IJzersterke antislip hellingbanen Moerdijk

Een verbrandingsovenbedrijf in Moerdijk – waar vrachtwagens hun materiaalafval storten – was op zoek naar een nieuwe, sterke industrievloer. Het lastige hieraan? De vloer bestaat uit vier hellingbanen met een stijging van acht procent.

Stevige ondergrond

Op ongeveer 365 m2 hebben wij een sterke, nieuwe epoxy vloercoating aangebracht. Eerst is de ondervloer, in dit geval een betonvloer, geschuurd en gestraald. Ook is een primer aangebracht met een vochtscherm. Daar overheen nog een epoxy schraplaag. Hierdoor ontstaat een stevige ondergrond voor de nieuw aan te brengen hellingbanen.

Antislip en slijtvaste hellingbanen

Door het zware transport moet de industrievloer ongelofelijk sterk zijn. We hebben een epoxy coating aangebracht met daarin bouwhars. De bouwhars zorgt voor een extra hechtlaag tussen de ondervloer en vloercoating. Daarna zijn de hellingbanen vol ingezand met zogeheten mandurax. Dit materiaal wordt ingestrooid in de vloer en heeft een antislip en slijtvast karakter. Als laatste stap is het overtollige zand verwijderd. Hierdoor zijn de hellingbanen nu klaar voor gebruik.

Sterke industrievloer nodig?

Bent u ook op zoek naar een sterke industrievloer? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan. Ook kunt u contact opnemen met kantoor voor advies op maat. Wij zijn te bereiken op werkdagen tijdens kantooruren op telefoonnummer 026-3217336.

Microcement: een unieke vloer met veel voordelen

Woonbeton, leefbeton, microcement… het is slechts een aantal benamingen voor één en dezelfde vloer. In een nieuwbouwhuis in Genemuiden hebben wij zo’n microcementvloer aangebracht. Door te kiezen voor deze unieke vloer krijgt de woning een moderne en tevens industriële uitstraling.

Smeren van een unieke vloer

De microcementvloer is met de hand gesmeerd over de ondervloer, in dit geval een zandcement dekvloer. Doordat de microcementvloer gesmeerd wordt in plaats van gegoten is geen vloer hetzelfde. Andere voordelen van deze unieke vloer zijn:

 • De vloer kan praktisch op iedere egale ondergrond worden aangebracht, zelfs op tegels;
 • Microcement is geschikt voor vloerverwarming;
 • De vloer is naadloos, en daardoor ook gemakkelijk schoon te houden;
 • Microcement is leverbaar in praktisch alle kleuren;
 • U kunt kiezen voor een matte, satijn, of hoogglans afwerking.

Microcement is schimmelvrij

Nog een groot voordeel van een microcementvloer is dat zij schimmelvrij is. Door haar naadloze karakter kunnen bacteriën en schimmels zich niet ophopen in de voegen. Door de vloer af te werken met twee lagen matte PU-coating, wordt de microcementvloer tevens waterdicht en vuilafstotend.

Kom langs in onze showroom

Bent u ook op zoek naar een naadloze, moderne, industriële, unieke vloer voor uw woning? Dan is een microcementvloer misschien wel wat voor u. Vraag via onze website geheel vrijblijvend een offerte aan, of overweeg een bezoek aan onze showroom in Duiven. Hier bent u op afspraak welkom om advies in te winnen en ons uitgebreide assortiment aan vloeren te bekijken. Een afspraak kunt u telefonisch maken of via het contactformulier op onze website. Wij zijn op doordeweekse dagen tijdens kantooruren te bereiken op telefoonnummer: 026 – 321 7336.

Garagebedrijf Arnhem kiest voor sterke industrievloer

De coatingvloer van een garagebedrijf in Arnhem was nodig aan vervanging toe. Er is gekozen voor een sterke industrievloer, namelijk een nieuwe epoxy gietvloer. Dit is een naadloze, duurzame vloer die vaak in bedrijfshallen wordt aangebracht.

Ral 7030

Om de epoxy gietvloer aan te kunnen brengen is allereerst de oude laag coating verwijderd. Dit is gedaan met behulp van een schuurmachine met piranha segmenten. Aansluitend is over de oude vloer een epoxy schraplaag aangebracht. Hier overheen is de epoxy gietvloer gegoten. Er is gekozen voor een gietvloer in de kleur Ral 7030, steengrijs.

sterke industrievloerOverweeg een sterke industrievloer

Is uw bedrijfsvloer ook aan vervanging toe? Overweeg dan één van onze sterke industrievloeren. U kunt te allen tijde vrijblijvend een offerte aanvragen via onze website. Voor al uw vragen zijn wij op doordeweekse dagen ook telefonisch te bereiken op telefoonnummer: 026 – 321 7336.

Chemisch- en vloeistofdichte epoxy gietvloer Barneveld

Een kraanverhuurbedrijf uit Barneveld zocht een geschikte vloer voor hun nieuwe bedrijfshal. De keuze viel op een industriële vloer die volledig chemisch- en vloeistofdicht is, namelijk een epoxy gietvloer.

