Betonvloer storten, polijsten en impregneren woonboerderij Culemborg

Bij een oude woonboerderij in Culemborg hebben wij een nieuwe betonvloer gestort. De vloer van zo’n 120 m2 is na het storten ook door ons gepolijst en geïmpregneerd.

Betonvloer woonboerderij afwerken

Er is een betonvloer van ongeveer 8 cm dikte gestort. Deze vloer is aansluitend gevlinderd. Na het droogproces hebben wij de betonvloer afgewerkt. Ze is gepolijst tot korrel 800. Hoe fijner de korrel, des te glanzender het oppervlak wordt. Ook is er een betonversteviger aangebracht. Na het polijsten is de betonvloer van de woonboerderij nog tweemaal geïmpregneerd met OFS Impregneer van Remmers Bouwchemie.

Bezoek onze showroom in Duiven

Bent u ook op zoek naar een nieuwe, moderne vloer voor in uw woning? Kom dan eens langs in onze showroom in Duiven. Hier kunt u de verschillende vloeren die wij aanbieden met eigen ogen komen bekijken. Onze showroom is uitsluitend op afspraak te bezoeken. Wij zijn telefonisch te bereiken op telefoonnummer 026-3217336. Indien u liever een mail stuurt, kunt u het contactformulier op onze website invullen.

Betonvloer behandelen met behulp van vlindermachines in Varsseveld

Bij een fietsenfabrikant in Varsseveld hebben wij een nieuwe betonvloer gestort en behandeld. Het schuren van de vloer is uitgevoerd met behulp van vlindermachines.

Betonvloer schuren met vlindermachines

De oppervlakte van de betonvloer bedroeg meer dan 10.000 m2. Om op een zo snel mogelijke en efficiënte manier te schuren hebben wij gebruik gemaakt van twee vlindermachines. Eén machine heeft een breedte van 120 centimeter. Door met twee machines naast elkaar te rijden, wordt in één handeling een bijna 2,5 meter breed vloeroppervlak geschuurd.

Waterafstotende betonvloer

De betonvloer is eerst geschuurd met korrel 50 en korrel 120. Daarna is er een betonversteviger aangebracht. Vervolgens is de vloer gepolijst met korrel 200, 400, 800 en 1500. Aansluitend is de vloer geïmpregneerd. De combinatie van polijsten en impregneren maakt de betonvloer waterafstotend.

Impregneren met vlekkenstop

Het gebruikte impregneermiddel is een zogeheten vlekkenstop. Dit product beschermt uw betonvloer tegen het indringen van hardnekkige (olie)vlekken, vloeistoffen en vuil. Het is een penetrerende sealer die geen toplaag vormt. Ook verandert het uiterlijk van de betonvloer niet. Als laatste stap is de betonvloer nabehandeld met korrel 3000.

Uw betonvloer renoveren?

Heeft u een betonvloer en is deze aan een vloerrenovatie toe? Of wilt u een nieuwe betonvloer laten storten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Via onze website vraagt u geheel vrijblijvend een offerte aan. Vragen? Bel dan op doordeweekse dagen tijdens kantooruren naar 026-3217336.

 

Full epoxy rolcoating over stelconplaten in bedrijfshal Ede

In een fabriekshal in Ede hebben wij een grote vloerrenovatie uitgevoerd. Een oude gietvloer is vervangen door een nieuwe epoxy gietvloer. Eveneens is er een nieuwe full epoxy rolcoatingvloer aangebracht over zogeheten stelconplaten. Het aanbrengen van de nieuwe vloeren heeft slechts 24 uur geduurd.

Oude epoxy gietvloer vervangen

Allereerst is de oude gietvloer uitgeschept. Daarna is de ondervloer mechanisch voorbewerkt door te stralen en de vloer aansluitend te repareren. We hebben vervolgens een primer en een epoxy schraplaag aangebracht. Hier overheen is de nieuwe epoxy gietvloer gegoten. De vloer beslaat ongeveer 350 m2 en er is gekozen voor de kleur RAL 7040.

Full epoxy rolcoating op stelconplaten

In een ander deel van de fabriek is gekozen voor een full epoxy rolcoating. De ondergrond bestaat uit stelconplaten. Dit zijn betonnen vloerplaten die worden gebruikt als verharding van de bedrijfsvloer. De stelconplaten zijn gestraald en er is een primer over aangebracht. De platen zijn afgewerkt met twee lagen full epoxy coating. Ook hier is gekozen voor de kleur RAL 7040.

