We hebben eerder al een vloer aangebracht bij een vestiging van – het hippe 45 km/u elektrische automerk – Biro Nederland.  Deze keer hebben we zo’n 160 m2 rolcoating en een gietvloer aangebracht bij het hoofdkantoor van Biro in Amsterdam.

Rolcoating

Deze vloercoating is te gebruiken bij bijvoorbeeld stuivende betonvloeren. Of om een vloer vloeistofdicht te maken, zodat vet en vuil niet in het beton dringt en de vloer heel eenvoudig schoon te houden is. Rolcoating kan worden aangebracht op beton-, anhydriet- en cementvloeren. Maar ook een bestaande kunststofvloer kan weer een nieuwe uitstraling krijgen doormiddel van een frisse coating.

Bij Biro hebben we eerst een oude tegelvloer geschrapt en geëgaliseerd met krimpvrije egalisatie. Daaroverheen is een damp-open coating aangebracht. Hiervoor is gekozen omdat souterrains doorgaans meer last hebben van optrekkend vocht.
Voorin de ruimte ligt een strakke PU gietvloer in grijstint 7047. Bijpassend bij de luxere uitvoering van de Biro is er op het andere gedeelte gekozen voor een bruine zachte duinzand kleur.

Interesse?

Zelf ook interesse in een nieuwe coating- of gietvloer? Bel voor meer informatie met een van onze medewerkers via tel. 026-3217336 of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.