Onderhoud natuursteen

Onderhoud natuursteen

De travertin vloer van een opdrachtgever in Amsterdam had betere tijden gekend. Gelukkig weten de voerspecialisten van Best Vloer Renovatie, de specialist in natuursteen onderhoud, daar wel raad mee.

Schuren en impregneren

Om alle oneffenheden uit de natuursteen vloer te krijgen, is het travertin eerst helemaal glad geschuurd. Daarna is er voor gezorgd dat de vloer zijn glans weer terug kreeg. Omdat het natuursteen in het pand in Amsterdam extra te beschermen, is de vloer geïmpregneerd. Door het impregneren wordt de natuursteen vloer beschermd tegen vuil, vetten en vocht. Hierdoor wordt de kans op vlekken aanzienlijk verkleind. Het eindresultaat: een perfecte vloer waarvan je weer jarenlang probleemloos kunt genieten. Om de vloer tot in lengte van jaren goed te houden, zal Best Vloer Renovatie ook in de toekomst het onderhoud van het natuursteen op zich nemen.

Hebt u ook een natuursteen vloer die aan onderhoud toe is? Neem voor meer informatie en goed advies gerust contact met ons op of vraag direct een vrijblijvende offerte aan voor het weer in orde brengen van uw vloer.