Binnen 24 uur een nieuwe vloer

De bovengenoemde vloeren zijn aangebracht door middel van een zogeheten snelsysteem. Dit houdt in dat het aanbrengen van de nieuwe vloer ongeveer 24 uur duurt. U bent dus slechts één dag uw vloer kwijt. Daarna kan de productie binnen uw bedrijf gauw weer voortgezet worden.

Vloeren met veel positieve eigenschappen

De epoxy gietvloer en full epoxy rolcoating kunnen dus snel aangebracht worden. Maar deze vloeren hebben nog meer positieve eigenschappen. Zo zijn het hygiënische vloeren omdat ze volledig naadloos zijn. Ook zijn deze vloeren vloeistofdicht, waardoor chemicaliën, oliën en vetten niet door de toplaag kunnen dringen. Door het naadloze karakter zijn onze vloeren ook nagenoeg onderhoudsvrij.

Kom langs in onze showroom

Bent u op zoek naar een industrievloer die aan de hoogste eisen voldoet? Dan is een epoxy gietvloer of full epoxy coatingvloer misschien wel iets voor u. U bent op afspraak welkom in onze showroom in Duiven om de vloeren die wij aanbieden te komen bekijken. Via onze website vraagt u geheel vrijblijvend een offerte aan. Vragen? Bel dan op werkdagen tijdens kantooruren naar telefoonnummer: 026-3217336.

Epoxy gietvloer met flakes in Bunschoten

Bij een productiebedrijf in Bunschoten hebben wij in samenwerking met Agos Kunststofvloeren een epoxy gietvloer aangebracht. Deze epoxy gietvloer van zo’n 1.000 m2 is ingestrooid met flakes.

Harde vloer met flakes

Een epoxy gietvloer wordt veelal toegepast bij industriehallen, garages en magazijnen. Het is een harde vloer die tegen een stootje kan. We hebben eerst de ondervloer geschuurd. Daarna is er een primer aangebracht. Hier overheen is de epoxy gietvloer gegoten. Na het gieten van de vloer zijn de flakes er ingestrooid. Het geheel is afgelakt met een coating.

Vloeistofdichte coating

De epoxy gietvloer is afgelakt met een vloeistofwerende coating. Hierdoor kunnen vloeistoffen, chemicaliën, oliën en vetten niet doordringen in de vloer. Tevens zijn deze vloeistoffen makkelijk van de toplaag te verwijderen. Omdat de vloer naadloos is, wordt een epoxy gietvloer ook gezien als een zeer hygiënische vloer. Door het naadloze karakter kan vuil zich namelijk nergens gaan ophopen.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Bent u op zoek naar een sterke, vloeistofdichte vloer voor uw bedrijfshal? Dan is een epoxy gietvloer misschien wel iets voor u. Op onze website vindt u uitgebreide informatie over dit vloersysteem. Ook kunt u hier vrijblijvend een offerte aanvragen. Vragen? Bel dan op doordeweekse dagen tijdens kantooruren naar: 026-3217336.

Full epoxy rolcoating Jumbo Foodmarkt Groningen

Een Jumbo in Groningen is omgebouwd tot een grote Jumbo Foodmarkt. De huidige asfaltvloer in het pand was verouderd en daarom nodig aan een renovatie toe. Wij hebben deze vloer eerst mechanisch voorbewerkt en daarna afgewerkt met een full epoxy rolcoating.

Full epoxy rolcoating

De verouderde asfaltvloer zat vol kauwgom. We hebben eerst de kauwgom verwijderd en de vloer daarna uitgebreid geschuurd. Vervolgens zijn er twee schraplagen aangebracht. Daarna is de vloer gelakt met een full epoxy rolcoating. Zo’n coatingvloer is volledig naadloos en vloeistofdicht. Hierdoor is ze gemakkelijk te reinigen en te onderhouden. Voor een matte afwerking is de vloer aansluitend nog tweemaal afgelakt met een matte PU-coating.

Pantservloer voor een aantrekkelijke prijs

Er is een full epoxy rolcoating aangebracht van 1 kg per m2. Dit maakt de nieuwe vloer ijzersterk. Deze zogeheten pantservloer is bestand tegen zeer zware en intensieve belasting. Er is slechts één laag coating over de ondervloer aangebracht. Dit zorgt ervoor dat een coatingvloer – naast weinig onderhoud – ook prijstechnisch een aantrekkelijke vloer is.

