Woonbeton

Woonbeton (ook wel microcement of leefbeton genoemd) is een hoogwaardig product met een elegante, warme en natuurlijke uitstraling. Het wordt gevormd door twee basiscomponenten: een cement gebonden mortel en een resin (vloeibaar kunsthars). Deze combinatie zorgt ervoor dat dit product sterk en flexibel is.

Door de veelzijdigheid en flexibiliteit van dit product is het gemakkelijk toe te passen. Wij maken niet alleen vloeren, maar ook bedrijfsruimtes, badkamers, wanden, trappen, meubels en vensterbanken.

Waarom woonbeton

  • Het wordt met de hand aangebracht, waardoor iedere vloer uniek is
  • Kan op praktisch iedere egale ondergrond aangebracht worden, zelfs op tegels
  • Het is geschikt voor vloerverwarming
  • Naadloos en waterdicht, gemakkelijk schoon te houden
  • Leverbaar in praktisch alle kleuren
  • Hygiënisch en schimmelvrij
  • U kunt kiezen tussen een matte, satijn of hoogglans finish
Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan

Deze diashow vereist JavaScript.

Watervast

Woonbeton is volledig naadloos in tegenstelling tot tegels en houten vloeren. Hierdoor kunnen bacteriën en schimmels zich niet in de voegen nestelen. In combinatie met twee lagen polyurethaan coating wordt het woonbeton water-, schimmel- en vuilwerend. Dit zorgt ervoor dat dit product ook uitermate geschikt is voor keukens en badkamers. In de doucheruimte zelf raden wij een polyurethaanvloer aan.

Slijtvast

Vanwege de cementbasis in combinatie met kunsthars is woonbeton duurzamer als stucwerk op kalkbasis. Deze vloeren zijn krasbestendig en kunnen jarenlang mee met minimaal onderhoud.

Alle kleuren

Woonbeton kan in praktisch alle kleuren geleverd worden. Een uitgebreide lijst van mogelijke kleuren kunt u vinden op de RAL, NCS en Sikkens pagina´s. Als u de gewenste kleur heeft gevonden, dan kunt u de desbetreffende kleurcode aan ons doorgeven.

Showroom

Wilt u meer informatie over de verschillende mogelijkheden van woonbeton? Onze professionals kunnen u persoonlijk advies geven en voorbeelden laten zien in onze uitgebreide showroom. Wij nemen graag de tijd om uw persoonlijk advies te geven. Neem gerust contact op voor het maken van een afspraak of bel met 026-3217336.

Hoe kunnen wij u helpen?


Wilt u meer informatie? Neem gerust contact met ons op, onze specialisten helpen u graag.

Contact

Heeft u interesse in een nieuwe vloer, of wilt u een bestaande vloer renoveren of reinigen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

Offerte Aanvragen