Betonvloer vlinderen2021-01-06T10:02:36+00:00

Betonvloer vlinderen

Bij het afwerken van een gestorte betonvloer wordt de vloer vlak gemaakt met een wapper. Hierna is de vloer nog relatief ruw, maar al wel geschikt als constructielaag of om op te lopen. Maar ook kun je je betonvloer vlinderen. De ronddraaiende beweging over de vloer zorgt ervoor dat de betonvloer dan steeds gladder en dichter van structuur wordt. Vlinderen is specialistisch werk en wordt bij voorkeur uitgevoerd door echte vakspecialisten.

Wat is het verschil tussen een betonvloer vlinderen en betonvloer polijsten?

Voor een betonvloer waar nog een vloersysteem overheen wordt gelegd, is het vlinderen voldoende. Want door de betonvloer te vlinderen wordt deze al vrij glad gemaakt. Maar als je de vloer in huis wilt gebruiken zonder verdere afwerking, is het nodig om de vloer te polijsten. De vloer is na het polijsten beter bestand tegen vlekken, vocht en vuil. Door een betonvloer te polijsten en impregneren krijgt de vloer haar mooie glans en worden de structuren in de vloer beter zichtbaar. Een gepolijste betonvloer is niet alleen geschikt voor grote bedrijfshallen. Het is ook een prima vloer voor kleinere oppervlakten, zoals bijvoorbeeld een woning of kantoor.

Neem contact op

Recente projecten

Hoe kunnen wij u helpen?

Wilt u meer informatie? Neem gerust contact met ons op, onze specialisten helpen u graag.

CONTACT

Heeft u interesse in een nieuwe vloer, of wilt u een bestaande vloer renoveren of reinigen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

OFFERTE AANVRAGEN