Complete vloerrenovatie Autobedrijf in Bemmel. Bij een autogaragebedrijf in Bemmel heeft Best Building Service B.V. een complete vloerrenovatie (garagevloer) gedaan. Waarbij het om totaal 500 m2 oppervlak ging. De garagevloer was dusdanig smerig dat er eerst een grondige reiniging moest plaatsvinden. Dit ook in verband met de hechting van de vloerreparaties aan de ondervloer. Als de vloer vet is dan zullen de reparaties eerder loslaten van de ondergrond.

Vervolgens zijn de slechte delen van de oude gietvloer verwijderd. Als deze niet verwijderd worden en er wordt een nieuwe gietvloer over heen gegoten dan zal deze eruit klappen door de druk die op de vloer komt te staan. Na het verwijderen van de oude gietvloer zijn de slechte plekken in de vloer met behulp van een komschijf verwijderd en de randen van de vloer, waar de gietvloer kan weglopen, ingeslepen. Hierdoor zal de nieuwe gietvloer weglopen in de geslepen delen en is hij verankerd in de ondervloer. Dit zorgt ervoor dat de vloer niet wegloopt bij het gieten en dat hij gaat afbladderen aan de randen.

Nadat de oneffenheden in de vloer zijn verwijderd is de vloer schoongemaakt met behulp van een stofzuiger. Vervolgens is de vloer geprimerd. Dit zorgt voor een goede hechting tussen de ondergrond en de nieuwe gietvloer. Nadat de primer was opgedroogd zijn er reparatie aan de vloer verricht. Dit om de vloer egaal te krijgen. Hierna is de nieuwe gietvloer aangebracht op de vloer.

Vloerrenovatie garagevloer

Vloerrenovatie garagevloer