Chemisch- en vloeistofdichte karakter

Om de epoxy gietvloer aan te brengen is allereerst de ondervloer licht geschuurd. Met een primer zijn enkele gaten in de vloer gedicht. Hierna is de epoxy gietvloer aangebracht. Door haar chemisch- en vloeistofdichte karakter is de epoxy gietvloer een veel gebruikte industrievloer.

Voordelen van een epoxy gietvloer

Een epoxy gietvloer is volledig naadloos en wordt afgewerkt met een speciale vloeistofwerende coating. Hierdoor kunnen vloeistoffen, chemicaliën, oliën en vetten niet door de toplaag van de vloer dringen. Andere voordelen van een epoxy gietvloer zijn:

 • Duurzaamheid: een epoxy gietvloer gaat jarenlang mee, ook bij zeer zware belasting;
 • Onderhoudsvrij;
 • Korte uithardingstijd: de vloer is snel uitgehard en daardoor snel weer begaanbaar;
 • Hygiënisch: de vloer is volledig naadloos;
 • Betaalbaar.

Nieuwe bedrijfsvloer nodig?

Bent u ook op zoek naar een sterke, duurzame vloer voor uw bedrijf? Neem dan eens een kijkje op onze website. Wij hebben een breed assortiment aan vloeren voor allerlei verschillende doeleinden. Op onze website kunt u tevens vrijblijvend een offerte aanvragen. Voor al uw vragen zijn wij op doordeweekse dagen tijdens kantooruren te bereiken op telefoonnummer: 026 – 3217 336.

Cementgebonden gietvloer: een duurzame en naadloze vloer

In een eengezinswoning in Zevenaar hebben wij een cementgebonden gietvloer aangebracht. Een cementgebonden gietvloer is een duurzame en naadloze vloer, die de woning een moderne uitstraling geeft. Ook is deze vloer door haar naadloze karakter gemakkelijk schoon te houden.

Cementgebonden gietvloer over tegelvloer

De cementgebonden gietvloer is over een bestaande tegelvloer aangebracht. Om voldoende hechting te creëren is de tegelvloer eerst geprimerd en aansluitend geëgaliseerd. Daarna is de cementgebonden gietvloer eroverheen gegoten. De vloer is afgewerkt met een CSL-primer en een matte PU-coating.

naadloze vloerShowroom

Bent u ook op zoek naar een moderne, industriële vloer voor uw woning? Vraag dan geheel vrijblijvend via onze website een offerte aan. In onze showroom in Duiven kunt u op afspraak onze verschillende vloeren bekijken. Wij zijn op doordeweekse dagen geopend van 9.00 uur tot 16.30 uur. Om een afspraak te maken kunt u bellen naar 026 -321 7336.

Nat schuren en impregneren betonvloer Zutphen

Een vervuilde betonvloer in een bedrijfspand in Zutphen was nodig aan renovatie toe. De betonvloer is nat geschuurd, geïmpregneerd en opgepoetst. Hierdoor ziet ze er weer uit als nieuw.

Nat schuren

De betonvloer is allereerst nat geschuurd met korrel 200. Nat schuren heeft een aantal voordelen ten opzichte van droog schuren:

 • Je hebt nauwelijks last van stof;
 • Het bewerkte oppervlak is meteen schoon;
 • Het zorgt voor minder krassen op de vloer.

Na het schuren is de betonvloer geïmpregneerd met polymeerwas. Hierdoor wordt de toplaag van de vloer hard en kan vuil niet meer in de vloer dringen. Aansluitend is de betonvloer opgepoetst voor een glanzend eindresultaat.

Uw betonvloer schuren en polijsten?

Is uw betonvloer ook nodig aan een renovatie toe? Vraag dan via onze website geheel vrijblijvend een offerte aan. Wij hebben jarenlange ervaring met het schuren, polijsten en impregneren van betonvloeren. Voor al uw vragen staan wij u ook graag telefonisch te woord. Wij zijn op werkdagen tijdens kantooruren te bereiken op telefoonnummer: 026-3217336.

Industriële epoxy coatingvloer – geschikt voor zware belasting

Wij hebben voor een bedrijf in Rotterdam een industrievloer van ruim 800 vierkante meter gerealiseerd. Vanwege intensief gebruik is er gekozen voor het aanbrengen van een industriële epoxy coatingvloer. Hierdoor krijgt de vloer dezelfde voordelen als een gietvloer. Zo is de coatingvloer volledig naadloos en watervast, waardoor schoonmaken en onderhouden zeer gemakkelijk gaan. Verder is de epoxy coatingvloer bestand tegen zware mechanische- en chemische belasting.

Industriële epoxy coatingvloer

Een epoxy coating aanbrengen

Als voorbereiding is de oude vloer volledig ontvet en geschuurd. Verder zijn alle kleine oneffenheden gerepareerd. Op de schone onderlaag is een GW-primer aangebracht. Deze zorgt voor een goede binding met de andere vloerlagen.

