Bent u op zoek naar een vloer met een moderne betonlook, zoals een alternatief beton ciré vloer? Dan heeft BBS een aantal interessante opties voor u. Zo kunt kiezen voor Woonbeton of Microcement, wat zorgt voor een moderne en toch warme uitstraling. Een ander groot voordeel van een beton ciré of soortgelijke vloer is het feit dat deze waterdicht is. Daardoor is het materiaal ook te gebruiken in natte ruimtes (badkamer, zwembad) en in de keuken.

Beton Ciré ondergrond

We kunnen onze betonlook vloeren aanbrengen in nieuwbouw, maar ook bij de renovatie van de oude vloer. We kunnen de Beton Ciré vloer zelfs aanbrengen op een bestaande tegelvloer.

Mogelijkheden

De mogelijkheden qua kleuren en afwerking zijn zeer talrijk. Daarom is er voor elk interieur, van klassiek tot modern, een passende beton ciré (betonlook) vloer te realiseren. Naast vloeren kunnen ook wanden, plafonds en zelfs meubels worden voorzien van een stoere betonlook. Kortom, de mogelijkheden zijn nagenoeg eindeloos.

Meer informatie en offerte

Wilt u meer weten over de mogelijkheden en een vrijblijvende offerte voor uw nieuw beton ciré vloer ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op.