Industrievloeren2021-01-06T08:51:07+00:00

In de industriële sector worden hoge eisen gesteld aan de vloeren in fabriekshallen, (onderhoud)werkplaatsen, magazijnen, automobielindustrie en productiebedrijven. En terecht, want zulke vloeren moeten bestand zijn tegen zware tot extreem zware belasting door grote machines en thermische apparatuur. Onze industrievloeren voldoen aan de hoge eisen die de industrie stelt en gaan jarenlang mee.

Industrievloeren – vloersystemen

In het bijzonder de Gietvloer EP 2k, Troffelvloer HQ en de snel drogende PMMA vloersystemen zijn erg geschikt voor toepassing in een industriële omgeving. Deze vloeren zijn allemaal naadloos, ijzersterk en zeer onderhoudsvriendelijk, waardoor bacteriën, vuil en stof geen kans krijgen. Ze zijn dus ook ideaal als basis voor een clean room. We kunnen uw vloer bovendien antislip en extra geluiddempend afwerken.

Industrievloer voorbeelden

Offerte industrievloer

Wilt u meer informatie ontvangen over onze industrievloeren of direct een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Neem contact op

Hoe kunnen wij u helpen?

Wilt u meer informatie? Neem gerust contact met ons op, onze specialisten helpen u graag.

CONTACT

Heeft u interesse in een nieuwe vloer, of wilt u een bestaande vloer renoveren of reinigen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

OFFERTE AANVRAGEN