Betonrenovatie Tilburg met nieuwe vloeren en een microcementtrap

Bij een distributiecentrum in Tilburg was het hoog tijd voor een uitgebreide betonrenovatie.

Schuren, polijsten en impregneren

Om te beginnen hebben wij de bestaande betonvloer geschuurd als voorbehandeling. Door de vloer verder te polijsten met korrel 800 ontstaat een mooi glanzend oppervlak. Ook zijn gepolijste betonvloeren naadloos, wat betekent dat ze geen voegen hebben die kunnen slijten of vervuild raken. Voor de verdere afwerking hebben wij de gepolijste betonnen vloer geïmpregneerd met lithium silicaat.

Het impregneren van een betonvloer met lithium silicaat is een goed alternatief voor een coatingvloer. Het maakt de vloer sterker, waterafstotend en gebruiksvriendelijker in onderhoud. Verder zijn onze impregneermiddelen olie-, vet- en vuilwerend en oplosmiddelvrij.

Troffelvloer voor sanitaire ruimtes

Ook het leggen van vloeren in natte ruimtes is geen probleem. Voor het toilet, de douche en de kleedruimtes hebben wij een waterdichte troffelvloer aangebracht met twee extra laklagen. Zowel een matte als een zijdeglans aflak is mogelijk. Zo zorgen wij voor een tweelaagse verzegeling en een volledig waterdichte afwerking van de vloer.

Microcementtrap betonrenovatie Tilburg

Microcement is een veelzijdig product dat gemakkelijk is toe te passen. Wij maken niet alleen vloeren, maar ook badkamerwanden, trappen, meubels en vensterbanken van microcement. In dit geval hebben we de trap en bordessen gerenoveerd.

Ter voorbereiding hebben wij de betonnen trap bewerkt met troffel. Zo worden eventuele gaten en oneffenheden netjes gerepareerd. Aansluitend hebben wij de traptreden en bordessen afgewerkt met microcement voor een elegant en tijdloos eindresultaat.

Meer informatie?

Voor meer informatie over deze, of andere soorten behandelingen van vloeren kunt u bellen met een van onze specialisten via tel. 026-3217336. Of vraag direct via onze website een vrijblijvende offerte aan.

Bekijk ook