Stoffende betonvloer

Stoffende betonvloer

Niemand zit te wachten op een stoffende betonvloer. Laat daarom uw vloer(en) behandelen door Best Vloer Renovatie, de specialist in stofvrije betonvloeren. Door de inzet van professionele betonschuurmachines wordt de betonvloer volledig glad geschuurd en gepolijst, zodat deze helemaal dicht is. Daarna wordt een hoogwaardig impregneermiddel aangebracht. Daardoor kan er geen stof meer van de vloer afkomen. Geen stoffende betonvloer meer!

Stoffende betonvloer – coating en kunststof gietvloeren

Wanneer u niet alleen af wilt van de stoffende betonvloer, maar de vloer ook nog extra bescherming wil geven tegen zware belasting en (bijtende) vloeistoffen, dan kan de betonvloer worden voorzien van een coating. Daardoor wordt de vloer volledig afgesloten en naadloos. Er is een brede keuze in vloercoatings (voor het voorkomen van een stoffende betonvloer), zodat er altijd een coating is die bij uw (bedrijfs)situatie past. Het is natuurlijk ook mogelijk om de betonnen ondergrond te voorzien van een nieuwe gietvloer.

Afhankelijk van de situatie kunnen we de ruimte voorzien van een:

Offerte

Geen stoffende betonvloer meer en uw woning of bedrijf voorzien van een de juiste vloeroplossing? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over alle mogelijkheden of voor het aanvragen van een geheel vrijblijvende offerte.