Walibi Holland kiest voor sterke, nieuwe betonvloer

2021-12-21T14:55:14+00:00maart 21st, 2018|Tags: , , , |

Eind deze maand gaat attractiepark Walibi Holland weer open voor bezoekers. Ook tijdens de wintersluiting is hard in het park gewerkt. Zo is er onder andere een nieuw restaurant gebouwd. En voor dat restaurant hebben wij de nieuwe betonvloer mogen storten en verzorgen.

Nieuwe betonvloer polijsten

Op een oppervlak van 160 m2 hebben wij een sterke, nieuwe betonvloer gestort en gevlinderd. Na het drogingsproces van zo’n zeven weken, zijn wij de vloer gaan afwerken. Het beton is allereerst geschuurd met korrel 150. Voor het polijsten van de vloer is vervolgens korrel 300, 400 en 800 gebruikt. Tijdens het polijsten is de vloer geïmpregneerd met lithium silicaat, waardoor het beton vuil- en waterafstotend wordt. Voor een hoogglanzend eindresultaat is de vloer ook nog eenmaal gepolijst met korrel 1500.

Nieuwe betonvloer Walibi

Vloerrenovatie nodig?

Bent u ook van plan een nieuwe betonvloer te laten storten? Of wilt u liever uw oude vloer laten opknappen? Vraag dan vandaag nog geheel vrijblijvend een offerte aan. Ook kunt u tijdens kantooruren bellen naar 026-3217336 voor meer informatie over al onze andere vloeroplossingen. Onze specialisten staan u graag te woord en zullen u altijd voorzien van advies op maat.

Bekijk ook