te laten storten? Of liever uw oude vloer opknappen? Vraag vandaag nog geheel vrijblijvend een offerte aan. Ook kunt u tijdens kantooruren bellen naar 026-3217336 voor meer informatie over al onze andere vloeroplossingen.

Renovatie betonvloer Sligro Maastricht

Goten we bij de Sligro in Helmond pas geleden nog een nieuwe epoxy gietvloer, voor de Sligro in Maastricht is gekozen voor een vloerrenovatie. De bestaande betonvloer is geschuurd, geïmpregneerd en opgepoetst. Hierdoor is de vloer nu zelf ook gemakkelijk te onderhouden.

Schuren en polijsten met korrel 150 en 300

Voorafgaand aan deze renovatie is de vloer eerst uitgebreid schoongemaakt. Daarna is de betonvloer grof geschuurd met korrel 150, en nadien is een fijnere korrel, korrel 300, gebruikt om de vloer te polijsten. Door middel van het uitvoerig schuren en polijsten kunnen we beschadigde en verkeerd afgewerkte betonvloeren op een vakkundige manier zo goed mogelijk herstellen.

Vuil- en waterafstotend

Na het schuren en polijsten hebben we de betonvloer geïmpregneerd met lithium silicaat. Hierdoor zal het beton nu minder snel vuil aantrekken. Ook is de betonvloer door het impregneren waterafstotend en gemakkelijk te onderhouden. Door te poetsen met diamant pads onder de schrobmachine en een schoonmaakmiddel met polymeerglans, krijgt de vloer een glanzend, glad oppervlak en ziet ze er weer uit als nieuw.

Renovatie betonvloer Sligro Maastricht

Betonvloer laten herstellen?

Beschikt u ook over een betonvloer die toe is aan renovatie? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan voor het schuren en impregneren van uw vloer. U kunt ook bellen naar 026-3217336 voor meer informatie over onze andere hoogwaardige vloeroplossingen.

Op de Material Xperience 2018 beurs met ons nieuwe product: Econcrete

Ook dit jaar zijn wij weer van de partij op de spraakmakende beurs Material Xperience 2018. Op 13, 14 en 15 maart kunt u ons vinden bij de sector Interieur op stand i6. Hier staan wij met ons uitgebreide assortiment aan vloeren. Bij deze gelegenheid introduceren wij ook ons nieuwste product: Econcrete.

BBS Econcrete

Econcrete

Duurzaamheid is anno 2018 en de (nabije) toekomst niet meer weg te denken uit het dagelijks leven. Uiteraard geldt dit ook voor betonvloeren. De volgende stap in de ontwikkeling van nieuwe, duurzame betonvloeren is Econcrete. De basis bestaat uit parelglas afval. Dit materiaal verdwijnt momenteel nog rechtstreeks in de verbrandingsoven. Door de toevoeging van een speciale vloeistof op natuurbasis wordt het eindproduct waterafstotend zonder dat er een toplaag aangebracht hoeft te worden.

Alternatief voor beton ciré

Als industrieel afvalproduct is Econcrete een ecologisch verantwoord alternatief voor bijvoorbeeld beton ciré. Tevens kan het aangebracht worden op praktisch alle ondergronden en in ieder formaat. Door de duurzaamheid, flexibiliteit en waterdichtheid is Econcrete uitermate geschikt voor keukens en badkamers. Ook kan het in alle andere ruimtes in een pand aangebracht worden. Dit duurzame beton kan geheel aangepast worden aan uw smaak. Het heeft van nature een glanzend oppervlak en is beschikbaar in diverse kleuren.

Meer weten over Econcrete?

Op 13, 14 en 15 maart zijn wij aanwezig op Material Xperience 2018. Hier kunt u persoonlijk kennis maken met onze experts die u meer kunnen vertellen over Econcrete. Verder is ons assortiment te bekijken in onze mini-showroom en kunt u professioneel advies inwinnen over o.a. microcement-, gietvloeren en vloercoatings. Wij heten u van harte welkom op onze stand i6 bij de sector Interieur.

Grote betonvloerrenovatie in Malden

Een oude, stoffige  betonvloer met een oppervlakte van bijna 2.000 m2 was nodig aan renovatie toe. In opdracht van Lantech BV hebben wij de bedrijfsvloer in een oude fabriekshal in Malden eens flink onder handen genomen.

