Vloer over hout aanbrengen winkelpand Arnhem

2020-12-15T11:15:55+00:00december 15th, 2020|Tags: , , , |

Bij een interieurwinkel in Arnhem hebben wij een nieuwe PU-gietvloer aangebracht. De nieuwe vloer is over een bestaande houten vloer gegoten. Het voordeel van een PU-gietvloer is dat dit vloertype elastisch is. Hierdoor kun je deze vloer over hout aanbrengen zonder dat de PU-gietvloer zal scheuren.

PU-gietvloer stap voor stap

Het aanbrengen van onderstaande PU-gietvloer verloopt in een aantal stappen. Eerst hebben we de ondervloer geschuurd. Vervolgens brengen we een GW primer en een epoxy schraplaag aan. De primer zorgt voor hechting tussen de ondervloer en de nieuwe vloer. Met de epoxy schraplaag kunnen we de ondervloer dichtzetten, zodat naden en gaten niet meer zichtbaar zijn. Na al dit voorwerk hebben we de PU-gietvloer gegoten. Vervolgens is het PU nog afgelakt met een matte topcoating.

Vloer over hout aanbrengen

Een groot voordeel van een PU-gietvloer is dat dit vloertype elastisch is. Hierdoor kan PU ook aangebracht worden over een ondervloer die wat minder stabiel is, zoals hout. Daarnaast zijn onze PU-gietvloeren ook waterdicht, gemakkelijk schoon te houden en licht geluiddempend. PU is hierdoor een zeer geschikte vloer voor winkelpanden en showrooms.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Bent u op zoek naar een moderne, industriële vloer die we over hout kunnen aanbrengen? Dan biedt onze PU-gietvloer wellicht uitkomst. Bel vandaag nog met één van onze specialisten om te kijken welk vloertype het beste bij uw wensen aansluit. Zij zijn bereikbaar op werkdagen tijdens kantooruren op telefoonnummer: 026-3217336. Liever mailen? Vul dan het contactformulier op onze website in. Ook vraagt u via onze website gemakkelijk en geheel vrijblijvend een offerte aan.

Bekijk ook