ESD coatingvloer distributiecentrum Wijchen

In een distributiecentrum in Wijchen hebben wij een nieuwe ESD coatingvloer gemaakt. De coatingvloer is over een bestaande betonvloer geplaatst. Een coatingvloer is prijstechnisch een aantrekkelijke vloer voor uw bedrijfshal.

ESD coatingvloer stap voor stap

De oude betonvloer in Wijchen zat onder de lijmresten van oude tapijttegels. Om de coatingvloer goed aan te kunnen brengen, is allereerst de betonvloer nat geschuurd met diamant. Vervolgens hebben wij de vloer gepimerd met een GW primer. Hier overheen is een laag coating aangebracht. Vervolgens is deze coating weer geprimerd. Ditmaal met een ESD primer. Als laatste stap is de vloer afgelakt met een topcoating. Op onderstaande foto ziet u het eindresultaat.

Verschil tussen een coatingvloer en gietvloer

Een vloercoating is een dunne laag die over een bestaande vloer wordt aangebracht. Het is te vergelijken met een gietvloer, alleen zijn gietvloeren veel dikker. Ook zijn er voor gietvloeren meer grondstoffen nodig. Hierdoor zijn gietvloeren vaak duurder dan coatingvloeren. Voor bedrijven waar niet extreem hoge eisen aan de vloer worden gesteld is een coatingvloer een prima, relatief goedkope, optie.

ESD coatingvloer voor een aantrekkelijke prijs

Indien u op zoek bent naar een industrievloer voor een aantrekkelijke prijs, is het overwegen van een ESD coatingvloer zeker de moeite waard. Onze specialisten staan u graag te woord om al uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van advies op maat. Zij zijn bereikbaar op werkdagen tijdens kantooruren op telefoonnummer: 026-3217336. Via onze website vraagt u tevens eenvoudig en geheel vrijblijvend een offerte aan.

PMMA-vloer natte ruimtes sportcomplex Leeuwarden

Bij een sportcomplex in Leeuwarden hebben wij een nieuw PMMA-vloersysteem aangebracht. Deze vloer is over de bestaande tegelvloer gelegd. PMMA is zeer geschikt als vloer in natte ruimtes, zoals doucheruimtes in sportscholen of zwembaden. Door het hoge antislipgehalte is PMMA ook zeer bruikbaar als kleedkamervloer.

PMMA-vloer voor natte ruimtes

Onze kunststof PMMA-vloeren van Diamond Flooring (onderdeel van Best Building Service B.V.) zijn zeer geschikt voor natte ruimtes. De vloer is volledig waterdicht en antislip. Ook is PMMA door haar naadloze karakter een heel hygiënisch vloersysteem. PMMA kan over een bestaande tegelvloer aangebracht worden. De oude vloer hoeft er dus niet eerst uit gesloopt te worden. Over de tegels wordt een schraplaag aangebracht zodat de voegen niet meer zichtbaar zijn. Ook brengen wij een hechtprimer aan om voldoende hechting te creëren tussen de oude tegels en de nieuwe PMMA-vloer. De nieuwe kunststofvloer wordt uiteindelijk aflakt met een topcoating.

Zeer geschikt voor vloerrenovaties: korte uithardingstijd

De uithardingstijd van PMMA is zeer kort. Dit betekent dat u binnen één dag over een nieuwe, hygiënische antislipvloer beschikt. Twee uur na applicatie is PMMA alweer beloopbaar. Dat maakt dit vloersysteem zeer geschikt voor grote vloerrenovaties die niet te veel tijd in beslag mogen nemen. Daarnaast hebben onze PMMA-vloeren nog meer voordelen. Ze zijn namelijk:

 • Naadloos;
 • Elastisch;
 • Scheur-overbruggend;
 • Vloeistofdicht;
 • Duurzaam;
 • Slijtvast;
 • Zwaar belastbaar.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Bent u op zoek naar een geschikte vloer voor uw natte ruimtes of kleedkamers? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Via onze website vraagt u gemakkelijk en geheel vrijblijvend een offerte aan. Ook zijn wij voor al uw vragen telefonisch te bereiken op telefoonnummer: 026-3217336. Onze specialisten komen graag bij u langs op locatie om u te voorzien van advies op maat. Een afspraak hiervoor maakt u gemakkelijk telefonisch, of via het contactformulier op onze website.

