Onderhoudsarme betonvloer wordt steeds populairder

2020-12-30T11:29:53+00:00december 30th, 2020|Tags: , , |

Betonvloeren winnen steeds meer aan populariteit, zowel bedrijfsmatig als particulier. Niet zo gek, want betonvloeren zijn multifunctioneel, hygiënisch en gaan jarenlang mee. Onze onderhoudsarme betonvloer dankt zijn voordelige eigenschappen aan schuren, polijsten en impregneren met lithium silicaat.

Onderhoudsarme betonvloer creëren

Beton kan op meerdere manieren behandeld worden. Door een betonvloer te schuren en polijsten wordt het oppervlak glanzend. De glans ontstaat doordat het oppervlak van de vloer tijdens het polijsten wordt verdicht. Impregneren met een betonversteviger zoals lithium silicaat zorgt voor extra stevigheid. Door het impregneren wordt beton vloeistofdicht en is de vloer beter bestand tegen chemicaliën en zware mechanische belasting. Hierdoor ontstaat een onderhoudsarme betonvloer die zonder problemen jarenlang meegaat.

Voordelen van een betonvloer

Betonvloeren hebben een aantal voordelige eigenschappen ten opzichte van andere vloersystemen:

  • Een betonvloer wordt altijd naadloos gestort wat zorgt voor een betere hygiëne;
  • Beton is heel erg duurzaam en gaat met gemak tientallen jaren mee;
  • Door het naadloze karakter en onze afwerking kunnen onze betonvloeren zeer goed tegen water, vocht en chemicaliën;
  • Met name bij grote oppervlakken is beton een erg voordelige keuze.

Kom langs in onze showroom

Bent u op zoek naar een hygiënische vloer, die weinig onderhoud nodig heeft? Misschien is onze onderhoudsarme betonvloer dan wel iets voor u. In onze showroom in Duiven kunt u onze verschillende vloersystemen komen bekijken, zodat u altijd een weloverwogen keuze maakt. Onze specialisten staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van uitgebreide informatie. Onze showroom is alleen op afspraak te bezoeken. Een afspraak maakt u eenvoudig telefonisch (026-3217336) of vul het contactformulier op onze website in. Ook vraagt u via onze website gemakkelijk en geheel vrijblijvend een offerte aan.

Bekijk ook