Rubberen vloermatten: extra hechting voor PU-gietvloer Amsterdam

In het voormalige hoofdpostkantoor in Amsterdam, aan de Nieuwezijds Voorburgwal, heeft Magna Plaza sinds kort een foodcorner geopend. Hier hebben wij een PU-gietvloer van ruim 1.100 m2 aangebracht. Deze vloer is over rubberen vloermatten gegoten.

Rubberen vloermatten voor de hechting

De foodcorner bestaat uit zo’n veertien verschillende restaurants. Hier hebben wij overal een PU-gietvloer aangebracht. De ondervloer van het pand bestaat uit een anhydrietvloer. Deze is eerst door ons geschuurd. Vervolgens is de vloer geprimerd met een epoxy primer. Daarna hebben wij rubberen vloermatten aangebracht. Over deze matten hebben wij de PU-gietvloer in betonlook gegoten. Door rubberen vloermatten aan te brengen, hebben wij de klant ook nog tien jaar garantie op de hechting tussen de PU-gietvloer en de anhydrietvloer kunnen geven.

Voor iedere vloer een oplossing

De vloermatten zorgen in dit geval voor meer hechting tussen de anhydrietvloer en PU-gietvloer. Maar zoals iedere vloer uniek is, vraagt ook iedere ondergrond om een andere aanpak. Bel daarom vandaag nog met één van onze specialisten om te kijken wat in uw situatie de beste vloeroplossing is. Wij zijn te bereiken op doordeweekse dagen tijdens kantooruren op telefoonnummer: 026-3217336. Liever mailen? Dat kan natuurlijk ook. Vul dan het contactformulier op onze website in.

Epoxy rolcoating aanbrengen in Veenendaal

Een oude betonvloer in Veenendaal hebben wij voorzien van een epoxy rolcoating. Epoxy rolcoating wordt vaak gebruikt om over slechte vloeren aan te brengen. Het is een zeer sterk vloertype dat ook chemisch belastbaar is.

Epoxy rolcoating aanbrengen

Het plaatbewerking- en lasbedrijf in Veenendaal beschikte over een zeer slechte, oude betonvloer. Om dit probleem op te lossen hebben wij een nieuw vloersysteem over de oude vloer aangebracht. Eerst is de oude coating verwijderd door middel van stof-arm kogelstralen. Hierna hebben we een epoxy schraplaag aangebracht. Vervolgens is de vloer voorzien van een epoxy rolcoating van Romar Voss.

Voordelen van een sterke industrievloer

Een epoxy rolcoating wordt veelal toegepast in fabrieken en magazijnen. Het is een erg sterke vloer die bestand is tegen zeer zware belasting van bijvoorbeeld machines. Daarnaast zijn onze vloeren ook chemisch belastbaar. Het is echt een vloer speciaal ontwikkeld voor de industrie. Andere voordelen zijn:

  • Epoxy rolcoating is volledig naadloos. Hierdoor krijgen bacteriën, vuil en stof geen kans om zich op te hopen;
  • De vloer is zeer onderhoudsvriendelijk;
  • De vloercoating is zowel in een matte als glanzende variant aan te brengen.

Kom langs in onze showroom

Bent u op zoek naar een ijzersterke industrievloer? Dan is een epoxy rolcoating misschien wel de juiste oplossing voor u. Via onze website vraagt u geheel vrijblijvend een offerte aan. Ook staan onze specialisten u graag telefonisch te woord om al uw vragen te beantwoorden. Zij zijn te bereiken op telefoonnummer: 026-3217336. Daarnaast hebben wij een showroom in Duiven waar u onze vloeren kunt bekijken. Onze showroom is uitsluitend op afspraak te bezoeken, zodat wij uitgebreid de tijd voor u kunnen nemen. Bel voor het maken van een afspraak naar ons kantoor, of vul het contactformulier op onze website in.

Nieuwe betonvloer in oude woonboerderij Rhoon

Een oude woonboerderij uit 1600 in Rhoon is volledig verbouwd. Tijdens deze verbouwing hebben wij een nieuwe betonvloer gestort, gevlinderd, gepolijst en geïmpregneerd.