Vraag een offerte aan

Bent u ook op zoek naar een ijzersterke coatingvloer voor uw bedrijfsruimte? Vraag dan via onze website geheel vrijblijvend een offerte aan. Voor al uw vragen zijn wij ook telefonisch te bereiken op telefoonnummer: 026-3217336.

Cementgebonden gietvloer voor Open32 Enschede

Na eerdere filialen hebben we opnieuw een vloer mogen aanbrengen in een Open32 winkel. Ditmaal is er gekozen voor een cementgebonden gietvloer van Quartzline. Een cementgebonden gietvloer zorgt voor een warme uitstraling. Het past perfect bij bijvoorbeeld hout, beton en staal.

Cementgebonden gietvloer van Quartzline

In het winkelfiliaal in Enschede is allereerst de ondervloer geschuurd. Er is een primer aangebracht en de ondervloer is geschrapt met bouwhars en microdol. Hier overheen is de cementgebonden gietvloer van Quartzline aangebracht in de kleur RAL 7040.

cementgebonden gietvloer van QuartzlineAfwerking cementgebonden gietvloer

De vloer is ditmaal afgewerkt met een CSL coating en een matte PU-coating. Optioneel kan een cementgebonden gietvloer ook in de was worden gezet. Dit zorgt voor een extra beschermlaag. De cementgebonden gietvloer wordt dan ook nog iets gebruiksvriendelijker in onderhoud.

Bezoek onze website

Bent u op zoek naar een nieuwe vloer voor uw bedrijfspand of woning? Neem dan eens een kijkje op onze website om te zien wat er allemaal mogelijk is. Hier kunt u ook vrijblijvend een offerte aanvragen. Voor al uw overige vragen zijn wij telefonisch te bereiken op telefoonnummer: 026-3217336.

Microcementvloer: ook geschikt voor in een keuken of toilet

Door microcement af te lakken met twee lagen polyurethaan coating wordt de vloer water-, schimmel- en vuilafstotend. Hierdoor is microcement ook zeer geschikt als vloer voor in een keuken of toilet. In een woning in Amsterdam hebben wij zo’n microcementvloer aangebracht.

Microcementvloer in toilet

Om het microcement aan te brengen is allereerst de ondervloer geschuurd. Hier overheen is een primer aangebracht. De primer zorgt voor een goede hechting tussen de ondervloer en nieuwe vloer. Er zijn twee lagen microcement gesmeerd. Vervolgens is dit geseald en afgelakt met twee lagen matte PU-coating. De coating maakt de vloer water- en vuilafstotend. Hierdoor is een microcementvloer ook geschikt om bijvoorbeeld in een toilet, keuken of badkamer aan te brengen.

Duurzame vloer

Microcement bestaat uit een cementbasis en kunsthars. Deze combinatie zorgt voor een duurzame vloer, die ook krasbestendig is. Microcementvloeren gaan zelfs met minimaal onderhoud jarenlang mee. Bent u ook op zoek naar zo’n duurzame vloer voor bijvoorbeeld uw keuken of toilet? Vraag dan via onze website geheel vrijblijvend een offerte aan. Voor vragen zijn wij ook telefonisch te bereiken op telefoonnummer 026-3217336.

Full epoxy coatingvloer voor modezaak Amsterdam

Tijdens de verbouwing van een herenmodezaak in Amsterdam hebben wij een nieuwe vloer aangelegd. Het gaat hier om een full epoxy coatingvloer. Een coatingvloer is te vergelijken met een gietvloer. Echter is de laagdikte wel veel dunner.

Full epoxy coatingvloer aanbrengen

Om de full epoxy coatingvloer aan te kunnen brengen is eerst de ondervloer geschuurd. Hier overheen is een epoxy schraplaag en een vochtscherm aangebracht. Door het vochtscherm wordt optrekkend vocht tegengegaan. De vloer is afgelakt met de full epoxy coating. Er is gekozen voor een witte kleur vloer.

Prijstechnisch erg aantrekkelijk

Een full epoxy coatingvloer bestaat uit een dunne laagdikte. Hierdoor wordt de vloer prijstechnisch veel aantrekkelijker dan bijvoorbeeld een gietvloer. Een coatingvloer is toe te passen bij bedrijven waar niet zulke strenge eisen aan de vloer worden gesteld. Net als een gietvloer kan een coatingvloer in bijna alle RAL kleuren worden aangebracht.