De vloer is afgewerkt met een epoxy coating van 400 gram per vierkante meter. Onze vloeren zijn beschikbaar in alle RAL, NCS en Sikkens kleuren. Deze keer is gekozen voor de kleur RAL 7045.

Prijstechnisch erg aantrekkelijk

Een epoxy coatingvloer is een scherp geprijsd alternatief  en met goed overleg over de planning kan eventuele downtime tot een minimum worden beperkt. Is uw industrievloer ook aan renovatie toe? Vraag dan nu een geheel vrijblijvende offerte aan.

Renovatie vervuilde betonvloer Amersfoort

In een architecten atelier in Amersfoort lag een vervuilde betonvloer. Door de vloer te schuren en te polijsten kan ze weer jarenlang mee.

Betonpolymeer

De vervuilde betonvloer is allereerst geschuurd. Aansluitend is de vloer gepolijst met korrel 200. Om de vloer goed te beschermen is ze daarna geïmpregneerd met drie lagen betonpolymeer. Door deze lagen polymeerwas kan vuil niet (meer) door de toplaag van de betonvloer dringen. Hierdoor is de betonvloer ook gemakkelijk te reinigen.

Betonvloerrenovatie

Wij voeren allerlei vloerrenovaties uit. Op onze website vindt u meer informatie over deze werkzaamheden. Bij interesse kunt u contact opnemen via telefoonnummer 026-3217336 of vul het contactformulier op onze website in.

 

 

Cementgebonden gietvloer voor kantoor in Amsterdam

Een bedrijf in Amsterdam was op zoek naar een nieuwe kantoorvloer. Voor een oppervlak van ongeveer 600 m2 werd uiteindelijk gekozen voor een cementgebonden gietvloer. Een cementgebonden gietvloer is duurzaam, modern, naadloos en gemakkelijk schoon te houden.

Aanbrengen cementgebonden gietvloer

Het aanbrengen van een cementgebonden gietvloer gebeurt in een aantal stappen. Allereerst wordt de ondervloer geschuurd. Afhankelijk van de staat van de ondervloer kan er een epoxy schraplaag aangebracht worden. Om een goede hechting tussen de ondervloer en de cementgebonden gietvloer te creëren wordt er een laag primer over de vloer gerold. Bovenop deze primer kan de cementgebonden gietvloer dan worden aangebracht.

Kantoorvloer Amsterdam

Alle mogelijke kleuren

De ondervloer van het kantoor is eerst geëgaliseerd met een gips gebonden egaline. Daarna is de cementgebonden gietvloer aangebracht. Als afwerking is de kantoorvloer afgelakt met een transparante PU-lak. U kunt er ook voor kiezen om de vloer af te lakken met een PU-coating op kleur. Dit kan een betonkleur zijn, maar eigenlijk is iedere RAL kleur mogelijk. Een cementgebonden gietvloer geeft het kantoor een industrieel, modern uiterlijk. Door het naadloze karakter kan stof en vuil zich niet ophopen in de naden. Hierdoor is de vloer ook gemakkelijk schoon te houden.

Kantoorvloer onderhouden

Om de vloer zo mooi mogelijk te houden, moet zij natuurlijk onderhouden worden. Ons advies is daarom om de vloer af en toe te behandelen met polymeerwas. Dit zorgt voor een extra slijtvaste beschermlaag. Hierdoor wordt de cementgebonden gietvloer nog gebruiksvriendelijker.

Kom langs in onze showroom

Is uw kantoor of woning ook toe aan een nieuwe vloer? Wij leveren kwalitatief hoogwaardige en duurzame gietvloeren aan bedrijven, instellingen en particulieren. Voor informatie staan wij u graag te woord via telefoonnummer 026-3217336. Ook kunt u op onze website geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. Indien u onze vloeren graag met eigen ogen komt bekijken, is een bezoek aan onze showroom in Duiven aan te raden. Een afspraak hiervoor kan telefonisch worden gemaakt.

 

verregende betonvloer polijsten

Verregende betonvloer polijsten Rotterdam

Een bedrijf in Rotterdam kreeg een nieuw hoofdkantoor. Echter lag daar wel een betonvloer in met verregende randen aan de raamzijde. Door middel van schuren en polijsten hebben wij deze verregende betonvloer opgeknapt.

Schuren en polijsten betonvloer

De betonvloer is eerst geschuurd en nadien gepolijst met korrel 200. Tijdens het schuren is er gebruik gemaakt van een metaal gebonden schuurschijf. Door de vloer aansluitend te polijsten krijgt ze haar glanzende oppervlak terug. Gepolijste betonvloeren zijn naadloos waardoor vuil en stof zich niet kunnen ophopen. Een betonvloer heeft daarom een hygiënisch karakter en wordt vaak toegepast in bedrijfspanden. Tevens hebben we het kantenwerk van de vloer weer glad gemaakt.

Deze diashow vereist JavaScript.

Vloerrenovatie

Is uw (verregende) betonvloer ook toe aan een renovatie? Vraag dan via onze website geheel vrijblijvend een offerte aan. Voor vragen zijn wij telefonisch te bereiken op telefoonnummer 026-3217336.

026-3217336