Om een hellingbaan in alle weersomstandigheden veilig te kunnen gebruiken, dient deze voorzien te zijn van een goede antisliplaag. De antislip hellingbanen van Best Building Service B.V. zijn ijzersterk, antislip en vloeistof- en waterdicht. Met zowel binnen- als buitenvloeren helpen wij u graag verder

Antislip hellingbanen realiseren

Het hoofdbestanddeel van onze antislip hellingbanen bestaat uit een epoxy coating. Een hellingbaan krijgt te maken met veel en soms ook zwaar transport en moet daarom ijzersterk zijn. Onze epoxy vloeren zijn scheur-overbruggend, elastisch, antislip en bestand tegen schommelende temperaturen en wisselende weersomstandigheden. Het is daardoor een zeer geschikt vloertype voor een hellingbaan.

Laat uw hellingbaan renoveren door Best Building Service B.V.

Is uw hellingbaan toe aan een grondige renovatie? Neem dan vandaag nog contact op met één van onze specialisten. Zij staan u graag telefonisch te woord om al uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van uitgebreid advies op maat. U kunt bellen op werkdagen, tijdens kantooruren, naar telefoonnummer: 026-3217336. Benieuwd naar de kosten van onze antislip hellingbanen? Vraag dan hier gemakkelijk en uiteraard geheel vrijblijvend een offerte aan.

VRAAG OFFERTE AAN