Verregend Beton

Verregende betonvloeren herstellen? Dat is in de meeste gevallen nog heel goed mogelijk. Door een verregende betonvloer opnieuw te laten schuren, impregneren en afwerken beschikt u over een vloer met een lange levensduur die slijtvast is, onderhoudsarm en bovendien uitstekend te reinigen is.

Wat is een verregende betonvloer?

Een verregende betonvloer ontstaat tijdens de laatste fase van het realiseren van een betonvloer. Wanneer tijdens deze fase, die ook wel het vlinderen wordt genoemd, regen op de vloer komt dan mengt het beton met het regenwater. Door het mengen kan het beton, dat nog niet helemaal droog is, niet goed uitharden. Bovendien verandert de chemische samenstelling van het beton door het mengen met regenwater, waardoor het beton zijn oorspronkelijke eigenschappen verliest.

Een verregende betonvloer is nadelig, maar gelukkig bijna altijd goed te herstellen. En hoewel het eindresultaat qua uiterlijk enigszins kan afwijken van het oorspronkelijke ontwerp, beschikt uw vloer na herstel wel over de voordelige eigenschappen van een betonvloer. Wel is het belangrijk dat u snel werk maakt van een eventuele restauratie. Hierdoor blijft de schade beperkt en haalt u een zo goed mogelijk resultaat.

verregend beton schuren

Verregend beton schuren

Verregend beton herstellen: hoe werkt het?

Regelmatig herstellen wij verregend beton voor bedrijven en particulieren. Dit proces gaat als volgt:

1. Eerst egaliseren we de vloer door deze één keer of vaker te schuren. Dit wordt uitgevoerd door onze vakmensen die jarenlange ervaring hebben met het herstellen van betonvloeren. Onze mensen werken bovendien met specialistische schuurmachines en hoogwaardige diamantpads die in staat zijn om iedere klus te klaren.

2. Na het schuren is alleen nog de gezonde en goed uitgeharde laag van het beton over.

3. Nu kan de afwerking worden gekozen. Het beton kan worden geïmpregneerd en gepolijst. Dit zal resulteren in een slijtvaste vloer die goed te reinigen is en een lange levensduur heeft.

Als blijkt dat de originele betonvloer niet meer goed te herstellen is, of wanneer u toch graag een andere afwerking wenst, is dit ook mogelijk. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan een cementgebonden gietvloer of een kunststof gietvloer.

Snel repareren bij verregend beton:

Wanneer uw betonvloer tijdens de afwerkingsfase is verregend is het belangrijk om deze zo snel mogelijk te laten herstellen. Enerzijds zorgt u er hiermee voor dat de betonvloer een zo lang mogelijke levensduur houdt. Anderzijds is de kans op succesvol herstel het grootst wanneer u er snel bij bent.

Bij Best Building Service werken onze vakmensen met specialistische machines en hoogwaardige materialen. In 9 van de 10 gevallen kunnen ze daarom ook uw verregend beton herstellen en naar wens afwerken. Hierdoor belandt u niet van de regen in de drup, maar kunt u genieten van een oerdegelijke betonvloer met alle voordelen van dien.

Verregend beton of andere schade? Neem nu contact op met Best Building Service!

Heeft u te maken met verregend beton? Heeft u te maken met waterschade? Of is uw vloer toe aan een grote renovatie? Wat de vraag ook is, bij Best Building Service helpen we u graag. Met meer dan 15 jaar ervaring en honderden tevreden klanten hebben we genoeg in huis om ook uw vloer te kunnen herstellen.

Neem nu contact op met één van onze experts voor informatie of een vrijblijvende offerte. We voorzien u graag van advies en ondersteunen u bij het gehele renovatietraject, zodat u gebruik kunt maken van een hoogwaardige betonvloer.

Betonvloer diensten

Betonvloer storten / leveren
Hiperfloor
Betonvloer vlinderen
Betonvloer Schuren
Betonvloer Frezen
Betonvloer Polijsten
Betonvloer Impregneren

Hoe kunnen wij u helpen?


Wilt u meer informatie? Neem gerust contact met ons op, onze specialisten helpen u graag.

Contact

Heeft u interesse in een nieuwe vloer, of wilt u een bestaande vloer renoveren of reinigen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

Offerte Aanvragen