Sterke bedrijfsvloer voor voedingsindustrie en horeca

Bij een voedingsbewerkingsbedrijf in Harderwijk hebben wij een nieuwe PMMA-vloer aangebracht. Dit vloersysteem is zeer geschikt voor bedrijven die werkzaam zijn in de voedingsindustrie, vleesverwerkingsindustrie en horeca. PMMA is ontzettend sterk en voldoet aan de hoogste hygiëne-eisen.

PMMA-vloer aanbrengen

Het aanbrengen van een PMMA-vloer verloopt in een aantal vaste stappen. Zo is het belangrijk om de ondervloer goed mechanisch voor te bewerken. De vloer wordt eerste geschuurd, gestraald en gerepareerd. Vervolgens wordt er een hechtprimer aangebracht. Hier overheen wordt het PMMA-vloersysteem gesmeerd. De vloer wordt vervolgens nog afgelakt met een topcoating.

Zeer geschikte vloer voor de voedingsindustrie

PMMA is een vloersysteem met veel voordelen. Zo is ze vele malen sterken dan andere kunststofvloeren en epoxy vloeren. Naast het feit dat PMMA heel erg sterk is, is dit vloertype ook nog eens super hygiënisch. Hierdoor is ze zeer geschikt voor bijvoorbeeld de voedingsindustrie, vleesverwerkingsindustrie en horeca. Ook heeft ze een onverslijtbaar karakter, is ze in veel verschillende kleuren te realiseren en…misschien nog wel het belangrijkste voordeel: een PMMA-vloer wordt in slechts één dag gemaakt. Dit betekent dat uw productieproces zo kort mogelijk wordt stilgelegd en dat u binnen 24 uur de trotse eigenaar van een super sterke, nieuwe industrievloer bent.

Wij komen langs op locatie

Bent u benieuwd of PMMA geschikt is voor uw bedrijfsvloer? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Onze specialisten staan u graag ter woord om al uw vragen te beantwoorden. Ook komen wij geregeld langs op locatie om de situatie ter plekke te beoordelen. Iedere vloer is tenslotte anders, en iedere situatie vraagt om een andere aanpak. Voor het maken van een afspraak zijn wij bereikbaar op telefoonnummer: 026-3217336. Mailen kan natuurlijk ook. Vul dan het contactformulier op onze website in. Hier vraagt u ook gemakkelijk en geheel vrijblijvend een offerte aan.

Hygiënische groentewinkelvloer Panningen

Levensmiddelen en hygiëne zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Bij een groentewinkel in Panningen hebben wij daarom een nieuwe, hygiënische PMMA vloer aangebracht. PMMA is uitermate geschikt als groentewinkelvloer, horecavloer of  kantoorvloer.

Groentewinkelvloer aanbrengen

Het aanbrengen van een PMMA groentewinkelvloer gebeurt in een aantal vaste stappen. Allereerst wordt de ondergrond mechanisch voorbewerkt. Dit gebeurt door de vloer te schuren en daarna te primeren. Vervolgens wordt de PMMA vloer aangebracht. Als laatste stap wordt de vloer afgewerkt met een topcoating. Twee uur na applicatie is de nieuwe vloer al klaar voor gebruik.

Zeer hygiënisch

Een voordeel van PMMA is dat dit vloersysteem over vrijwel alle ondervloeren aangebracht kan worden. Dus ook over tegels. Daarnaast is PMMA super hygiënisch. Doordat het een naadloze vloer betreft, hebben stof en vuil geen kans om zich te gaan ophopen. Ook kan PMMA prima tegen warm water, zodat het makkelijk schoon te houden is.

Alle voordelen op een rij

PMMA is een logische keuze om aan te brengen in bijvoorbeeld een groentewinkel. We zetten de voordelen van dit vloersysteem graag voor u op een rij. Onze PMMA vloeren zijn:

 • Naadloos;
 • Elastisch;
 • Scheur-overbruggend;
 • Vloeistof- en afvalstofdicht;
 • Goed resistent tegen zuren, chemicaliën en warm water;
 • Goed bestand tegen hoge en lage temperaturen;
 • Duurzaam;
 • Slijtvast;
 • Zwaar belastbaar.

Bel voor meer informatie

Benieuwd geworden naar de mogelijkheden voor uw (groente)winkel? Aarzel dan niet en neem vandaag nog contact met ons op. Onze specialisten staan u graag te woord. Zij zijn bereikbaar op telefoonnummer: 026-3217336. Mailen kan natuurlijk ook. Vul dan het contactformulier op onze website in.

