Renovatie betonvloer Sligro Maastricht

2021-12-21T15:09:55+00:00maart 14th, 2018|Tags: , , , |

Goten we bij de Sligro in Helmond pas geleden nog een nieuwe epoxy gietvloer, voor de Sligro in Maastricht is gekozen voor een renovatie. De bestaande betonvloer is geschuurd, geïmpregneerd en opgepoetst. Hierdoor is de vloer nu zelf ook gemakkelijk te onderhouden.

Schuren en polijsten met korrel 150 en 300

Voorafgaand aan deze renovatie is de vloer eerst uitgebreid schoongemaakt. Daarna is de betonvloer grof geschuurd met korrel 150, en nadien is een fijnere korrel, korrel 300, gebruikt om de vloer te polijsten. Door middel van het uitvoerig schuren en polijsten kunnen we beschadigde en verkeerd afgewerkte betonvloeren op een vakkundige manier zo goed mogelijk herstellen.

Vuil- en waterafstotend

Na het schuren en polijsten hebben we de betonvloer geïmpregneerd met lithium silicaat. Hierdoor zal het beton nu minder snel vuil aantrekken. Ook is de betonvloer door het impregneren waterafstotend en gemakkelijk te onderhouden. Door te poetsen met diamant pads onder de schrobmachine en een schoonmaakmiddel met polymeerglans, krijgt de vloer een glanzend, glad oppervlak en ziet ze er weer uit als nieuw.

Renovatie voor uw betonvloer?

Beschikt u ook over een betonvloer die toe is aan renovatie? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan voor het schuren en impregneren van uw vloer. U kunt ook bellen naar 026-3217336 voor meer informatie over onze andere hoogwaardige vloeroplossingen.

Bekijk ook