Industriële epoxy coatingvloer – geschikt voor zware belasting

Wij hebben voor een bedrijf in Rotterdam een industrievloer van ruim 800 vierkante meter gerealiseerd. Vanwege intensief gebruik is er gekozen voor het aanbrengen van een industriële epoxy coatingvloer. Hierdoor krijgt de vloer dezelfde voordelen als een gietvloer. Zo is de coatingvloer volledig naadloos en watervast, waardoor schoonmaken en onderhouden zeer gemakkelijk gaan. Verder is de epoxy coatingvloer bestand tegen zware mechanische- en chemische belasting.

Industriële epoxy coatingvloer

Een epoxy coating aanbrengen

Als voorbereiding is de oude vloer volledig ontvet en geschuurd. Verder zijn alle kleine oneffenheden gerepareerd. Op de schone onderlaag is een GW-primer aangebracht. Deze zorgt voor een goede binding met de andere vloerlagen.

De vloer is afgewerkt met een epoxy coating van 400 gram per vierkante meter. Onze vloeren zijn beschikbaar in alle RAL, NCS en Sikkens kleuren. Deze keer is gekozen voor de kleur RAL 7045.

Prijstechnisch erg aantrekkelijk

Een epoxy coatingvloer is een scherp geprijsd alternatief  en met goed overleg over de planning kan eventuele downtime tot een minimum worden beperkt. Is uw industrievloer ook aan renovatie toe? Vraag dan nu een geheel vrijblijvende offerte aan.

Renovatie vervuilde betonvloer Amersfoort

In een architecten atelier in Amersfoort lag een vervuilde betonvloer. Door de vloer te schuren en te polijsten kan ze weer jarenlang mee.

Betonpolymeer

De vervuilde betonvloer is allereerst geschuurd. Aansluitend is de vloer gepolijst met korrel 200. Om de vloer goed te beschermen is ze daarna geïmpregneerd met drie lagen betonpolymeer. Door deze lagen polymeerwas kan vuil niet (meer) door de toplaag van de betonvloer dringen. Hierdoor is de betonvloer ook gemakkelijk te reinigen.

Betonvloerrenovatie

Wij voeren allerlei vloerrenovaties uit. Op onze website vindt u meer informatie over deze werkzaamheden. Bij interesse kunt u contact opnemen via telefoonnummer 026-3217336 of vul het contactformulier op onze website in.

 

 

Cementgebonden gietvloer voor kantoor in Amsterdam

Een bedrijf in Amsterdam was op zoek naar een nieuwe kantoorvloer. Voor een oppervlak van ongeveer 600 m2 werd uiteindelijk gekozen voor een cementgebonden gietvloer. Een cementgebonden gietvloer is duurzaam, modern, naadloos en gemakkelijk schoon te houden.

Aanbrengen cementgebonden gietvloer

Het aanbrengen van een cementgebonden gietvloer gebeurt in een aantal stappen. Allereerst wordt de ondervloer geschuurd. Afhankelijk van de staat van de ondervloer kan er een epoxy schraplaag aangebracht worden. Om een goede hechting tussen de ondervloer en de cementgebonden gietvloer te creëren wordt er een laag primer over de vloer gerold. Bovenop deze primer kan de cementgebonden gietvloer dan worden aangebracht.

Kantoorvloer Amsterdam

Alle mogelijke kleuren

De ondervloer van het kantoor is eerst geëgaliseerd met een gips gebonden egaline. Daarna is de cementgebonden gietvloer aangebracht. Als afwerking is de kantoorvloer afgelakt met een transparante PU-lak. U kunt er ook voor kiezen om de vloer af te lakken met een PU-coating op kleur. Dit kan een betonkleur zijn, maar eigenlijk is iedere RAL kleur mogelijk. Een cementgebonden gietvloer geeft het kantoor een industrieel, modern uiterlijk. Door het naadloze karakter kan stof en vuil zich niet ophopen in de naden. Hierdoor is de vloer ook gemakkelijk schoon te houden.

Kantoorvloer onderhouden

Om de vloer zo mooi mogelijk te houden, moet zij natuurlijk onderhouden worden. Ons advies is daarom om de vloer af en toe te behandelen met polymeerwas. Dit zorgt voor een extra slijtvaste beschermlaag. Hierdoor wordt de cementgebonden gietvloer nog gebruiksvriendelijker.

Kom langs in onze showroom

Is uw kantoor of woning ook toe aan een nieuwe vloer? Wij leveren kwalitatief hoogwaardige en duurzame gietvloeren aan bedrijven, instellingen en particulieren. Voor informatie staan wij u graag te woord via telefoonnummer 026-3217336. Ook kunt u op onze website geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. Indien u onze vloeren graag met eigen ogen komt bekijken, is een bezoek aan onze showroom in Duiven aan te raden. Een afspraak hiervoor kan telefonisch worden gemaakt.

 

verregende betonvloer polijsten

Verregende betonvloer polijsten Rotterdam

Een bedrijf in Rotterdam kreeg een nieuw hoofdkantoor. Echter lag daar wel een betonvloer in met verregende randen aan de raamzijde. Door middel van schuren en polijsten hebben wij deze verregende betonvloer opgeknapt.

