Graniet vloer polijsten

Graniet vloer polijsten

De graniet vloer van een klant in Gouda had in de loop der tijd zijn glans verloren. Daarom is Best Vloerrenovatie, de specialist in natuursteen onderhoud, ingeschakeld. Na een kleine inspectie is er door onze vloerspecialist besloten om de graniet vloer te polijsten. We beschikken over een zeer moderne diamantschuurmachine waarmee we het oppervlak van de natuurstenen vloer weer helemaal dicht kunnen schuren, oftewel polijsten. Daardoor heeft het graniet zijn glans weer terug gekregen.

Onze schuurmachines zuigen tijdens het schuren het stof en water direct op. We kunnen dus nagenoeg volledig stofvrij werken en hoeft u niet te vrezen voor het interieur van uw woning of bedrijfspand.

Graniet vloer impregneren

Omdat graniet gevoelig kan zijn voor vocht en zuren is de vloer na het polijsten geïmpregneerd. Door te impregneren heeft de natuursteen vloer een extra beschermende laag gekregen, waardoor hij beter bestand is tegen vocht, vet en vuil. Het gebruikte middel is kleurverdiepend, waardoor het graniet wat donkerder is geworden.

Natuursteen onderhoud offerte

Hebt u ook een granieten- of andere natuursteen vloer die toe is aan een gedegen onderhoudsbeurt? Vraag dan nu een geheel vrijblijvende offerte aan. Onze vloerspecialisten hebben meer dan voldoende ervaring met elk type natuursteen, zodat we ook voor het onderhoud aan uw vloer de perfecte oplossing hebben.