Betonvloer storten oude woonboerderij

In de oude woonboerderij is een betonvloer van ongeveer 7 cm dikte gestort. Na het storten is de vloer eerst gevlinderd. Vervolgens heeft de vloer een aantal weken moeten drogen, zodat het beton goed kan uitharden. Nadat het beton goed is uitgehard hebben wij de vloer afgewerkt. De betonvloer is geschuurd en gepolijst.

Betonvloer impregneren

Als laatste stap is de vloer geïmpregneerd met en beton impregneer. Door  het beton te impregneren is de vloer veel beter bestand tegen zware belasting. Ook wordt de vloer dan waterdicht. Het oppervlak van deze vloer is ongeveer 450 m2. Er is gekozen voor een diepe, donkere kleur.

Op zoek naar een betonvloer?

Overweegt u een betonvloer aan te schaffen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben vele jaren ervaring met het storten van betonvloeren. Ook voor het opknappen van uw oude betonvloer beschikken wij over de benodigde kennis en ervaring. Via onze website vraagt u geheel vrijblijvend een offerte aan. Voor al uw vragen zijn wij ook telefonisch te bereiken. Bel dan op doordeweekse dagen tijdens kantooruren naar: 026-3217336.

Industriële epoxy gietvloer Rotterdam

Bij een hoogwerkersverhuurbedrijf in Rotterdam hebben wij een industriële epoxy gietvloer aangebracht. Een epoxy gietvloer wordt vaak gekozen voor bedrijfspanden. Deze vloeren zijn vloeistofdicht, onderhoudsvrij en ijzersterk.

Oude magazijnvloer voorbewerken

Om de industriële epoxy gietvloer te kunnen gieten is eerst de oude magazijnvloer uitvoerig voorbewerkt. We hebben de oude egalinelaag verwijderd. Ook hebben we verschillende betonreparaties uitgevoerd. De vloer is daarna licht geëgaliseerd. Een goede voorbewerking is belangrijk om een mooi eindresultaat van de nieuwe vloer te krijgen.

Industriële epoxy gietvloer aanbrengen

Een industriële epoxy gietvloer wordt in een paar stappen aangebracht. Allereerst is de oude betonvloer geschuurd. Vervolgens hebben we een laag primer aangebracht. Hier overheen is een epoxy schraplaag gesmeerd. Pas daarna hebben we de epoxy gietvloer kunnen gieten. Er is gekozen voor een betonlook in een grijstint. Optioneel kan een epoxy gietvloer ook nog mat afgelakt worden.

Voordelen van een epoxy gietvloer

In magazijnen wordt vaak gekozen voor een epoxy gietvloer. Dit vloertype is bestand tegen zeer zware belasting. Ook is ze krasbestendig en scheuroverbruggend. Onze industriële vloeren gaan zonder problemen jarenlang mee. En ook niet onbelangrijk; het is een zeer hygiënische vloer die nauwelijks onderhoud nodig heeft.

Vraag een offerte aan

Bent u enthousiast geworden over onze epoxy gietvloeren? Vraag dan vandaag nog een vrijblijvende offerte aan. U kunt ook bellen met één van onze specialisten. Zij zijn op werkdagen tijdens kantooruren te bereiken op telefoonnummer: 026-3217336.

Bestaande PU-gietvloer overlakken Amsterdam

In een appartement in Amsterdam hebben wij een bestaande PU-gietvloer overgelakt. Dit is gedaan met een gepigmenteerde PU-coating van de firma Quartzline.

Bestaande PU-gietvloer overlakken

De bestaande PU-gietvloer is eerst afgelakt met een gepigmenteerde PU-coating. Er is voor deze vloer gekozen voor een grijstint, namelijk Ral 7038. We hebben twee lagen PU-coating aangebracht. Voor een matte uitstraling is de vloer vervolgens nog afgewerkt met een matte PU-coating.

PU-gietvloer herstellen

Niet alleen voor nieuwe vloeren kunt u bij ons terecht. Wij hebben ook vele jaren ervaring met het renoveren van bestaande vloeren. Bel gerust eens naar ons kantoor en vraag naar de mogelijkheden. Er is vaak veel meer mogelijk dan u in eerste instantie denkt. Wij zijn op doordeweekse dagen te bereiken op telefoonnummer: 026-3217336. Ook kunt u op onze website geheel vrijblijvend een offerte aanvragen.

