Betonvloer woning Bussum polijsten tot korrel 800

Bij een woning in Bussum hebben wij een betonvloer gestort, geschuurd, gepolijst en geïmpregneerd. De vloer is gepolijst tot korrel 800. Door beton te polijsten wordt het oppervlak verdicht, waardoor het een glanzend uiterlijk krijgt.

Betonvloer afwerken

Het afwerken van onderstaande betonvloer verloopt in een aantal vaste stappen. Nadat het gestorte beton volledig gedroogd is, gaan wij het eerst schuren. Bij onderstaande vloer hebben wij geschuurd met korrel 50 en 80. Vervolgens gaan wij polijsten. Dit is gedaan tot korrel 800. Hoe hoger de korrel, des te glanzender het uiteindelijke oppervlak wordt. Daarna brengen wij een betonversteviger aan (lithium silicaat) en wordt de vloer nog tweemaal geïmpregneerd met OFS.

Polijsten tot korrel 800

Door beton te polijsten tot korrel 800 wordt de vloer redelijk glanzend. Bovendien zorgt polijsten ervoor dat het beton vuil en waterafstotend wordt. Het is belangrijk om uw betonvloer altijd goed te laten afwerken. Op deze manier blijft de vloer tientallen jaren mooi en heeft u er lang plezier van.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Voor zowel bedrijfsmatige als particuliere werkzaamheden staan wij voor u klaar. Onze specialisten staan u graag telefonisch te woord om al uw vragen te beantwoorden. Zij zijn bereikbaar op doordeweekse dagen tijdens kantooruren op telefoonnummer: 026-3217336. Liever mailen? Vul dan het contactformulier op onze website in. Ook vraagt u via onze website gemakkelijk en uiteraard geheel vrijblijvend een offerte aan.

Bekijk ook