Gietvloer in woonkamer en keuken; Practisch en fraai!

In een woning in Arnhem heeft Best vloerenrenovatie een prachtige PU gietvloer gelegd. Na het schoonmaken van de oude vloer is op de cementdekvloer is een gietvloer aangebracht. Dit is een “niet vergelende” PU gietvloer van Quartzline. De gietvloer heeft van nature een stoere betonlook. Het materiaal PU(Poly Urethaan) is een zeer slijtvast materiaal. Hierdoor is de vloer niet alleen fraai om te zien maar heeft ook nog eens een hoge slijtvastheid. De vloer is na uitharden 2x afgelakt met een mat transparante 2 componenten PU lak. Dit wordt in transparant afgelakt om de betonlook van de gietvloer te behouden. Uiteraard kan men ook voor een egaal gekleurde vloer kiezen in bijna iedere gewenste RAL, NCS of Sikkens kleur.

Gietvloeren

Wij leveren kwalitatief hoogwaardige en duurzame gietvloeren aan bedrijven, instellingen en particulieren. Onze ervaren vakmensen gebruiken daarvoor uitsluitend de beste materialen zodat u bent verzekerd van een kwaliteitsvloer waar u jaren plezier van hebt.

Een gietvloer is duurzaam, modern,  hygiënisch, naadloos, vloeistofdicht en gemakkelijk schoon te houden. Een gietvloer kan in elke kleur en kleurcombinatie worden samengesteld. Bij gietvloeren zijn verschillende laagdiktes mogelijk, gemiddeld heeft een gietvloer een laagdikte van 2-4 mm.

 

Wilt u weten of deze vloer ook bij u toe te passen is? Neem contact met ons op voor informatie of een vrijblijvende prijsopgave.