Schuren en polijsten betonvloer

De betonvloer is eerst geschuurd en nadien gepolijst met korrel 200. Tijdens het schuren is er gebruik gemaakt van een metaal gebonden schuurschijf. Door de vloer aansluitend te polijsten krijgt ze haar glanzende oppervlak terug. Gepolijste betonvloeren zijn naadloos waardoor vuil en stof zich niet kunnen ophopen. Een betonvloer heeft daarom een hygiënisch karakter en wordt vaak toegepast in bedrijfspanden. Tevens hebben we het kantenwerk van de vloer weer glad gemaakt.

Deze diashow vereist JavaScript.

Vloerrenovatie

Is uw (verregende) betonvloer ook toe aan een renovatie? Vraag dan via onze website geheel vrijblijvend een offerte aan. Voor vragen zijn wij telefonisch te bereiken op telefoonnummer 026-3217336.

Microcementvloer voor winkelketen No Label Rotterdam

Vorig jaar hebben we voor winkelketen No Label in hun filiaal in Amsterdam een microcementvloer aangebracht. Ook in het pas geopende filiaal in Rotterdam is nu gekozen voor zo’n moderne, industriële vloer.

Ondervloer primeren

Het winkelvloeroppervlak in Rotterdam is zo’n 130 m2. Allereerst is de ondervloer – een zandcement dekvloer – licht geschuurd. Na het schuren is er een primer aangebracht. Deze primer zorgt voor voldoende hechting tussen de ondervloer en het aan te brengen microcement.

Leefbeton en woonbeton

Na het voorbereidende werk is de ondervloer voorzien van twee lagen microcement. Microcement wordt ook wel leefbeton of woonbeton genoemd. Zodra het microcement voldoende is uitgehard, hebben we de vloer geseald. Deze laag zorgt ervoor dat de vloer waterdicht is. Als afwerking van de microcementvloer is gekozen voor twee lagen matte PU-coating.

Unieke microcementvloer

In tegenstelling tot gietvloeren wordt microcement niet gegoten maar met de hand aangebracht. Hierdoor is geen enkele vloer hetzelfde. Microcement is geschikt voor zowel woonhuizen als winkels en kan op bijna iedere ondergrond worden aangebracht. De vloer heeft een warme, natuurlijke uitstraling met een gemêleerd effect. Hoe lichter de gekozen vloerkleur, des te beter is het gemêleerde effect zichtbaar.

Interesse?

Bent u ook op zoek naar een moderne, industriële vloer voor uw bedrijfspand of woning? Vraag dan via onze website geheel vrijblijvend een offerte aan. Voor al uw vragen zijn wij op werkdagen bereikbaar op telefoonnummer 026-3217336. Liever eerst een aantal vloeren met eigen ogen zien voor u een keuze maakt? Kom dan eens langs in onze showroom in Duiven. Hier bent u op afspraak welkom om advies in te winnen en onze verschillende vloeren te bekijken.

Industriële coatingvloer: goedkoop en ijzersterk vloersysteem

Een muziekzaak in Nijmegen zocht een sterke, betaalbare nieuwe vloer voor hun bedrijf. De oplossing hiervoor was snel gevonden: een industriële coatingvloer.

Diamant schuren

Voor de coatingvloer aangebracht kon worden, is eerst de bestaande betonvloer uitvoerig geschuurd. De betonvloer zat ook vol oude verf- en lijmresten. Deze hebben we verwijderd door te schuren met een diamant pad. Na het schuren is de vloer geschrapt met een epoxy schraplaag van 500 gram. Daaroverheen is een rolcoating aangebracht van 400 gram.

IJzersterke coatingvloer

Het voordeel van een industriële coatingvloer is dat deze volledig naadloos is. Hierdoor krijgen vuil en bacteriën geen kans om door de toplaag heen te dringen. Coatingvloeren zijn onderhoudsvriendelijk, ijzersterk en relatief goedkoop. Indien nodig kunnen ze zelfs antislip en geluiddempend afgewerkt worden.

Vragen?

Als u ook op zoek bent naar een sterke industrievloer kunt u geheel vrijblijvend via onze website een offerte aanvragen. Voor vragen zijn wij telefonisch te bereiken op telefoonnummer 026-3217336.

Beschadigde gietvloer Arnhem door zware machines

Bij een schoonmaakbedrijf in Arnhem hebben jarenlang zware machines op de vloer gestaan. Hierdoor is de gietvloer ernstig beschadigd. Nadat de machines zijn weggehaald, hebben wij de beschadigde gietvloer gerepareerd zodat ze er weer als nieuw uitziet.

Slechte stukken inzagen en uithakken

De gietvloer is eerst geschuurd en daarna ontvet. De slechte stukken van de vloer hebben we ingezaagd en uitgehakt. Aansluitend is de vloer opnieuw aangeheeld met een epoxy primer. Om de vloer er weer helemaal mooi uit te laten zien, is er als laatste stap een nieuwe vloercoating over het vloeroppervlak aangebracht.