Antislip hellingbaan garagevloer Rotterdam

In een garage van een hotel in Rotterdam was een hellingbaan hoognodig aan vernieuwing toe. Zeker bij een garagevloer is het belangrijk dat de kwaliteit van de vloer gewaarborgd blijft.  Immers krijgt deze dagelijks te maken met zeer intensieve en zware belasting. Door middel van een sterk PMMA-vloersysteem hebben wij een nieuwe antislip hellingbaan gerealiseerd.

De voorbereiding van een antislip hellingbaan

Om deze sterke antislip hellingbaan te realiseren hebben wij allereerst de huidige vloer mechanisch voorbewerkt. Dit is gedaan aan de hand van uitvoerig schuren. Vervolgens is er een hechtprimer aangebracht. Ook is er na de primerlaag nog een schraplaag gesmeerd.

Hechting creëren

De primerlaag zorgt ervoor dat er een goede hechting ontstaat tussen de ondervloer en de PMMA-vloer. Na het aanbrengen van de primer en een schraplaag, is het uiteindelijke PMMA-vloersysteem aangebracht. Deze vloer heeft van nature een erg hoog antislipgehalte. Het is daarom een verstandige keuze om een hellingbaan af te werken met PMMA en een topcoating.

De voordelen van PMMA

PMMA is niet alleen een antislipvloer. Er zijn nog veel meer redenen om voor dit vloersysteem te kiezen. PMMA is namelijk super sterk – sterker dan beton – en is daardoor bestand tegen zeer zware en intensieve belasting. Ook is deze vloer heel snel te realiseren. Wij kunnen ongeveer 300m2 per dag aanbrengen.

Het eindresultaat

Op onderstaande foto’s ziet u het eindresultaat van deze antislip hellingbaan. Doordat PMMA slechts in één dag te realiseren is, ondervindt u zo min mogelijk hinder. Twee uur na het aanbrengen van de topcoating is deze hellingbaan alweer klaar voor gebruik.

Vraag een offerte aan voor uw antislip hellingbaan

Is uw garage toe aan een nieuwe vloer? Dan is een PMMA-vloersysteem wellicht dé oplossing. Onze specialisten staan u graag te woord om al uw vragen over deze sterke antislipvloer te beantwoorden. Zij zijn bereikbaar op doordeweekse dagen tijdens kantooruren op telefoonnummer: 026-3217336. Benieuwd naar de prijs van een antislip hellingbaan? Vraag dan via onze website gemakkelijk en geheel vrijblijvend een offerte aan.

Industriële horecavloer op maat

Bent u op zoek naar een industriële horecavloer die aan de hoogste eisen voldoet? Dan komen onze specialisten van Diamond Flooring (onderdeel van Best Building Service B.V.) graag bij u op locatie langs voor een advies op maat. Zeker in de horeca moeten vloeren aan hoge, strenge hygiëne-eisen voldoen. Onze PMMA vloersystemen zijn hier uitermate geschikt voor.

Advies op maat

Iedere vloer is anders. Daarom komen onze specialisten vaak eerst op locatie langs om de staat van de huidige vloer te beoordelen. Aan de hand van deze informatie kunnen zij u eerlijk adviseren. Als de huidige (onder)vloer in slechte staat is, is er meer voorwerk nodig om een PMMA vloersysteem te realiseren.

Industriële horecavloer aanbrengen

Het aanbrengen van een PMMA vloersysteem gebeurt in een aantal vaste stappen. Allereerst wordt de ondervloer uitvoerig geschuurd. Vervolgens wordt er een laag primer aangebracht. Als de ondervloer in slechte staat is, wordt soms ook nog een epoxy schraplaag gesmeerd. Dan pas kan het PMMA vloersysteem aangebracht worden. De vloer wordt vervolgens nog afgelakt met een topcoating. Na al deze stappen bent u de trotse eigenaar van een gloednieuwe, sterke industriële horecavloer.

De voordelen van PMMA

Maar waarom zou u per se kiezen voor een PMMA vloersysteem? Omdat dit een vloer is met heel veel voordelen. Zo is PMMA ontzettend sterk, waardoor ze zelfs bij zeer zware belasting mooi blijft. Daarnaast heeft deze vloer een heel hoog antislipgehalte, zelfs als de vloer nat wordt. Ook is PMMA volledig naadloos. Hierdoor kunnen stof en vuil zich nergens ophopen. En het allergrootste voordeel: dit vloersysteem is in slechts één dag te realiseren! Uw productie ligt dus maar voor een zeer korte periode stil, en twee uur na het aanbrengen van de nieuwe vloer is ze alweer beloopbaar.

