Uw oude vloer weer als nieuw? In veel gevallen een kostenbewuste oplossing. Bovendien schuilt er onder de beschadigde, doffe of versleten beton- of natuurstenenvloer vaak een juweel van een vloer die pas na de juiste behandeling zichtbaar wordt. Wij zijn specialisten in diverse behandelingen om uw oude beton- en natuursteenvloer weer als nieuw te laten stralen.

Verwijderen van uw oude vloer

In sommige gevallen is het nodig om eerst de toplaag van uw oude vloer te verwijderen. Voor ons geen probleem, wij slopen niet, wij verwijderen. Op die manier heeft u de minste overlast en de laagste kosten, ook in de daarop volgende stappen.

Egaliseren

Uiteraard is het van belang dat voor het aanbrengen van een eventuele deklaag of coating, de huidige vloer geheel vlak is en een goede hechting biedt. Egaliseren is daarom de basis bij een vloerrenovatie waarbij een nieuwe coating of toplaag wordt gebruikt.

Betonvloerrenovatie

Om uw betonvloer te renoveren zijn, afhankelijk van de toepassing, diverse behandelingen mogelijk. Zo kunnen wij het beton bijvoorbeeld schuren, polijsten en impregneren.

Natuursteenrenovatie

Door langdurig en intensief gebruik van natuursteenvloeren kunnen er na verloop van tijd ongelijkheden, krassen, verontreinigingen en slijtageplekken ontstaan. Met onze professionele schuur-, slijp-, polijstmachines en jarenlange ervaring brengen we uw oude vloer weer terug in nieuwstaat (of beter).

Neem contact op

Hoe kunnen wij u helpen?

Wilt u meer informatie? Neem gerust contact met ons op, onze specialisten helpen u graag.

CONTACT

Heeft u interesse in een nieuwe vloer, of wilt u een bestaande vloer renoveren of reinigen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

OFFERTE AANVRAGEN