Polyurethaan Gietvloer (PU)2021-01-06T08:42:43+00:00

Een PU gietvloer is een gietvloer van polyurethaan (PU). PU is het hoofdbestanddeel waarvan een gietvloer gemaakt wordt en bestaat uit kunststof polymeer. Een PU gietvloer is speciaal ontwikkeld voor de esthetische markt. Het is een naadloos vloersysteem dat elastisch en scheur-overbruggend is en warm aanvoelt. De polyurethaan vloer is uitstekend geschikt voor woningen, badkamers, kantoren, musea en showrooms.

Waarom kiezen voor een PU gietvloer?

  • De vloer is volledig naadloos, waardoor het een strakke en moderne uitstraling heeft.
  • Een PU gietvloer is elastisch en zal daarom niet scheuren. Hierdoor is het ook geschikt voor ondergronden die minder stabiel zijn, zoals bijvoorbeeld een houten vloer.
  • Polyurethaan vloeren zijn waterdicht en laten dus geen vloeistoffen door. Daardoor zijn ze gemakkelijk schoon te maken en schoon te houden.
  • Een PU gietvloer is zeer geschikt voor badkamers en doucheruimtes.
  • Deze vloeren zijn zeer geschikt voor vloerverwarming.
  • PU heeft een licht geluiddempende werking.

Polyurethaan vloeren – kleuren en afwerking

PU gietvloeren kunnen in elke gewenste RAL, NCS of Sikkens kleur gemaakt worden. De vloer wordt voorzien van een zijdeglans of een matte aflaklaag. Omdat het materiaal van een PU gietvloer vloeistofdicht is, kan het eenvoudig schoongemaakt worden met behulp van lauw water en een vochtige doek. Deze duurzame polyurethaan vloeren zijn dan ook nagenoeg onderhoudsvrij.

Prijs polyurethaan vloer

De prijs van een polyurethaan vloer hangt af van de te bedekken oppervlakte en eventuele andere werkzaamheden. Onze experts nemen graag de tijd om voor u een offerte op maat te maken. Zo krijgt u altijd een topkwaliteit vloer voor een scherpe prijs.

Vloeren showroom

Wilt u uitgebreide informatie ontvangen over de mogelijkheden van polyurethaan vloeren? Neem dan gerust contact met ons op. U bent ook van harte welkom in onze showroom in Duiven. We nemen graag de tijd om u goed voor te lichten, daarom is de showroom alleen op afspraak te bezoeken. Wij zijn tijdens kantoortijden te bereiken op 026-3217336.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Recente projecten

Verschillende gegoten vloeren

Hoe kunnen wij u helpen?

Wilt u meer informatie? Neem gerust contact met ons op, onze specialisten helpen u graag.

CONTACT

Heeft u interesse in een nieuwe vloer, of wilt u een bestaande vloer renoveren of reinigen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

OFFERTE AANVRAGEN

Meer informatie aanvragen? Bel mij terug…