In de woning van een klant in de omgeving Utrecht heeft Best Vloerrenovatie een mooie woonbeton vloer gerealiseerd. De ondervloer, met een oppervlakte van ruim veertig vierkante meter, is eerst geschuurd en volledig egaal gemaakt. Een geslaagde woonbeton vloer heeft immers een gladde ondergrond nodig.

Woonbeton primer

Deze egale ondergrond is daarna voorzien van een primer laag. Deze laag zorgt ervoor dat het woonbeton goed kan hechten aan de ondergrond. Vervolgens is het woonbeton aangebracht (gespaand).

Woonbeton coating

Als laatste, na het uitharden van de vloer, is er een beschermingslaag van polyurethaan aangebracht. Door de vloer te impregneren met deze coating wordt hij vloeistofdicht en wordt de levensduur aanzienlijk verlengd.

Woonbeton vloer Utrecht

Over woonbeton

Woonbeton heeft een moderne en toch warme uitstraling. Door de aanbrengmethode en brede keuze in kleuren en afwerkingen is elke vloer uniek. We kunnen voor elk interieur een passende woonbeton vloer creëren. De vloer is naadloos en waterdicht, waardoor deze ook in natte ruimtes kan worden toegepast.

Wilt u uw woning of bedrijf ook voorzien van een woonbeton vloer? Vraag dan gerust een geheel vrijblijvende offerte aan.