Bel voor meer informatie

Wij staan u graag te woord om alles over deze unieke, sterke industriële horecavloer te vertellen. Bel daarom vandaag nog met één van onze specialisten. Zij zijn bereikbaar op telefoonnummer: 026-3217336. Op onze website vraagt u tevens gemakkelijk en geheel vrijblijvend een offerte aan.

Duurzame epoxy gietvloer fabriek Bunschoten

Voor veel bedrijven gelden er strenge eisen waar een fabrieksvloer aan moet voldoen. En omdat een fabrieksvloer vaak een grote investering is, is het belangrijk dat de nieuwe vloer een lange tijd meegaat. In een fabriek in Bunschoten hebben wij daarom een duurzame epoxy gietvloer aangebracht. Dit type vloer is niet alleen duurzaam, maar ook onderhoudsvrij en – niet onbelangrijk – heel betaalbaar.

Duurzame epoxy gietvloer aanbrengen

Voor het aanbrengen van een duurzame epoxy gietvloer volgen wij een vast aantal stappen. Allereerst is het belangrijk om de ondervloer te schuren. Daarna wordt er een epoxy schraplaag aangebracht. Deze schraplaag zorgt voor een betere hechting tussen de ondervloer en de gietvloer. Vervolgens gieten wij de epoxy gietvloer. Dit kan in een kleur naar keuze. De vloer wordt afgewerkt met een laklaag. De afwerking kan zowel mat als glanzend zijn.

De voordelen van een gietvloer

Een epoxy gietvloer is vaak een slimme keuze als u op zoek bent naar een sterke fabrieksvloer. Onze gietvloeren zijn volledig naadloos en worden afgelakt met een vloeistofwerende coating. Hierdoor is uw vloer bestand tegen chemicaliën, oliën en vetten. Dit maakt de vloer ook erg hygiënisch en vrijwel onderhoudsvrij. Daarnaast zijn onze gietvloeren duurzaam. Ze gaan zonder problemen jarenlang mee, zelfs bij zeer zware belasting. Ook is de uithardingstijd van deze vloer maar kort. Het leggen van een gietvloer heeft dus een minimale impact op uw productieproces.

Bel voor meer informatie met onze specialisten

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden voor uw nieuwe fabrieksvloer? Bel dan vandaag nog met één van onze specialisten. Zij kunnen u informeren over deze duurzame epoxy gietvloer, maar zij staan ook voor u klaar om al uw overige vragen te beantwoorden. Via onze website vraagt u tevens gemakkelijk en geheel vrijblijvend een offerte aan. Indien u benieuwd bent hoe onze vloeren er uitzien en aanvoelen, bent u op afspraak welkom in onze showroom in Duiven. Een afspraak kunt u telefonisch maken of vul het contactformulier op onze website in.

Traprenovatie coatingvloer Arnhem

Bij een zorginstelling in Arnhem heeft Best Betonrenovatie B.V. (onderdeel van Best Building Service B.V.) een traprenovatie uitgevoerd. De keus is gevallen op een watergedragen epoxy coating. Dit vloertype kent een variabel aanbod qua afwerking. Deze trap is ingestrooid met vlokken, zoals op de foto’s onderaan dit artikel is te zien.

Traprenovatie stap voor stap

Om deze trap te realiseren is allereerst de ondergrond stofarm geschuurd. Dit is gedaan met behulp van een diamantschijf. Als tweede stap is er een watergedragen primer aangebracht. Vervolgens is de trap gecoat met een watergedragen epoxy coating en hebben we de vlokken ingestrooid. Ter afwerking is deze trap ook nog tweemaal afgelakt.

Afwerking coatingvloer

Een coatingvloer is op talloze manieren af te werken. Hierdoor is er (bijna) altijd wel een mogelijkheid om een vloer helemaal naar uw smaak op te leveren. Bij deze traprenovatie is nadrukkelijk gekozen om vlokken in te strooien. De vlokken zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar, en de trap krijgt door deze afwerking een levendige, speelse uitstraling.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Is uw trap nodig aan vernieuwing toe? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met onze jarenlange ervaring bieden wij altijd een oplossing op maat. Voor meer informatie zijn wij op werkdagen tijdens kantooruren bereikbaar op telefoonnummer: 026-3217336. Benieuwd naar de prijs van een traprenovatie? Vraag dan via onze website geheel vrijblijvend een offerte aan.

