Wie zijn wij?

Best Building Service: specialist in vloerrenovatie en specialistisch reinigen

Bekijk hier onze vacature.

Wij zijn een dynamisch bedrijf met drie hoofdonderdelen: specialistisch reinigen, calamiteitenservice en vloerrenovaties. Door deze vakgebieden te combineren kunnen wij u een uitgebreid assortiment aan diensten aanbieden. Voor vragen zijn wij bereikbaar op telefoonnummer: 026-3217336.

Best Building Service B.V.

www.bbsreinigen.nl

Wij zijn een reinigingsbedrijf dat gespecialiseerd is in het specialistisch reinigen van allerlei soorten vloeren. Tevens verzorgen wij schoonmaakopleveringen van supermarkten, groothandels en andere bedrijfspanden. Deze schoonmaakwerkzaamheden kunnen eenmalig of periodiek uitgevoerd worden. Daarnaast zijn wij in te huren voor alle soorten gevelreiniging.

Best Vloerrenovatie

www.bestvloerrenovatie.nl

Wij zijn expert op het gebied van vloerrenovatie. Wij renoveren en herstellen allerlei soorten vloeren. Ook zijn wij gespecialiseerd in het slijpen en polijsten van betonvloeren. Daarnaast maken wij moderne kunststofvloeren en industrievloeren, waaronder epoxy gietvloeren, microcementvloeren en coatingvloeren.

Diamond Flooring

www.diamond-flooring.nl

Het zogeheten MMA-vloersysteem is zeer geschikt voor o.a. de horeca, voedingsindustrie, retail, garages, koelcellen, sportscholen, doucheruimtes, dierenartspraktijken en verzorgingstehuizen. Deze industrievloer wordt in slechts één dag gemaakt en kan twee uur na applicatie alweer worden belast. Ook is dit vloersysteem goed toe te passen als vloerrenovatie.

CAS Calamiteiten

www.cascalamiteiten.nl

Eerste hulp nodig bij waterschade en brandschade? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij pompen het overtollige water weg en plaatsen droogapparatuur om de schade zo veel mogelijk te beperken.