Een sterk en flexibel product dat tóch een warme uitstraling geeft en elegant oogt. Het is mogelijk met microcement, ook wel woonbeton genoemd. In tegenstelling tot normaal beton oogt microcement erg vriendelijk en warm. Wat het wel met beton gemeen heeft zijn een groot aantal praktische eigenschappen, variërend van duurzaamheid tot aan hygiëne.

Voordelen microcement en woonbeton

Microcement en woonbeton zijn de laatste jaren in populariteit toegenomen als optie voor vloeren of wanden. Dit komt door het grote aantal voordelen dat ze bieden. We zetten de belangrijkste graag voor u op een rij:

  • Een warme uitstraling. In tegenstelling tot kil, grijs beton oogt microcement erg natuurlijk en warm. Dit maakt het een populaire opties voor winkels die een bepaalde uitstraling willen of woningen.
  • Net als beton zijn microcement en woonbeton volledig naadloos en bovendien schimmelvrij. Dit zorgt ervoor dat het makkelijk schoon te houden is en ook erg hygiënisch.
  • Vloeren of wanden met woonbeton zijn af te maken in bijna alle kleuren Hierbij kunt u denken aan RAL-kleuren, NCS kleuren of Sikkens kleuren. Ook is bijna iedere finish mogelijk, van mat en satijn tot aan hoogglans.
  • Microcement kan bijna op iedere vloer of wand worden toegepast. Niet alleen op een gladde ondergrond, maar zelfs op tegels.
  • Gebruikt uw huidige vloer een vloerverwarming, of wilt u dit graag in uw nieuwe vloer? Geen probleem, met microcement en woonbeton kan dit gewoon.

Zoals u ziet combineert microcement een aantal voordelen van beton met een warme en natuurlijke uitstraling. Het is dan ook niet gek dat steeds meer bedrijven, particulieren en overheden kiezen voor woonbeton in hun pand, winkel, woning of ander gebouw.

Woonbeton showroom en microcement showroom

Bent u benieuwd naar het uiterlijk van woonbeton en microcement? Wilt u met eigen ogen ervaren wat de mogelijkheden zijn op het gebied van kleur, glans of bepaalde effecten en designs? Bent u benieuwd naar de mogelijkheden om woonbeton of microcement toe te passen met betrekking tot uw huidige situatie?

Wat de vraag ook is, in onze showroom in Duiven worden al uw vragen beantwoord. Om te beginnen vindt u hier een groot aantal voorbeelden van woonbeton en krijgt u inzicht in alle mogelijkheden op het gebied van kleur en design. Daarnaast staan onze experts klaar met een antwoord op al uw vragen.

Waarom Best Building Service?

Omdat microcement en woonbeton met de hand worden gerealiseerd is iedere vloer uniek. Dit betekent echter ook dat er vakmanschap bij komt kijken en dat kwaliteit van belang is. Best Building Service streeft een hoog kwaliteitsniveau na, waardoor u altijd kunt rekenen op de volgende zaken:

  • Wij werken uitsluitend met echte vakspecialisten, waardoor ook het aanleggen van uw vloer tot een perfect resultaat zal leiden.
  • Voor onze werkzaamheden gebruiken we uitsluitend hoogstaande apparatuur en moderne machines. Hierdoor kunnen we niet alleen een mooie vloer creëren, maar deze ook snel realiseren tegen een hele scherpe prijs.
  • Inmiddels hebben we meer dan 15 jaar ervaring op mogen doen met het realiseren van allerlei soorten betonvloeren en andere vloeren. Talloze tevreden klanten gingen u dus voor!

Weet u al hoe woonbeton gaat bijdragen aan de nieuwe uitstraling van uw bedrijfspand of woning? Laat dit dan nu realiseren door Best Building Service. Twijfelt u nog over de juiste keuze of heeft u vragen over de mogelijkheden? Neem dan contact op met een van onze experts. We helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.