Curing compound verwijderen

Allereerst is de betonvloer ontdaan van lijmresten. Daarna hebben we  de vloer gestript door de curing compound te verwijderen. Curing compound is een chemisch product dat het uitharden van net gestort beton moet voorkomen. De vloer is schoongemaakt, ontvet, staalpunten zijn uit de betonvloer geslepen, en na al dit voorbereidende werk konden we beginnen met het schuren en polijsten van de vloer.

Lijmresten verwijderen Vloerrenovatie in Malden

Nat schuren en polijsten

De betonvloer is nat geschuurd met korrel 50 en nadien nogmaals met korrel 120. Lithium silicaat is in de vloer geboend om te zorgen dat het cement in de vloer gaat kristalliseren. Hierdoor ontstaat een harde toplaag. Vervolgens is de vloer nat gepolijst met korrel 200, korrel 400 en korrel 800. Om een optimale hoogglans te creëren is als laatste stap in het schuur- en polijstproces de vloer droog gepolijst met korrel 1500. De combinatie van lithium silicaat en het polijsten maakt de betonvloer waterafstotend. Aansluitend is de vloer in de polymeerwas gezet.

Betonvloerrenovatie in Malden

Aantrekkelijke prijs

De oude, stoffige betonvloer is omgetoverd tot een mooie, stofdichte vloer die geen vuil meer opneemt. Door de vloer uitvoerig te polijsten is de lichtopbrengst in de fabriekshal vele malen verbeterd. Polijsten is prijstechnisch erg aantrekkelijk. Het is even duur als een nieuwe coatingvloer, maar het voordeel van polijsten is dat je je eigen, oude vloer behoudt. Als je de betonvloer goed onderhoudt, gaat ze een levenlang mee. Coatingvloeren slijten op den duur, betonvloeren met lithium silicaat blijven zelfs na jarenlang intensief gebruik mooi.

Uw betonvloer renoveren?

Vraag vrijblijvend een offerte aan, of bel 026-3217336 voor meer informatie.

Test

Vochtdoorlatende epoxy coatingvloer in Amsterdam

In Amsterdam hebben wij voor de firma NewKantoor een zandcement dekvloer van ruim 3.000 m2 onder handen genomen. De vloer is voorzien van een nieuwe epoxy coating.

Gipsgebonden egaline

Voordat de epoxy coating aangebracht kan worden, wordt eerst de oude vloer hersteld. Loszittende delen van de zandcement dekvloer zijn verwijderd. Ook worden gaten en oneffenheden gedicht. Voor een optimale hechting tussen de oude zandcement dekvloer en de nieuwe epoxy coatingvloer, is de oude vloer eerst voorzien van een primer. Daarna is de vloer geëgaliseerd met speciale gipsgebonden egaline.

Geen vochtige vloer

De egalinelaag wordt geschuurd om een nog betere hechting te creëren. Na het stofzuigen van de vloer, is de nieuwe epoxy coatingvloer aangebracht. Voor deze industrievloer is gekozen voor twee lagen damp-open en watergedragen epoxy coating. Het damp-openkarakter maakt de vloer vochtdoorlatend. Hierdoor kan vocht zich niet ophopen onder de vloer.

Eigenschappen epoxy coatingvloer

Naast het vochtdoorlatende karakter heeft de epoxy coatingvloer nog meer voordelen:

  • De vloer is volledig naadloos, waardoor bacteriën, vuil en stof geen kans krijgen om zich op te hopen tussen de vloerdelen;
  • Makkelijk in onderhoud, alleen dweilen is al voldoende;
  • De vloer is krasvrij en bestand tegen zware belasting;
  • De epoxy coating kan op praktisch alle ondervloeren worden aangebracht;
  • De vloer is in alle RAL-kleuren leverbaar;
  • Prijstechnisch is een epoxy coatingvloer erg aantrekkelijk.

Interesse?

Heeft u ook interesse in een (industriële) epoxy coatingvloer? Vraag dan vandaag nog geheel vrijblijvend een offerte aan, of bel tijdens kantooruren naar 026-3217336. Onze vloerspecialisten geven u graag vakkundig advies voor een vloer op maat.