Polyurethaan Gietvloer (PU)

Een PU gietvloer is een gietvloer van polyurethaan (PU). PU is het hoofdbestanddeel waarvan een gietvloer gemaakt wordt en bestaat uit kunststof polymeer. Een PU gietvloer is speciaal ontwikkeld voor de esthetische markt. Het is een naadloos vloersysteem dat elastisch is, scheur overbruggend is en warm aanvoelt. De vloer is kleurvast en wordt vaak gebruikt voor vloeren waarbij een speciaal design wordt toegepast zoals betonlook. De polyurethaan vloer is dan ook uitstekend geschikt voor woningen, kantoren, musea en showrooms.

Polyurethaan vloeren – kleuren en afwerking

PU gietvloeren kunnen in elke gewenste kleur of kleurencombinatie gemaakt worden. De vloer wordt voorzien van een zijdeglans of een matte aflaklaag. Omdat het materiaal van een PU gietvloer vloeistofdicht is, kan het eenvoudig schoongemaakt worden met behulp van lauw water en een vochtige doek. Deze duurzame polyurethaan vloeren zijn dan ook nagenoeg onderhoudsvrij.

Waarom kiezen voor een PU gietvloer:

  • De vloer is volledig naadloos, waardoor het een strakke en moderne uitstraling heeft.
  • Een PU gietvloer is elastisch en zal daarom niet scheuren. Hierdoor is het ook geschikt voor ondergronden die minder stabiel zijn, zoals bijvoorbeeld een houten vloer.
  • Polyurethaan vloeren zijn waterdicht en laten dus geen vloeistoffen door. Daardoor zijn ze gemakkelijk schoon te maken en schoon te houden.
  • Deze vloeren zijn geschikt voor vloerverwarming.
  • PU heeft een licht geluidsdempende werking.

Prijs polyurethaan vloer

De prijs van een polyurethaan vloer hangt natuurlijk af van de te bedekken oppervlakte en nog een aantal andere factoren. U krijgt in ieder geval altijd een topkwaliteit vloer voor een scherpe prijs. Wij maken graag voor u een offerte op maat.

Vloeren showroompu gietvloer

Wilt u uitgebreide informatie ontvangen over de mogelijkheden van polyurethaan vloeren of wilt direct een vrijblijvende offerte ontvangen voor uw PU gietvloer? Neem dan gerust contact met ons op. U bent ook van harte welkom in onze showroom in Duiven. We nemen graag de tijd om u goed voor te lichten, daarom is de showroom alleen op afspraak te bezoeken.

 

Enkele voorbeelden van een PU gietvloer

Gietvloeren


Polyurethaan gietvloer (PU)
Epoxy gietvloer (EP)
Cementgebonden gietvloer
Betonlook Vloer

 

Hoe kunnen wij u helpen?


Wilt u meer informatie? Neem gerust contact met ons op, onze specialisten helpen u graag.

Contact

Heeft u interesse in een nieuwe vloer, of wilt u een bestaande vloer renoveren of reinigen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

Offerte Aanvragen