PMMA vloer voldoet aan strenge, hoge eisen

In de horeca, voedingsindustrie en garages moet een vloer aan veel – vaak strenge – eisen voldoen. Onze industriële vloeren van Diamond Flooring (onderdeel van Best Building Service B.V.) voldoen aan deze hoge eisen. Dit zogeheten PMMA vloersysteem is ontzettend sterk en hygiënisch. En het grootste voordeel van deze vloer? Het kost slechts één dag om dit vloersysteem te realiseren en het is twee uur na het aanbrengen alweer beloopbaar.

Hoge eisen: hygiëne, belastbaarheid

Een PMMA vloer is een ontzettend sterk vloersysteem. Het is sterker dan bijvoorbeeld een betonvloer. Bijkomend voordeel is dat PMMA vele malen makkelijker te realiseren is dan beton. Een win-winsituatie dus. Daarnaast is PMMA bestand tegen zeer zware belasting. Machines, auto’s… deze vloer blijft mooi, ook bij intensief gebruik. Ze is daarmee uitermate geschikt voor bijvoorbeeld winkels, restaurants en galerijen. Naast dat de hoge belastbaarheid een pluspunt is, is dit vloertype ook super hygiënisch. PMMA is volledig naadloos waardoor vuil en stof zich nergens kunnen gaan ophopen. Ook heeft dit vloertype een hoog antislipgehalte en is ze op vrijwel iedere ondervloer aan te brengen.

Gemaakt in slechts één dag

Mocht u nog twijfelen over de keuze voor een PMMA vloer, bedenk dan dat dit vloersysteem ontzettend snel te realiseren is. In slechts één dag toveren wij uw oude industrievloer om tot een nieuwe, sterke vloer die aan allerlei hoge eisen voldoet. PMMA heeft slechts twee uur nodig om zich volledig te hechten en te drogen en is daarna alweer volop belastbaar. Dit zorgt ervoor dat uw productieproces zo kort mogelijk wordt stilgelegd.

Vraag een offerte op maat aan

Interesse in onze PMMA vloersystemen? Vraag dan vandaag nog geheel vrijblijvend een offerte aan. Om u van het juiste advies te voorzien, komt één van onze specialisten op locatie kijken om uw huidige vloer te beoordelen. Onze offertes worden dus helemaal op maat gemaakt en zullen voldoen aan uw wensen en eisen. Voor al uw vragen zijn wij telefonisch te bereiken op telefoonnummer: 026-3217336. Mailen kan via het contactformulier op onze website.

Industriële look met microcement

Microcement is een uitstekend product om een industriële look mee te creëren. Dit vloertype is de afgelopen jaren sterk in populariteit toegenomen. Dit komt omdat microcement een groot aantal voordelen met zich meebrengt. Zowel in een woning in Didam als in Leusden hebben we daarom een microcementvloer aangebracht.

De voordelen van microcement

In tegenstelling tot beton heeft microcement van zichzelf een warme, industriële look. Het geeft uw woning een hippe, moderne uitstraling en is prachtig te combineren met andere materialen zoals hout en staal. Daarnaast is een microcementvloer volledig naadloos en schimmelvrij. Hierdoor is de vloer erg hygiënisch en gemakkelijk te reinigen. Is grijs niet helemaal uw ding? Geen probleem. Microcement is in vrijwel alle RAL-, NCS- en Sikkenskleuren aan te brengen. Ook de afwerking is variabel van mat, zijdeglans tot hoogglans.

Industriële look creëren

Om deze industriële look te creëren hebben we eerst de ondergrond mechanisch voorbewerkt. In de woning in Didam is het microcement over een bestaande tegelvloer aangebracht. In Leusden over een zandcement dekvloer. Na het schuren is de ondervloer geprimerd. Vervolgens zijn er twee lagen microcement gesmeerd. Doordat microcement met de hand wordt aangebracht, is iedere vloer uniek. Het microcement is afgewerkt met een sealer en een matte PU-coating.

Kies voor microcement

Bent u fan van deze moderne, industriële look en wilt u niet dat uw woning kil oogt? Dan is microcement de juiste keuze. Met onze jarenlange ervaring voorzien wij u van een eerlijk, juist advies voor een vloer op maat. Via onze website vraagt u gemakkelijk en geheel vrijblijvend een offerte aan. Ook is het mogelijk om eerst een aantal microcementvloeren te bekijken voor u een definitieve keuze maakt. In onze showroom in Duiven liggen verschillende microcementvloeren zodat u het product kunt zien, voelen en vergelijken. Wij werken uitsluitend op afspraak om voldoende tijd voor u vrij te kunnen maken. Een afspraak maakt u telefonisch (026-3217336) of via het contactformulier op onze website.

026-3217336