Betonrenovatie en epoxy gietvloer met betonlook voor Sligro Helmond

2021-12-21T14:26:37+00:00april 9th, 2018|Tags: , , |

Na het eerder aanleggen van ruim 1.000 m2 epoxy gietvloer bij de Sligro in Helmond is het nu tijd voor de volgende fase van dit grote project. In fase twee hebben wij de latex asfaltvloer hersteld en gerenoveerd met een epoxy gietvloer met betonlook.

Asfaltvloer troffelen

Voordat wij zijn begonnen met het aanbrengen van de epoxy gietvloer met betonlook, hebben wij eerst de kapotte delen van de oude asfaltvloer vervangen. Door de vloer opnieuw te troffelen worden alle gaten netjes gerepareerd. Om de voorbereiding vervolgens af te ronden is de vloer twee keer geschrapt om alle verdere oneffenheden in de ondervloer te herstellen.

Epoxy gietvloer met betonlook

Voor groothandels en andere bedrijven waar hoge eisen aan een vloer worden gesteld, zijn epoxy vloeren uitermate geschikt. Deze vloeren zijn volledig naadloos en worden afgewerkt met een vloeistofwerende coating. Hierdoor kunnen vloeistoffen (inclusief chemicaliën, oliën en vetten) niet doordringen in de toplaag en is de vloer gemakkelijk te onderhouden. Deze industriële vloer gaat zonder problemen jarenlang mee, ook bij zeer zware belasting.

Interesse?

Wilt u ook een epoxy gietvloer laten aanbrengen of een betonrenovatie laten uitvoeren? Vraag dan vandaag nog geheel vrijblijvend een offerte aan, of bel tijdens kantooruren naar 026-3217336. Onze vloerspecialisten geven u graag vakkundig advies over een vloer op maat.

Bekijk ook