Vloerrenovatie nodig?

Is uw vloer ook ernstig beschadigd en aan een renovatie toe? Op onze website vindt u alle informatie over de vloerrenovaties die wij uitvoeren. Bij interesse kunt u geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. Wij zijn ook telefonisch te bereiken op telefoonnummer 026-3217336.

Troffelvloer gieten in badkamer en toilet Loenen a/d Vecht

Voor een woning in Loenen aan de Vecht hebben wij een troffelvloer aangebracht in zowel de badkamer als het toilet. Een troffelvloer zorgt voor een moderne, industriële uitstraling en is bovendien krasbestendig en slijtvast.

Troffelvloer gieten

Voordat wij de vloer konden aanbrengen, hebben wij eerst de ondervloer geschuurd en aansluitend bewerkt met een primer. De primer zorgt voor een goede hechting tussen de ondervloer en de nieuw aan te brengen vloer. Daarna is de troffelvloer gegoten. Om de vloer te beschermen tegen intensief gebruik zijn er als laatste stap nog twee lagen coating aangebracht.

Sterke en waterdichte vloer

Een troffelvloer is slijtvast en naadloos, waardoor ze gemakkelijk schoon te houden is. Het wordt daarom gezien als een zeer hygiënische vloer. De vloer bestaat uit fijngemalen grond- of kwartskorrels die bij elkaar worden gehouden door epoxy kunsthars. De epoxy maakt de vloer sterk en zorgt er ook voor dat de vloer waterdicht is. Een troffelvloer is daarom een goed alternatief voor bijvoorbeeld een tegelvloer in uw badkamer of keuken.

Matte of glanzende afwerking

Bijkomend voordeel is dat een troffelvloer goed gecombineerd kan worden met vloerverwarming. De vloer kan in verschillende kleuren en korrelgroottes worden geleverd en u kunt tevens kiezen voor een matte of glanzende afwerking. De vloer is dus voor een groot deel aan te passen aan uw eigen wensen en smaak.

Interesse?

Als u ook graag een troffelvloer wilt laten gieten kunt u op onze website geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. Meer informatie nodig? Bel dan tijdens kantooruren naar 026-3217336.

Lijmresten verwijderen en epoxy vochtscherm plaatsen Heerhugowaard

In een Big Bazar winkel in Heerhugowaard wordt een nieuwe pvc vloer geplaatst. Voordat deze werkzaamheden uitgevoerd kunnen worden, hebben wij eerst de vochtige ondervloer behandeld en vele lijmresten verwijderd.

Epoxy vochtscherm

De huidige ondervloer had veel last van optrekkend vocht. Om dit tegen te gaan hebben wij een epoxy vochtscherm over de vloer aangebracht. Ook zat de vloer vol met lijmresten. We hebben deze zogeheten teerlijm verwijderd met behulp van een schuurmachine met diamant pad. Aansluitend is de vloer voorzien van een epoxy schraplaag , zodat de nieuw te plaatsen pvc vloer goed zal aansluiten op de ondervloer.

Lijmresten verwijderen

Hardnekkige lijmresten kunnen gemakkelijk aan uw (betonnen) vloer blijven kleven. Door de juiste apparatuur te gebruiken, kunnen wij de lijmresten op een efficiënte manier verwijderen zonder de ondervloer te beschadigen. Heeft u ook last van lijmresten op uw vloer, bijvoorbeeld na het verwijderen van vloerbedekking? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan. U kunt ook bellen naar 026-3217336 voor meer informatie.

Antislip traprenovatie

Antislip traprenovatie Druten

Ook wel eens (bijna) van de trap gevallen? Voor een woning in Druten hebben wij de bestaande betonnen trap gerenoveerd en behandeld met antislip. Hierdoor wordt de kans op uitglijden aanzienlijk verlaagd, en ziet de trap er weer als nieuw uit.

Twee lagen epoxy coating

Een betonnen trap kan verraderlijk glad zijn. Om dit tegen te gaan, is de trap eerst geschuurd en bewerkt met een primer. De primer zorgt voor voldoende hechting tussen het betonoppervlak en de uiteindelijke coating. De trap is behandeld met een antislipproduct en daarna tweemaal gecoat met een epoxy coating voor een strak eindresultaat.

Trap behandelen met antislip

Het behandelen van een betonnen of natuurstenentrap met antislip is belangrijk voor uw veiligheid. Voordat de behandeling kan plaatsvinden moet het oppervlak eerst goed schoon zijn, zodat er geen vuil aan het antislipproduct gaat hechten. Er wordt een transparante laag aangebracht op de traptreden, die microscopisch kleine groeven in het betonoppervlak etst. Hierdoor wordt de trap stroef en dat vermindert de kans op uitglijden.

Traprenovatie

Is uw betonnen of natuurstenentrap ook gevaarlijk glad? Of is uw oude trap toe aan een grondige renovatie? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan. U kunt ook bellen met 026-3217336 voor meer informatie over onze werkzaamheden.

026-3217336