Woonbeton

Woonbeton is bijzonder geschikt voor een toepassing als designvloer met een elegante warme en natuurlijke uitstraling. Woonbeton wordt ook wel microcement of leefbeton genoemd. Het wordt niet gegoten, maar met de hand aangebracht (2 en soms 3 lagen). Daardoor is niet één vloer hetzelfde en is elke vloer uniek. Microcement wordt gevormd door twee basiscomponenten: een cement gebonden mortel en een resin (vloeibare kunsthars). Uit de combinatie van deze twee elementen ontstaat een pasta die gemakkelijk toe te passen is voor gebruik op vloeren en wanden.

 

woonbeton

Industrieel, speels en warm 

Woonbeton heeft een elegant en natuurlijk karakter en een gemêleerd effect. Dit effect hoort bij woonbeton en geeft een natuurlijke uitstraling. Hoe lichter het gekozen pigment, hoe minder dit gemêleerde effect aanwezig zal zijn. Wij zijn ons ervan bewust dat iedere klant zoekt naar zijn of haar gewenste uitstraling.

 

Wij maken ook microcement meubelen

Wij maken ook microcement meubelen

Toepassing

Woonbeton is zeer geschikt bij nieuwbouw en renovatie, ook in combinatie met vloerverwarming. Het kan op vrijwel elke egale ondergrond worden aangebracht. Zelfs over een bestaande tegelvloer.

 

 

Afwerking

Voor de vloeren adviseren wij een vlakke afwerking (polijsten). Op de wanden kunt u ook voor een rustiek effect kiezen door niet te polijsten. Het microcement zal een waterwerende werking hebben dankzij een sealer en polyurethaan laag. Als afwerklaag voor het microcement worden 2 lagen PU aangebracht. U kunt kiezen tussen een matte, satijn of hoogglans finish.

Hoe kunnen wij u helpen?


Wilt u meer informatie? Neem gerust contact met ons op, onze specialisten helpen u graag.

Contact

Heeft u interesse in een nieuwe vloer, of wilt u een bestaande vloer renoveren of reinigen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

Offerte Aanvragen

 

Enkele Woonbeton Kleuren

Enkele Woonbeton Kleuren Best Building Service B.V. Best Vloerrenovatie