Met juiste afwerking blijft een betonvloer jarenlang mooi

Met de juiste afwerking gaat een betonvloer járenlang mee. Door het beton te schuren, te polijsten en te impregneren leveren wij een duurzame, naadloze vloer die vuil- en waterafstotend is. Een betonvloer is zowel particulier als bedrijfsmatig een goede keuze. Onderstaande betonvloer hebben wij gemaakt in een kantoorpand in Maassluis.

Afwerking betonvloer

Nadat de betonvloer is gestort en gedroogd, kan de vloer worden afgewerkt. Hiervoor hanteren wij altijd een aantal vaste stappen. Allereerst gaan wij het beton schuren met korrel 50 of 80. Daarna wordt de vloer gepolijst. Dit doen wij in drie stappen met korrel 100, 200 en 400. Ook brengen wij een betonversteviger (lithium silicaat) aan. Aansluitend wordt de vloer tweemaal geïmpregneerd.

Gepolijste betonvloer

Door een betonvloer te polijsten en te impregneren is het oppervlak beter bestand tegen mechanische belasting en wordt de vloer vloeistofdicht. Daarnaast heeft polijsten en impregneren nog een aantal voordelen:

  • De vloer wordt naadloos en is daardoor gemakkelijk te reinigen en schoon te houden;
  • Het beton is beter bestand tegen chemicaliën;
  • Door te impregneren wordt beton waterafstotend;
  • Een gepolijste betonvloer is erg duurzaam en blijft jarenlang mooi.

Interesse?

Bent u op zoek naar een duurzame vloer die met de juiste afwerking tientallen jaren meegaat? Dan helpen wij u graag verder. Onze specialisten staan u graag telefonisch te woord om al uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van uitgebreid advies op maat. Zij zijn bereikbaar op werkdagen tijdens kantooruren op telefoonnummer: 026-3217336. Liever mailen? Dat kan natuurlijk ook. Vul dan het contactformulier op onze website in. Ook vraagt u via onze website gemakkelijk en uiteraard geheel vrijblijvend een offerte aan.

Bekijk ook