 

Betonvloer in Geesteren herstellen met epoxy coatingvloer

Het storten van een betonvloer verloopt helaas niet altijd volgens plan. Maar gelukkig is een betonvloer meestal nog goed te herstellen. Door een te snelle droging is de bovenlaag van deze betonvloer in Geesteren los komen te zitten. Voor het beste resultaat zijn de loszittende delen eerst gefreesd. Daarna hebben wij over de bestaande betonvloer een epoxy coatingvloer aangebracht.

Betonvloer in Geesteren frezen

Om de betonvloer in Geesteren zo goed mogelijk te herstellen hebben we eerst de loszittende delen 3 mm gefreesd. Vervolgens is de vloer gerepareerd met een betonreparatiemortel. Daarna is de hele betonvloer nog een keer geschuurd.

Betonvloer herstellen met epoxy coatingvloer

Voor het mooiste resultaat is besloten om over de bestaande betonvloer een epoxy coatingvloer aan te brengen. Eerst is de vloer daarom uitgevlakt met een epoxy reparatiemortel. Ook hebben we een schraplaag gesmeerd. Hier overheen is de uiteindelijke epoxy coatingvloer van Romar Voss aangebracht. Bestaande dilataties zijn ingezaagd en vervolgens afgekit.

Betonvloerrenovatie

Is uw betonvloer ook beschadigd of verregend? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij hebben jarenlange ervaring met het herstellen en renoveren van allerlei soorten vloeren, waaronder betonvloeren. Wij zijn op doordeweekse dagen tijdens kantooruren te bereiken op telefoonnummer 026-3217336. U kunt ook op onze website het contactformulier invullen.

Verregende betonvloer herstellen in Arnhem en Amsterdam

Verregende betonvloeren…met het slechtere weer van de afgelopen tijd is het een veelvoorkomend probleem. Bij een verregende betonvloer komt de vloer tijdens de afwerkfase (het vlinderen) in contact met water. Hierdoor raakt de verhouding tussen water en cement verstoord. Het beton kan dan niet goed uitharden, waardoor de vloer beschadigt. Momenteel zijn wij druk bezig met een verregende betonvloer herstellen in Arnhem en ook één in Amsterdam.

Hoe kun je een verregende betonvloer herstellen?

Je kunt een verregende betonvloer herstellen door de vloer een aantal keer flink te schuren. Zoals op het filmpje hierboven te zien is wordt een flink stuk van de toplaag afgeschuurd. Zo verwijder je de zwakke laag en kom je uiteindelijk bij de harde, gezonde toplaag van de betonvloer terecht.

Verregende betonvloer Arnhem en Amsterdam

De verregende betonvloer in Arnhem (foto links) is ongeveer 2.000 m2 groot. De betonvloer is in één stap geschuurd met een diamant schijf met korrel 30-40. Daarna is de betonvloer geïmpregneerd met een betonversteviger. De combinatie van het schuren van de vloer en aanbrengen van Lithium Silicaat maakt de betonvloer waterafstotend. Ook in Amsterdam (foto rechts) zijn we een verregende betonvloer aan het herstellen. Deze vloer bevindt zicht onder een viaduct van de A10. Net als in Arnhem wordt ook deze betonvloer uitvoerig geschuurd en aansluitend geïmpregneerd.

Wij herstellen uw verregende betonvloer

Een verregende betonvloer is in veel gevallen nog goed te herstellen. Schakel daarom onze hulp in als uw betonvloer aan een grondige renovatie toe is. Dit kan via het contactformulier op onze website. Voor al uw vragen zijn wij ook telefonisch te bereiken op telefoonnummer: 026-3217336.

Polijsten tot korrel 800: betonvloer Rotterdam

Opnieuw hebben wij een bestaande betonvloer behandeld. Ditmaal in een woning in Rotterdam. De betonvloer is geschuurd, gepolijst en daarna geïmpregneerd. Door te polijsten tot korrel 800 krijgt de vloer een glanzend eindresultaat.

Betonvloer schuren, polijsten, impregneren

De bewoners wilden graag een betonvloer met een hoge glansgraad. De vloer is eerst geschuurd. Daarna is de betonvloer gepolijst tot korrel 400. Omdat dit nog niet helemaal de gewenste glansgraad opleverde, is de vloer ook nog gepolijst tot korrel 800. Aansluitend hebben we de betonvloer geïmpregneerd met een betonversteviger.

