Beton Ciré: eindeloze mogelijkheden met een industriële uitstraling

 

Beton ciré is hét product voor een moderne, industriële uitstraling van uw woning. Vloeren, wanden, badkamers, keukens, trappen, aanrechtbladen, meubels…de mogelijkheden zijn eindeloos. Beton ciré is een veelzijdig product dat op praktisch iedere ondergrond is aan te brengen. Dankzij de nieuwste technieken is beton ciré nu nog sterker en kwalitatief verbeterd.

Dispersie gebonden beton ciré

Veelgebruikt, traditioneel beton ciré bestaat uit kalk of cement aangemengd met een vloeibare hars. Dit zijn flexibele en sterke producten, die ook watervast zijn. De nieuwste versie van beton ciré bestaat uit een dispersie gebonden component met hars. Dit zorgt voor een nog veel sterker en kwalitatief beter product dan het traditionele beton ciré. Ook deze dispersie gebonden beton ciré is watervast en daarom ook goed toe te passen in badkamers en keukens. Liever een trap, vensterbank of wand van beton ciré? Ook dat behoort tot de mogelijkheden.

Toepasbaar op iedere ondergrond

Beton ciré is namelijk op praktisch iedere ondergrond aan te brengen. Keramische tegels, betontegels, anhydriet vloeren, cementgebonden vloeren… Enige voorwaarde is dat de ondergrond vast zit en schoon en vetvrij is. Een vlakke ondergrond heeft dus de voorkeur. Maar indien dit niet het geval is, kan door middel van het egaliseren van de ondergrond alsnog beton ciré worden aangebracht.

Beton Ciré aanbrengen

Bij het aanbrengen van beton ciré moet de ondergrond eerst goed schoon worden gemaakt. Het is belangrijk dat het oppervlak vetvrij is en geschuurd wordt. Vervolgens wordt er een primer aangebracht. Beton ciré hecht zich aan de primer waardoor de ondergrond zijn eventueel zuigende werking verliest. Over de primer kan dan vervolgens het beton ciré gesmeerd worden. Door middel van een vegende beweging wordt het product aangebracht. Hierdoor ontstaat een uniek patroon en is geen vloer, wand of meubel hetzelfde.

Metallic wand

Niet alleen het unieke veegpatroon zorgt voor een bijzondere vloer of wand. Ook met kleur kunt u eindeloos variëren. Zelfs de metallic trend is toe te passen met beton ciré. Brons, goud, koper… Liever een veiligere grijs- of bruintint? Iedere RAL, Sikkens en NCS-kleur behoort tot de mogelijkheid. Hierdoor is uw woning met behulp van beton ciré helemaal aan te passen aan uw eigen wensen en smaak.

De voordelen van Beton Ciré

Naast een uniek uiterlijk heeft beton ciré nog meer voordelen. Het materiaal is volledig naadloos, waardoor u nooit meer vieze voegen in uw badkamer of keuken aantreft. Ook is het beton ciré gemakkelijk schoon te houden. Voor dagelijks onderhoudgebruikt u slechts een mild, zuurvrij schoonmaakmiddel. Bijkomend voordeel is dat beton ciré over een schimmelwerende eigenschap beschikt. Tevens is het product krasbestendig, slijtvast en vloeistofdicht. Beton ciré zorgt dus voor een stoer, industrieel uiterlijk dat nauwelijks onderhoud nodig heeft.

Kom langs in onze showroom

Enthousiast geworden over de eindeloze mogelijkheden van beton ciré? Kom dan langs in onze showroom in Duiven. Hier bent u op werkdagen tussen 9.00 en 16.30 uur op afspraak welkom. Onze specialisten nemen uitgebreid de tijd voor u en laten geen vraag onbeantwoord. We laten u verschillende voorbeelden van onze vloeren, wanden en meubels zien en na het bezoek zit u nergens aan vast. Zowel het bezoek aan de showroom als een offerte-aanvraag is geheel vrijblijvend. Neem gerust contact met ons op via het contactformulier of bel naar 026-3217336 om een afspraak te maken.

Vrijblijvend advies over Beton Ciré