Voor een opdrachtgever in Harderwijk heeft Best Vloerrenovatie een ruimte in een woning voorzien van een duurzaam woonbeton. Deze mooie en praktische betonlook vloer is, geheel naar wens van de klant, afgewerkt met een matte PU coating. Dat geeft de vloer een moderne en toch warme uitstraling. Door de coating is de vloer tevens krasvrij en watervast geworden, zodat de klant nauwelijks onderhoud hoeft te plegen. Ook het schoonmaken van woonbeton is zeer gemakkelijk.

Duurzaam woonbeton

Aanbrengen woonbeton

Om deze betonlook vloer van ruim dertig vierkante meter te realiseren is de ondervloer perfect egaal geschuurd en voorzien van een hechtende primerlaag. Hier overheen zijn een aantal lagen woonbeton gespaand. Door te spanen in plaats van te gieten heeft iedere woonbeton vloer een unieke ‘tekening’. Toen de vloer volledig is uitgehard is de polyurethaan (PU) coating aangebracht. Deze vloer gaat jarenlang probleemloos mee!

Wilt u uw woning of bedrijfsruimte ook voorzien van een vloer met een mooie betonlook met alle voordelen van een gietvloer? Vraag dan nu een vrijblijvende offerte aan voor uw woonbeton vloer.