Winkelvloer - PU gietvloer

Winkelvloer – PU gietvloer

Zijdeglans gietvloer geeft moderne look

Bij deze winkel in Overijssel was men op zoek naar een vloer die volledig aansluit op het moderne interieur en die tegen een stootje kan. Daarom is er voor gekozen om het hele oppervlak, van ruim honderd vierkante meter, te voorzien van een polyurethaan (PU) gietvloer. Door de juiste samenstelling en de niet vergelende lak heeft deze winkelvloer een mooie zijdeglans gekregen. De perfecte aanvulling op de hedendaagse inrichting van de winkel.

Onze gietvloeren met Polyurethaan zijn leverbaar in nagenoeg alle kleuren en afwerkingen, waardoor er voor elk interieur een passende vloeroplossing kan worden gerealiseerd. De gietvloeren zijn prima bestand tegen intensief gebruik, zodat ze lang meegaan en mooi blijven. Wij werken efficiënt en onze vloeren harden snel uit, waardoor er geen kostbare ‘winkeltijd’ verloren gaat.

PU gietvloeren kunnen in elke gewenste kleur of kleurencombinatie gemaakt worden. De vloer wordt voorzien van een zijdeglans of een matte aflaklaag. Omdat het materiaal van een PU gietvloer vloeistofdicht is, kan het eenvoudig schoongemaakt worden met behulp van lauw water en een vochtige doek. Deze duurzame polyurethaan vloeren zijn dan ook nagenoeg onderhoudsvrij.

Is uw winkelvloer ook aan een renovatie toe? Vraag dan een geheel vrijblijvende offerte aan.