Sterk en flexibel product: microcementvloer Rotterdam

Bent u op zoek naar een vloer die de uitstraling van een betonvloer heeft, maar net even wat warmer en knusser oogt in uw woning? Dan is een microcementvloer een uitstekende keuze. Dit vloersysteem is een sterk en flexibel product met een moderne, industriële uitstraling. In een woning in Rotterdam hebben wij onderstaande microcementvloer aangebracht.

Microcement stap voor stap

Om deze vloer te realiseren is allereerst de ondervloer geschuurd. Hier overheen is een primer en een epoxy schraplaag aangebracht. Vervolgens zijn er twee lagen microcement gesmeerd. Het microcement is daarna nog geseald en afgelakt met een matte PU-coating.

Wat maakt microcement sterk en flexibel?

Microcement bestaat uit twee componenten: een cementgebonden mortel en vloeibaar kunsthars. Deze combinatie zorgt ervoor dat microcement een enorm sterk en flexibel product is. Microcement wint de laatste jaren steeds meer aan populariteit en wordt niet meer alleen toegepast op vloeren, maar bijvoorbeeld ook op wanden of vensterbanken.

Voordelen van microcement

De populariteit van microcement is ook te danken aan een aantal positieve eigenschappen die dit vloersysteem met zich meedraagt. Zo is microcement compleet naadloos en schimmelvrij. Dit zorgt ervoor dat het een erg hygiënische vloer is die gemakkelijk is schoon te houden. Daarnaast heeft microcement een veel warmere uitstraling dan een betonvloer. Ook kan microcement op bijna iedere ondergrond worden aangebracht, zelfs over een bestaande vloerverwarming heen. Bovendien is de variatie in kleuren eindeloos. Microcement kan in vrijwel alle Ral, NCS en Sikkens kleuren worden gerealiseerd.

Microcementvloeren in onze showroom

Voordat u overgaat op de aanschaf van één van onze vloeren is het natuurlijk wel zo fijn als u de vloer eerst met eigen ogen kunt bekijken. Bezoek daarom eens onze showroom in Duiven. Hier liggen allerlei verschillende vloersystemen waardoor u een weloverwogen keuze kunt maken. Wij werken uitsluitend op afspraak zodat onze specialisten voldoende tijd voor u kunnen inplannen om al uw vragen uitvoerig te beantwoorden. Een afspraak maken kan telefonisch (026-3217336) of vul het contactformulier op onze website in.

Bekijk ook