Een PU gietvloer is een gietvloer van polyurethaan (PU). PU is het hoofdbestanddeel waarvan een gietvloer gemaakt wordt en bestaat uit kunststof polymeer. PU gietvloeren zijn naadloze vloersystemen die elastisch en scheuroverbruggend zijn. De vloer is kleurvast en wordt vaak gebruikt voor vloeren waarbij een speciaal design wordt toegepast zoals betonlook. De polyurethaan vloer is uitstekend geschikt voor woningen, kantoren, musea en showrooms.

Gietvloer –  kleuren en afwerking

PU gietvloeren kunnen in elke gewenste kleur of kleurencombinatie gemaakt worden. De vloer wordt zijdeglans of mat afgelakt. Omdat het materiaal van dit soort vloeren vloeistofdicht is, kan het eenvoudig schoongemaakt worden met behulp van lauw water en een vochtige doek. Deze duurzame polyurethaan vloeren zijn dan ook nagenoeg onderhoudsvrij.

Witte PU Gietvloer Witte PU Gietvloer Witte PU Gietvloer

Vloeren showroom

Wilt u uitgebreide informatie ontvangen over de mogelijkheden van gietvloeren? Neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier of bel ons op tel. 026-3217336. U bent ook van harte welkom in onze showroom in Duiven. We nemen graag de tijd om u goed voor te lichten, daarom is de showroom alleen op afspraak te bezoeken.