Voor een klant in de omgeving Nijmegen heeft Best Vloerrenovatie een volledige verdieping voorzien van woonbeton en de begane grond voorzien van een hoogwaardige coating.

Betonvloer polijsten en coaten

Door omstandigheden kon de ondervloer van de begane grond niet op de juiste manier worden voorbereid voor het leggen van woonbeton, waardoor er een alternatieve methode is toegepast. De betonvloer van de benedenverdieping is geschuurd / gepolijst en vervolgens voorzien van een speciale matte coating. Door het polijsten van het beton wordt de bovenlaag afgedicht. De coating geeft de betonvloer goede bescherming en zorgt ervoor dat de vloer lang mooi blijft.

Woonbeton Nijmegen – beton polijsten en voorzien van coating

Woonbeton eerste verdieping

De ondervloer van de eerste verdieping was wel geschikt voor woonbeton. Deze is in zijn geheel, inclusief badkamer, voorzien van een watervaste woonbeton vloer. Daardoor heeft de verdieping een moderne eenduidige uitstraling gekregen. Ook deze vloer blijft lang mooi, zonder enig noemenswaardig onderhoud.

Wilt u uw woning ook voorzien van een mooie woonbeton vloer? Vraag dan nu een geheel vrijblijvende offerte aan. Ook voor uw situatie heeft Best Vloerrenovatie de juiste (betonnen) vloeroplossing.