Op praktisch iedere ondergrond aan te brengen: microcement

In een woning in Schalkhaar hebben wij een microcementvloer aangebracht. Het microcement is gedeeltelijk over een bestaande tegelvloer aangebracht. Door het microcement te combineren met een parketvloer krijgt de woning een moderne, warme uitstraling. Microcement is op bijna iedere ondergrond toepasbaar.

Op iedere ondergrond

Zoals gezegd kan microcement op praktisch iedere ondergrond worden aangebracht. Mits de ondergrond egaal is. We hebben de tegelvloer en zandcementdekvloer eerst geëgaliseerd met egaline. Daarna is de vloer geschuurd en geprimerd. Daar overheen is vervolgens het microcement gesmeerd. De vloer is daarna nog geseald en twee keer afgelakt met een matte PU-coating.

Veelzijdig product

Microcement is een veelzijdig en flexibel product dat op vele manieren is toe te passen. Het is geschikt voor vloerverwarming, naadloos en waterdicht en in vele kleuren leverbaar. Voor advies op maat zijn wij op doordeweekse dagen te bereiken op telefoonnummer: 026-3217336. Ook kunt u via onze website geheel vrijblijvend een offerte aanvragen.

Bekijk ook