Polijsten tot korrel 800

Een particuliere betonvloer wordt gemiddeld gepolijst tot korrel 400. Door een betonversteviger aan te brengen in combinatie met het polijsten van de betonvloer ontstaat er een natuurlijk hoogglanseffect. De mate van hoogglans is afhankelijk van de korrelgrootte waarmee gepolijst wordt. Hoe fijner de korrel, des te glanzender het oppervlak wordt. De betonvloer hierboven is gepolijst tot korrel 800. Deze vloer is dus iets glanzender dan een gemiddelde particuliere betonvloer.

Schakel onze hulp in

Is uw betonvloer aan een onderhoudsbeurt toe? Schakel dan onze hulp in. Via onze website vraagt u geheel vrijblijvend een offerte aan. Voor vragen zijn wij ook telefonisch te bereiken. U kunt op doordeweekse dagen tijdens kantooruren bellen naar: 026-3217336.

IN BEELD: Betonvloer schuren en polijsten en impregneren

Een tijdje geleden hebben wij bij een fietsenfabrikant in Varsseveld de betonvloer behandeld. In onderstaand filmpje is mooi het proces van schuren en polijsten en impregneren te zien.

Schuren en polijsten en impregneren

Polijsten tot en met korrel 1500

De betonvloer is in 8 stappen geschuurd en gepolijst. Omdat het oppervlak van de vloer meer dan 10.000 m2 is, is er gebruik gemaakt van vlindermachines. Eén machine heeft een breedte van 120 cm, waardoor met één handeling een groot oppervlak geschuurd wordt. Eerst is de betonvloer geschuurd met korrel 50 en 120. Vervolgens is er een betonversteviger aangebracht. Daarna is het beton gepolijst met korrel 200, 400, 800 en 1500. Als laatste stap is de vloer geïmpregneerd.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Als uw betonvloer aan een opknapbeurt toe is, bent u bij ons aan het juiste adres. Via onze website vraagt u geheel vrijblijvend een offerte aan. Voor al uw vragen zijn wij op werkdagen tijdens kantooruren bereikbaar op telefoonnummer: 026-3217336

Verregende betonvloer herstellen in Nieuwegein

In Nieuwegein hebben wij een verregende betonvloer geschuurd, gepolijst en geïmpregneerd. Het oppervlak van de behandelde vloer is ongeveer 93m2.

Wat is een verregende betonvloer?

Bij een verregende betonvloer komt de vloer tijdens de afwerkfase (het vlinderen) in contact met water. Hierdoor raakt de verhouding tussen water en cement verstoord. Het beton kan dan niet goed uitharden, waardoor de vloer beschadigt. De precieze schade verschilt echter per vloer. Maar zowel lichte als wat zwaarder beschadigde betonvloeren kunnen vaak nog worden hersteld.

Oplossing voor verregende betonvloer

Om een verregende betonvloer te herstellen moet de vloer eerst een aantal keer worden geschuurd. Met het schuren verwijder je de zwakke toplaag tot je op de harde, gezonde toplaag uitkomt. Hierna kan de vloer naar smaak gepolijst worden. Ten slotte wordt de betonvloer geïmpregneerd met lithium silicaat. De combinatie van polijsten en lithium silicaat maakt de betonvloer tevens waterafstotend.

Ander uiterlijk

Door de toplaag weg te schuren verandert de betonvloer natuurlijk wel van uiterlijk. Een herstelde betonvloer zal er dus anders uitzien dan een gevlinderde betonvloer. Als dit niet uw smaak is, is het vaak ook mogelijk om over uw bestaande betonvloer een nieuw vloersysteem aan te brengen.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Is uw (verregende) betonvloer ook aan een grondige renovatie toe? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Op onze website vraagt u geheel vrijblijvend een offerte aan. Ook een bezoek aan onze showroom in Duiven is de moeite waard. Hier kunt u onze verschillende vloeren bekijken en uitgebreide informatie inwinnen. Onze showroom is uitsluitend op afspraak te bezoeken, zodat wij ruim de tijd voor u kunnen nemen. U kunt een afspraak maken door te bellen naar 026-3217336.

026-3217336