Hoe sterk is microcement?

Microcement wordt gevormd door twee basiscomponenten. Het bestaat uit een cementgebonden mortel en een resin (vloeibaar kunsthars). Deze combinatie zorgt ervoor dat het een sterk en flexibel product is. Maar hoe sterk is microcement nu daadwerkelijk? De firma Mijtech Kunststofvloeradvies zocht het voor ons uit.

Directe impact, krasvastheid en glansgraad bepalen

Mijtech Kunststofvloeradvies heeft vier verschillende vloeren getest. Deze vloeren zijn alle vier aanwezig in onze showroom. Het gaat om een leefbeton – microcementvloer en drie beton ciré vloeren (fijn, grof en glad). De vloeren zijn getest op gedrag bij impact, krasvastheid en glansgraad.

Het resultaat

Benieuwd hoe sterk ons microcement en beton ciré is? Bekijk dan onderstaand technisch rapport:

Rapport Mijtech Kunststofvloeradvies

Eigenschappen van microcement

De test laat zien dat al onze microcement- en beton ciré vloeren uitermate geschikt zijn voor een woning of kantoor. Het microcement en beton ciré kenmerkt zich door haar unieke karakter. Iedere vloer wordt met de hand aangebracht. Hierdoor is geen enkele vloer hetzelfde. Deze cementgebonden minerale vloeren kunnen op praktisch iedere egale ondergrond aangebracht worden. Is de ondergrond niet egaal? Dan wordt deze eerst door ons geëgaliseerd. Microcement- en beton ciré vloeren zijn naadloos, waterdicht en gemakkelijk schoon te houden. Ook zijn ze hygiënisch en schimmelvrij. En ook niet onbelangrijk: ze zijn in praktisch iedere gewenste kleur leverbaar.

Kom onze microcementvloeren bekijken

Heeft u interesse gekregen in één van onze microcement- of beton ciré vloeren? Kom dan eens langs in onze showroom in Duiven. Hier bent u op doordeweekse dagen op afspraak welkom. Wij nemen uitgebreid de tijd om al uw vragen te beantwoorden en u kunt onze vloeren met eigen ogen bekijken. Een afspraak maken kan via telefoonnummer 026-3217336. Of vul het contactformulier op onze website in.

Neem contact op