Natuursteen onderhoud Ede - Marmeren vloer polijsten

Natuursteen onderhoud Ede

Bij het bedrijf van een opdrachtgever in Ede ligt een grote vloer van marmer, die echter wel toe was aan een degelijke onderhoudsbeurt. De vloer wordt intensief gebruikt, waardoor de oorspronkelijk glans was verdwenen en hier en daar wat oneffenheden (krassen) waren ontstaan. Een prima klus voor Best Vloerrenovatie, de specialist in natuursteen onderhoud.

Polijsten van de marmeren vloer

Als eerste zijn de oneffenheden en krassen uit de vloer geslepen, zodat de vloer weer helemaal egaal is. Om de vloer weer optimaal te laten glanzen, is er voor gekozen om de marmeren vloer te polijsten. Met professionele diamantschuurtechniek is de vloer ‘dicht’ geschuurd tot er een hoogglans is bereikt. De natuursteenvloer in het pand in Ede oogt weer helemaal als nieuw. Om de vloer extra bestand te maken tegen intensief gebruik is de vloer de behandeld met een neutraal impregneermiddel.

Natuursteenonderhoud offerte

Is uw marmeren vloer (of vloer van andere natuursteensoort) ook toe aan onderhoud? Neem dan voor meer informatie en vrijblijvende offerte gerust contact met ons op.