Microcement2021-01-06T09:01:28+00:00

Een sterk en flexibel product dat tóch een warme uitstraling geeft en elegant oogt. Het is mogelijk met microcement, ook wel woonbeton genoemd. In tegenstelling tot normaal beton oogt microcement erg vriendelijk en warm. Wat het wel met beton gemeen heeft is een groot aantal praktische eigenschappen, variërend van duurzaamheid tot aan hygiëne.

Voordelen microcement en woonbeton

Microcement en woonbeton zijn de laatste jaren in populariteit toegenomen als optie voor vloeren of wanden. Dit komt door het grote aantal voordelen dat ze bieden. We zetten de belangrijkste graag voor u op een rij:

  • Een warme uitstraling. In tegenstelling tot kil, grijs beton oogt microcement erg natuurlijk en warm. Dit maakt het een populaire optie voor winkels die een bepaalde uitstraling willen of woningen.
  • Net als beton is microcement volledig naadloos en bovendien schimmelvrij. Dit zorgt ervoor dat het makkelijk schoon te houden is en ook erg hygiënisch.
  • Microcement kan in praktisch alle kleuren (Ral, NCS en Sikkens kleurcodes) geleverd worden. Verder kan het ook gemaakt worden in echte grijstinten. Het product is wit van kleur en door hier zwart pigment aan toe te voegen kun je echte grijstinten maken. Als u de gewenste kleur heeft gevonden, dan kunt u de desbetreffende kleurcode aan ons doorgeven.
  • Microcement kan bijna op iedere vloer of wand worden toegepast. Niet alleen op een gladde ondergrond, maar zelfs op tegels.
  • Gebruikt uw huidige vloer een vloerverwarming, of wilt u dit graag in uw nieuwe vloer? Geen probleem, met microcement kan dit gewoon.

Zoals u ziet combineert microcement een aantal voordelen van beton met een warme en natuurlijke uitstraling. Het is dan ook niet gek dat steeds meer bedrijven, particulieren en overheden kiezen voor woonbeton in hun pand, winkel, woning of ander gebouw.

Voorbeelden microcement

Waarom Best Building Service B.V.?

Omdat microcement met de hand worden gerealiseerd is iedere vloer uniek. Dit betekent echter ook dat er vakmanschap bij komt kijken en dat kwaliteit van belang is. Best Building Service B.V. streeft een hoog kwaliteitsniveau na, waardoor u altijd kunt rekenen op de volgende zaken:

Wij werken uitsluitend met echte vakspecialisten, waardoor ook het aanleggen van uw vloer tot een perfect resultaat zal leiden.

Voor onze werkzaamheden gebruiken we uitsluitend hoogstaande apparatuur en moderne machines. Hierdoor kunnen we niet alleen een mooie vloer creëren, maar deze ook snel realiseren tegen een hele scherpe prijs.

Inmiddels hebben we meer dan 15 jaar ervaring op mogen doen met het realiseren van allerlei soorten betonvloeren en andere vloeren. Talloze tevreden klanten gingen u dus voor!

Showroom

Wilt u meer informatie over de verschillende mogelijkheden van microcement? Onze professionals kunnen u persoonlijk advies geven en voorbeelden laten zien in onze uitgebreide showroom. Wij nemen graag ruim de tijd voor u. Daarom is onze showroom alleen op afspraak te bezoeken. Neem gerust contact op voor het maken van een afspraak door te bellen met 026-3217336.

Neem contact op