Door beton goed af te dichten kunnen naden en kieren, maar ook volledige betonconstructies waterdicht worden gemaakt. Ook kunnen door vocht of temperatuurverschillen ontstane scheuren op deze manier worden gerepareerd.

Heeft u scheuren in betonconstructies? Dilatatievoegen die niet goed zijn afgedicht? Voegen of naden die waterdicht moeten worden gemaakt? In veel van deze gevallen is het afdichten van beton de juiste keuze.

Beton afdichten aan de binnenzijde en buitenzijde

Zowel binnen als buiten kan beton worden afgedicht. Voorbeelden van betonconstructies die binnen worden afgedicht zijn naden en kieren van vloeren, scheuren in binnenmuren, scheuren in vloeren, kelders die waterdicht moeten worden gemaakt, betonnaden, of andere betonconstructies.

Ook buiten zijn diverse betonconstructies, vloeren, plafonds en wanden die kunnen worden afgedicht. Voorbeelden hiervan zijn galerijen, balkons, buitenwanden, zwembaden, sleufsilo’s, buitentrappen of andere betonconstructies.

Hoe werkt beton afdichten?

Het afdichten van beton kan op meerdere manieren plaatsvinden. Op basis van uw huidige situatie, wensen en eisen gaan onze vakspecialisten te werk. Hierbij volgen ze een aantal stappen:

  • Indien nodig wordt uw beton eerst geanalyseerd. Als er schade is opgetreden of er is een ander probleem, dan wordt hiervan eerst de oorzaak vastgesteld om zeker te zijn van een blijvende oplossing.
  • Onze vakspecialisten stellen altijd eerst een herstelplan op voordat zij beginnen met renovatie, onderhoud of andere werkzaamheden. Afhankelijk van wat er precies afgedicht wordt en wat de specifieke wensen en eisen zijn, kiezen we de juiste materialen, grondstoffen en behandelmethode.
  • Onze vakspecialisten voeren de afdichting uit en werken deze af naar wens.

Na afloop beschikt u over een volledig afgedichte betonconstructie. Dit kan een complete vloer zijn die vloeistofdicht is gemaakt, maar het kan ook om enkele specifieke naden, kieren of dilatatievoegen gaan.

Speciale eisen en wensen bij betonafdichting

Soms is het niet voldoende om het beton alleen af te dichten, dat wil zeggen waterdicht te maken. Zeker bij productiebedrijven, maar ook in de onderhoudsbranche of de agrarische sector spelen andere eisen een rol. Hierbij kan gedacht worden aan:

  • Afdichtingen die niet alleen vloeistofdicht zijn, maar ook bestand tegen chemicaliën;
  • Betonafdichtingen die bestand moeten zijn tegen extreme temperatuurswisselingen;
  • Afdichtingen die een extreem hoge mechanische belasting te verduren krijgen.

Ook in de bovenstaande gevallen zijn wij in staat om u te helpen. Onze vakspecialisten beschikken over alle benodigde grondstoffen, machines, materialen, kennis en kunde om u te helpen.

Waarom beton laten afdichten door Best Building Service B.V?

Winkels, productiehallen, agrarische bedrijven, autogarages en ook bewoners van allerlei soorten huizen: talloze particulieren en bedrijven kloppen bij ons aan voor professionele afdichting van hun beton. Naast dat we u kunnen helpen met iedere gewenste vorm van betonafdichting, zijn er nog meer redenen om voor ons te kiezen:

  • Talloze klanten gingen u voor. Met meer dan 15 jaar ervaring met alles wat met beton te maken heeft kunnen we ook voor u een perfect resultaat realiseren.
  • Wilt u zekerheid voordat u ergens aan begint? Geen probleem. Bij ons krijgt u altijd een vrijblijvende offerte en onze vakspecialisten stellen altijd een herstelplan op voordat ze aan het werk gaan. Eerst zien wat we kunnen? In dat geval bent u welkom in onze showroom, waar we u graag alle mogelijkheden laten zien.
  • Heeft u een spoedreparatie nodig? Ook dan kunnen wij u van dienst zijn. Met een eigen 24-uurs calamiteitenservice zijn we altijd bereikbaar voor noodgevallen.

Op een professionele manier beton laten afdichten? Dan bent u bij Best Building Service B.V. aan het juiste adres. Vraag nu een vrijblijvende offerte aan of neem contact op met één van onze mensen voor meer informatie.

Neem contact op