Kitvoegen verwijderen en antislipcoating aanbrengen Amsterdam

In Amsterdam zijn wij bezig met een grootschalig project. Bij verschillende recreatieplekken, waaronder een buitenzwembad, zijn wij de oude kitvoegen aan het verwijderen. De zwembadvloer wordt afgewerkt met een nieuwe antislipcoating.

Verwijderen oude kitvoegen

Oude kitvoegen geven een vloer al snel een viezige en onverzorgde uitstraling. Het is daarom belangrijk om uw kitranden regelmatig schoon te maken of te laten vervangen. In Amsterdam zijn wij bezig geweest met het verwijderen en vervangen van oude kitvoegen bij een buitenzwembad. Om de zwembadvloer te voorzien van een frisse, nieuwe look hebben wij ook de oude verflaag weggeschuurd.

Antislipcoating aanbrengen

Een zwembadvloer mag natuurlijk niet glad worden als deze nat is. Na het wegschuren van de oude verflaag hebben we daarom ook nog een nieuwe laag coating aangebracht. Deze coating heeft een hoog antislipgehalte, zodat de vloer – ook als ze nat is – veilig gebruikt kan worden.

Laat uw kitvoegen vervangen door onze professionals

Wie wel eens geprobeerd heeft de kitvoegen in bijvoorbeeld de badkamer schoon te maken, weet wat voor een vervelende en vaak tijdrovende klus dit kan zijn. Het is daarom ook aan te raden om kitwerkzaamheden door een professional te laten uitvoeren. Met ruim vijftien jaar ervaring bieden wij voor bijna elk probleem een oplossing. Tevens kunnen wij u van uitgebreide informatie voorzien over allerlei verschillende soorten vloeren. Aarzel niet en neem dus vandaag nog contact op met één van onze specialisten. Zij zijn bereikbaar op telefoonnummer: 026-3217336. Via onze website vraagt u daarnaast ook gemakkelijk en geheel vrijblijvend een offerte aan.

Bekijk ook