Vraag een offerte aan

Bent u ook op zoek naar een prijstechnisch aantrekkelijke vloer voor uw winkel of bedrijfspand? Dan is een epoxy coatingvloer misschien wel iets voor u. Via onze website vraagt u geheel vrijblijvend een offerte aan. Vragen? Bel dan op doordeweekse dagen tijdens kantooruren naar 026-3217336. Onze specialisten staan u graag te woord en geven advies op maat.

Vloerrenovatie in Deil: sterke epoxy coatingvloer

Bij een vloerrenovatie in Deil is gekozen voor een epoxy coatingvloer. De huidige bedrijfsvloer was nodig aan vervanging toe. Een epoxy coatingvloer is uitermate geschikt voor bedrijven, want ze is bestand tegen zeer zware en intensieve belasting.

Vloerrenovatie in Deil

Tijdens de vloerrenovatie is de ondervloer eerst mechanisch voorbewerkt. Dit is gedaan door middel van intensief schuren. Vervolgens is er een epoxy schraplaag aangebracht. De schraplaag zorgt voor minder zichtbare verstoringen in de vloer. Hier overheen is de epoxy coatingvloer gerold.

Vraag een offerte aan

Onze industrievloeren voldoen aan de hoogste eisen en gaan jarenlang mee. Bent u ook op zoek naar een nieuwe vloer voor uw bedrijf? Vraag dan via onze website geheel vrijblijvend een offerte aan. Voor vragen zijn wij ook telefonisch te bereiken op telefoonnummer: 026-3217336.

Vloer met betonlook in Nijmegen en Enschede

Bent u op zoek naar een vloer met betonlook? Dan is een microcementvloer misschien wel iets voor u. Deze vloer wordt ook wel woonbeton of leefbeton genoemd en bestaat uit twee componenten: een cementgebonden mortel en een resin (vloeibaar kunsthars). Deze combinatie zorgt voor een sterk en flexibel product. Zowel in een woning in Nijmegen als een woning in Enschede hebben wij zo’n vloer met betonlook aangebracht.

Microcement: vloer met betonlook

Een microcementvloer kan op praktisch iedere ondergrond worden aangebracht. Wel is het belangrijk om de ondergrond eerst goed te egaliseren. Dit wordt vaak gedaan met een epoxy schraplaag of egaline. De ondervloer wordt vervolgens geschuurd en geprimerd. De primer zorgt voor een goede hechting tussen de ondervloer en de nieuw aan te brengen vloer. Hier bovenop worden twee lagen microcement gesmeerd. Doordat een microcementvloer met de hand gesmeerd wordt, is iedere vloer uniek. Als laatste stap wordt het microcement geseald en afgelakt.

Voordelen van microcement

Voor de microcementvloer in Enschede (foto’s hierboven) is gekozen voor de kleur NCS S 4005-Y20R. Deze vloer is zowel op de begane grond als de eerste verdieping aangebracht. Het kiezen voor een microcementvloer brengt een aantal voordelen met zich mee:

  • Microcement is geschikt voor vloerverwarming;
  • De vloer is naadloos en waterdicht, waardoor ze heel gemakkelijk is schoon te houden;
  • Microcement is leverbaar in praktisch alle kleuren;
  • Het is een hygiënische en schimmelvrije vloer;
  • U kunt kiezen tussen een matte, satijn of hoogglans afwerking.

Een witte microcementvloer

In Nijmegen is gekozen voor een witte microcementvloer. Dit geeft een frisse en lichte uitstraling aan de woonkamer en keuken. Wel dient u er bij een lichte vloer rekening mee te houden dat deze een stuk besmettelijker is dan bijvoorbeeld een grijze kleur.

Kom langs in onze showroom

Interesse gekregen in een microcementvloer? Vraag dan via onze website geheel vrijblijvend een offerte aan. Voor al uw vragen zijn wij op werkdagen ook telefonisch te bereiken op telefoonnummer 026-3217336. Wilt u onze vloeren eerst met eigen ogen zien voor u een definitieve keuze maakt? Kom dan eens langs in onze showroom in Duiven. Hier bent u van maandag t/m vrijdag op afspraak welkom voor uitgebreid advies.

026-3217336